BURSA'DA CİNSEL TERAPİST

DANALARBOSTANAGIRMIS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
270
428
37
Herkese merhaba,
Bursa'da önerebileceğiniz ve faydasını gördüğünüz cinsel terapist var mı? Gerçekten fayda görenler yazabilir mi? Konu erken boşalma ve 5 yıllık evliyim. Uzun uzun anlatmak istemiyorum. Bu konuda çok yorgunum. Daha önce konu açmıştım.

Burdaki kizlar cinsel terapist deyip duruyorlar da ben normal devlet hastanelerinde böyle bı birime ne büyük şehirlerde ne küçük şehirlerde denk gelmedim, bilgisi olan varsa yazsın,yardımcı olsun

İnşallah. Bakalım ne olacak.Arıyorum kendim bulacağım sonunda sanırım.
Merhaba, ben yine sizi takipteyim. İyi bir terapiste baslamistiniz en son o ne oldu devam etmiyor musunuz ki ona
Benim size tavsiyem başka birine gitmeniz.
Nasil yani anlayamadim. O kisiden memnun mu kalmadiniz. Biz zaten baska sehirdeyiz baskasina gidiyoruz da biz de ilerleyemedik. Sizin doktorunuz iyiydi o yuzden merak ettim.

Merhaba, ben yine sizi takipteyim. İyi bir terapiste baslamistiniz en son o ne oldu devam etmiyor musunuz ki ona

Nasil yani anlayamadim. O kisiden memnun mu kalmadiniz. Biz zaten baska sehirdeyiz baskasina gidiyoruz da biz de ilerleyemedik. Sizin doktorunuz iyiydi o yuzden merak ettim.
Hayır. Şunu demek istedim. Siz yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 doktorda takılıp kalmıştınız. O doktoru değiştirin.

Burdaki kizlar cinsel terapist deyip duruyorlar da ben normal devlet hastanelerinde böyle bı birime ne büyük şehirlerde ne küçük şehirlerde denk gelmedim, bilgisi olan varsa yazsın,yardımcı olsun
Devlet hastanelerinde yok zaten. Özel yerleri oluyor. Bunlar pikolog işte. Depresyon, panik atak vs vs nin yanında bir de cinsel terapi uyguluyorlar. Vajinismus için giden çok var.Bir sürü alanlarda destek veriyorlar. Sadece cinselliğe bakan bi terapist ben de bilmiyorum.

Doktorun tedavisine tam başlamadık. Yani verdiği bi alet hiçbir işe yaramadı. Böyle olunca da asıl tedavi için eşim biraz şüpheci yaklaştı. Ama yine de terapiden de sonıç alamazsa o doktorun tedavisine devam edeceğiz. Ben aslında bundan fayda göreceğine inanmıyorum. Dönüp dolaşıp yine o doktora gideceğiz bence.

Doktorun tedavisine tam başlamadık. Yani verdiği bi alet hiçbir işe yaramadı. Böyle olunca da asıl tedavi için eşim biraz şüpheci yaklaştı. Ama yine de terapiden de sonıç alamazsa o doktorun tedavisine devam edeceğiz. Ben aslında bundan fayda göreceğine inanmıyorum. Dönüp dolaşıp yine o doktora gideceğiz bence.
Anladım bizim surecte karişik zaten farkli problemler çıkiyor surekli 😏 ben cinsel terapist coknarastirmistim cised veya cetad ın terapistleri bu egitimi almıs oluyor ve iyiler onun dişinda cinsel terapistim diyene lutfen nereden egitim aldiniz die sorun her pskolog yaziyor biyografisine cinsel terapistim oyun terapistiyim diye inanmayin. Cised ve cetadin sayfasina girip sehir kısıtlamasi yaparsaniz hekimler cikacaktir. İnsallah faydasini gorursunuz bu ramazan gunlerinde kalpten duamdir sizin icin. Surec cok zor 2 senemiz olmasina ragmen ben berbat durumdayim . Bir diger tavsiyem de doktora devam etmeniz yarim birakmanizi onermem insanin enerjisini dusuruyor inancini zedeliyor bastan aliyor gibi oluyorsunuz. İnsallah gonlunuzce olur.

Herkese merhaba,
Bursa'da önerebileceğiniz ve faydasını gördüğünüz cinsel terapist var mı? Gerçekten fayda görenler yazabilir mi? Konu erken boşalma ve 5 yıllık evliyim. Uzun uzun anlatmak istemiyorum. Bu konuda çok yorgunum. Daha önce konu açmıştım.

Sürecinizi çok merak ediyordum ama sizi sıkmamak için de sormamıştım. Kendiniz daha iyi bilirsiniz tabi ama doktorunuza full konsantre devam etseniz keşke, çünkü birkaç saniyede boşalma psikolojik birşeyden çok anatomik bir problemmiş gibi geldi bana.

Sürecinizi çok merak ediyordum ama sizi sıkmamak için de sormamıştım. Kendiniz daha iyi bilirsiniz tabi ama doktorunuza full konsantre devam etseniz keşke, çünkü birkaç saniyede boşalma psikolojik birşeyden çok anatomik bir problemmiş gibi geldi bana.
Full konsantre başlayamadık zaten sınav sürecinde olduğu için. Sınavı bitti. Kendisinin 1 kere bence psikolojik dediğini duydum. Gitsin görsün istiyorum olmadığını. Psikologta olmayacaktır büyük ihtimal. Ondan sonra o doktorun son aşamasından devam ederiz. O da olmazsa zaten her şeyi denemiş olacağız ve düzelmeyeceği ve ömür boyu böyle olacağı açıkça ortaya çıkmış olacak.

Full konsantre başlayamadık zaten sınav sürecinde olduğu için. Sınavı bitti. Kendisinin 1 kere bence psikolojik dediğini duydum. Gitsin görsün istiyorum olmadığını. Psikologta olmayacaktır büyük ihtimal. Ondan sonra o doktorun son aşamasından devam ederiz. O da olmazsa zaten her şeyi denemiş olacağız ve düzelmeyeceği ve ömür boyu böyle olacağı açıkça ortaya çıkmış olacak.
Siz zaten birçok şeyi denemişsinizdir mutlaka ama spor da önemli bir faktör olabilir. Özellikle ağırlık kaldırma, kas artırmaya yönelik sporlar testesteronu artırıyormuş, ayrıca pelvik taban kaslarını etkileyen egzersizler de varmış. İlave olarak belki bunlar da hem destekleyici hem eşinizin kendine güvenini artırıcı olabilir.

Herkese merhaba,

Merhaba. Konunuza kayıtsız kalamadim. Umarım her şey birgün yokuna girer ve istediğiniz gibi olur. Benim eşimde anksiyete bozukluğu var. Bir dönem bizde sertleşme sorunu yaşadık. Belki yine yaşayacağız bilmiyorum. Eşim çok kafaya takti. Akupunktur bile denedi. Ve benim isteğimle zorlamamla psikolojik destek aldı. Aslında kendisi de istekliydi ama maddi olarak zorlanırız diye istemiyordu. Neyse bir sekilde konuşarak başladı. Doktorumuz cinsel perhiz verdi o süreçte birleşme olmadan sadece dokunduk, seviştik. An'da kalmaya çalıştık. Çünkü eşimde bir süre sonra icimdeyken sönme oluyordu. Yaşadıklarınizin ne kadar zor oldugunu biliyorum çünkü bende eşim bunları yaşarken dönem dönem düştüm ona kızdım.(çok pişmanım) daha sakin karsilayabilirdim. Ama bir şekilde geçti. He yine olabilir mi evet olabilir buna hazırız. Eşim de artık bunu kabul etti ve inanın daha mutlu. Kabul ettiği için de sorun yaşamıyor. O bir erkek ve onun fıtratında bu var bunu unutmayın. Sizin desteğiniz çok önemli. Çok konuşun her şeyi konuşun. Yenilikler katın, onun yenilikler katmasina izin verin. Bizim yaşadığımız belki sizinki kadar büyük bir sorun gibi durmuyor geçici bir şey gibi duruyor olabilir ama inanın yaşarken öyle gelmiyor. O günler eşime de bana da cehennem gibiydi. Dediğim gibi yine olabilir biz buna hazırız, ama olmayadabilir. Biz kadınlar erkekleri seks makinesi olarak görüyoruz ve onların her an her koşulda saatlerce sevişmeye hazır olduklarını sanıyoruz. Ama çok yanılıyoruz. Alakasız yorumlar yaptıysam kusira bakmayın lütfen. Ama terapide devamlılık bakış açınızın değişmesinde fayda sağlayabilir..sağlamayadabilir:KK66: hayat olasılıklar üzerinedir ve her şey kötü neticelenmek zorunda değildir.

X