- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
yildirim mahalleside mi öyle ki ?yıldırıma sakın sakın sakın bulaşmayın. ben yıldırımda oturuyorum hem her taraf suriyeli dolu hem belediyecilik anlamında berbat hem de yatırım değeri yok evlerin.daha batıdan alın evi. mesela yeni yerleşim yeri olan bir yer var demirci mahallesi.geçen sene kayınvalidem ordan bir ev aldı 3+1 mutfağı büyük terası büyük odaların büyüklüğü gayet iyi 180 bine aldılar.nilüfer ve yıldırım o kadar farklı yerler ki kültür olarak da.nilüfer belediyesinin sloganı gülümseyin nilüferdesiniz. o kadar uymuş ki bu slogan.
yildirim mahalleside mi öyle ki ?6 yillik ama yeri guzel 130 m2 daire vardi da.
Yıldırım bir ilçenin adı
Ama Nilüfer de yıldırım caddesi de var
onun dışında yıldırım beyazıt ın türbesinin olduğu vs bir çok yerin de adı yıldırım
o nedenle bu şehri bilmeden ne olur maceraya atılıp kendinize ve paranıza yazık etmeyin
gelin yaşayın iki yıl dursun paranız en sevdiğiniz yerden alırsınız
şimdi biz ne dersek diyelim hepsi havada kalıyor
bir de mesela bizim site 6. yılında evler 200 TL üstü biz bile 10 yılı geçince satmak lazım eskiyor diyoruz
zira müteahhitler iyi malzeme kullanmıyor
duşakabinler vs kötü olmaya başladı tüm sitede
çok haklısın canım. ..ancak şöyle bir durum var. biz bir ev belirliyoruz peşinatını biriktiriyoruz aaa seneye bir bakmışısız evin fiyatı artmış... bizim kenardaki para da erimiş. çünkü her an bir ev denk gelir umuduyla bu kadar kısa süreli bir yerde de değerlendiremiyoruz. hani bir an önce başlarsak bir an önce de biter diye düşünüyoruz... ilerde çoluk çocuk daha mı zor olur acaba diye...
şimdi kiraya çıksak o evin depozitosu kirası ......ha bir de sene sonra kendi evine geçsen taşınma masrafları nakliye+ derler ya 3 taşınma 1 yangına bedeldir diye... diyorum ki o kiraya verceğim oaranın üzerine birazd aha koyar kredimi bitiriririm..
işte böyle....
Canim sana mesaj gönderdm bakabilir msiinyıldırıma sakın sakın sakın bulaşmayın. ben yıldırımda oturuyorum hem her taraf suriyeli dolu hem belediyecilik anlamında berbat hem de yatırım değeri yok evlerin.daha batıdan alın evi. mesela yeni yerleşim yeri olan bir yer var demirci mahallesi.geçen sene kayınvalidem ordan bir ev aldı 3+1 mutfağı büyük terası büyük odaların büyüklüğü gayet iyi 180 bine aldılar.nilüfer ve yıldırım o kadar farklı yerler ki kültür olarak da.nilüfer belediyesinin sloganı gülümseyin nilüferdesiniz. o kadar uymuş ki bu slogan.
:) yoksa sen de mi bursadasin?Ben senin bursada olduğunu kaçırmışım hep istanbuldasın diye düşünmüştüm
Ben de yeni evlendigimde yildirimda oturuyordum canimizi zor kurtardik valla sabahlara kadar millet icki icip kapimizin onunde muzik dinliyordu esim katil olacakti neredeyseyıldırıma sakın sakın sakın bulaşmayın. ben yıldırımda oturuyorum hem her taraf suriyeli dolu hem belediyecilik anlamında berbat hem de yatırım değeri yok evlerin.daha batıdan alın evi. mesela yeni yerleşim yeri olan bir yer var demirci mahallesi.geçen sene kayınvalidem ordan bir ev aldı 3+1 mutfağı büyük terası büyük odaların büyüklüğü gayet iyi 180 bine aldılar.nilüfer ve yıldırım o kadar farklı yerler ki kültür olarak da.nilüfer belediyesinin sloganı gülümseyin nilüferdesiniz. o kadar uymuş ki bu slogan.
Hic bulasmayin ben yildirimda bursa reel evlerinde oturdum millet mahallesinde berbat bir yer koskoca site her dairede 10 kisi oturuyor gurultu patirti bir de suriyeliler eklenince cehenneme donmusyildirim mahalleside mi öyle ki ?6 yillik ama yeri guzel 130 m2 daire vardi da.
:) yoksa sen de mi bursadasin?
sana mesaj gönderdim bi bakabilmen mümkün müHic bulasmayin ben yildirimda bursa reel evlerinde oturdum millet mahallesinde berbat bir yer koskoca site her dairede 10 kisi oturuyor gurultu patirti bir de suriyeliler eklenince cehenneme donmus
:) haaaarika merak ettim hangi mahalledesin? Ben balat tarafindayim annem de ucevlerde oturuyorEvettt
:) haaaarika merak ettim hangi mahalledesin? Ben balat tarafindayim annem de ucevlerde oturuyor
Birde yunuseli toki nin arkasinda kalan bolumu var. Siteli camisi marketi pazari duzenli biryer. Esimin arkadasi ( muhendis esi bankaci) ordan aldi 3+1 180 bine sifir siteden ve memnun. Yine benim arkadasim (ogretmen esi polis) o bolgeden aldi 200 bine oda 3+1 sifir. Orada 180-200 bin arasi sifir ve buyuk evler bulabilirsiniz.
Bir dönem yunuseli Toki'de oturduk
O karşısı sulak bataklık bir alandı
Afrikadaki uzun düzlükler gibi idi
Sonra kenarından inşaata başladılar
Biz taşındık bir süre sonra bir geçtik ki her yer ev olmuş
Zemini sıkıntılı olabilir gibi geldi bize
TOKİ'nin zemin etütünü yapan kişi ile konuşmuştum ev sahibimizin kızı idi orasının altı sağlam demişti ama sanki esasen sağlam değilde oranın altında Kaya var gibi bir şeyler demişti
Fakat akyıldız denilen taraf daha sağlam bir zemin gibi
Biz cefasını çektik ne market ne pazar vardı şimdi çokkkk gelişmiş
Evler yeni olunca da çevrede sorun oluyor şimdi demircideyim 5 yıllık site daha geçen sene kaldırım yaptılar 5 yıl sonra tam etraf oturunca da binalar eskimeye başlayacak garip bir kısır döngü
Çok bilmiyorum o tarafları hatta benim bursa bilgim nilüfer özellikle Beşevler ucevler kültür ozluce ve geçit Mahallesi tarafları.
Mesela çekirge de oturan arkadaşlarım var sırf merkezi diye fiyatlar uçmuş evler dökülüyor.
Bizim burda yan apartmanın ilk katı 106 bin e satılmış sıfır bina ama denk gelme meselesi karşımda var satılık bina mesela 260 bin istiyor.
O bolge de cok guzel canim biliyorum genis genis ferah yeni evler var hep gule gule oturunAnnene yakınım Demirci de sınav kolejinin orada oturuyorum camiye yakın evimiz