- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
ŞİMDİDEN MİNNETTARIM...Rica ederim ne demeketrafta gezindikce bakarim evlere dana ozelden yazarim buldugum birsey olursa belki bir yardimim dokunur da bana komsu gelirsin
mükemmel bir açıklama idi.. Parmaklarınıza sağlık.çok teşekkür ederim gerçekten....15 tatilde şansımızı bir daha deneyeceğiz belki kış mevsimi satmak isteyen biri çıkar inşaAllah...
Canim bir telefon numarasi buldum sana ozelden yaziyorum bu kisinin iki bloklu sitesi var bursaya geldiginizde arayin hem kendisi ev yapiyor hem de amcasi yapiyormus esim soyledimükemmel bir açıklama idi.. Parmaklarınıza sağlık.çok teşekkür ederim gerçekten....15 tatilde şansımızı bir daha deneyeceğiz belki kış mevsimi satmak isteyen biri çıkar inşaAllah...
Nasibin nereden geleceği belli mi olur???Canim bir telefon numarasi buldum sana ozelden yaziyorum bu kisinin iki bloklu sitesi var bursaya geldiginizde arayin hem kendisi ev yapiyor hem de amcasi yapiyormus esim soyledibelki sana yarari dokunur
Canim bu arada amcasi degil abisiymis evleri yapan, ozel mesajimda duzelttimNasibin nereden geleceği belli mi olur???çok memnun olurum
aynı Mahalledeniz o zamanCanim selam
Oncelikle hakkinizda hayirlisi olsun bursada dogdum buyudum yasiyorum da ama sana tavsiyem asla eski ev alma bursada. Hem deprem bolgesi hem de eski eviyle basa cikilmaz bursanin yikik dokuk olur, yeni semtler nilufer civarinda belki 200 bine bulunur biz gecen sene balattan aldik 155bine denk geldi,cok saglam arastirin gerekirse sokak sokak gezin ev cok cunku balat civarinda
Gercekten mi? Ne tarafta oturuyorsun?ben cezaevi caddesindeyimaynı Mahalledeniz o zaman
Ay Inanmıyorum şimdi komşu çıkcazGercekten mi? Ne tarafta oturuyorsun?ben cezaevi caddesindeyim
Ali bostanci evleri , taşyakan evleri var hamitler yunuseli tarafinda. Merkeze yakin ve fiyatları uygun. Isterseniz biraz bakinin..arkadaşlar osmangazi yıldırım ya da nilüferden bir ev alma niyetimiz(gayretimiz)var epeydir kendi çapımızda.
1-2 ay içinde
emeğimizin zayi olmaması için ince eleyip sık dokuyoruz. özel ya da buradan fikirlerinize ihtiyacım var..
kızlar 2 seçeneğimiz var:
1. genç-0-5 yaş arası bir ev alacağız ( max 200.000 bütçe) merkezden biraz uzak oluyor haliyle bu bütçeyle..bursa ile alakası olmayan kuytu diye tabir edebilecek yerleri de tercih etmiyoruz.
2. daha yaşlı bir ev alacağız (max 150.000)merkezde ulaşım araçlarına yakın bulunabiliyor..
kıymetli fikirlerinizi bekliyorum..
teşekkür ederim hanımefendi:) geçit mah. biraz daha uzak oluyor değil mi???Ali bostanci evleri , taşyakan evleri var hamitler yunuseli tarafinda. Merkeze yakin ve fiyatları uygun. Isterseniz biraz bakinin..
Yo hayir canim.en başta yazdığımız şartları tasisin yeter.oOsmangazi nilüfer yildirim...
mesala osmangazi emek adnan menderes mah var orasi uygun .muhit mi kotu niye ki acaba diye düşünduruyor ??
Daha yeni görükleden 210.000 e 3+1 sıfır 135 mt kare ev aldık, aradıgımız hersey var orada, kasabından terzısıne, marketınden saglık ocagına vs... şehre uzak ama araçla 15 dk.. hem sessiz sakin akşam oldugunda kafa dınlıyoruz, eski ev alacagınıza bence sehırden bıraz uzaklaşıp yenı ev alın.arkadaşlar osmangazi yıldırım ya da nilüferden bir ev alma niyetimiz(gayretimiz)var epeydir kendi çapımızda.
1-2 ay içinde
emeğimizin zayi olmaması için ince eleyip sık dokuyoruz. özel ya da buradan fikirlerinize ihtiyacım var..
kızlar 2 seçeneğimiz var:
1. genç-0-5 yaş arası bir ev alacağız ( max 200.000 bütçe) merkezden biraz uzak oluyor haliyle bu bütçeyle..bursa ile alakası olmayan kuytu diye tabir edebilecek yerleri de tercih etmiyoruz.
2. daha yaşlı bir ev alacağız (max 150.000)merkezde ulaşım araçlarına yakın bulunabiliyor..
kıymetli fikirlerinizi bekliyorum..
Rica ederim ne demeketrafta gezindikce bakarim evlere dana ozelden yazarim buldugum birsey olursa belki bir yardimim dokunur da bana komsu gelirsin