- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Var :)Kizlarrr..
Yıldırım erikli mahallesi ni bilen var mi???
Erikli deki 10 yili askin daireye 210.000 dendi.Var :)
Bek begenmem, yasayan insanlarin profili bana uygun degil ama nasil tarif edeyim bilemedim
Orada oturacagina ipekcilik, namazgah,teferruc gibi yerleri tercih edebilirsin
Bana sorarsan etmezErikli deki 10 yili askin daireye 210.000 dendi.
gordum ki hem genis hem ferah hem genc hem kullanisli hem merkezi daireler 300..000 uzerinde.
Bu butceyle birinden vazgecmek gerek
Sizce eder mi ??
Sadece yaşlı...
Tokilerin hepsi rezalet, herkes sikayerci asansorler ve isitma sistemleri aylarca bozuktu gecen sene haberlerde duymadiniz mi?Doğanbey TOKİ nasıl acaba? Konum olarak tam merkez ama daireler nasıldır
Abuk sabuk insan nitelemesi bence Hic hos degil.yasadigi yer Yada Semt dogurmuyor insanlari analar doguruyor.heryerde cikabilir karsimiza sadece eriklide degilBana sorarsan etmez
Esimin bir arkadasi eriklide cok pahali bir dubleks daire almisti gittik, ev guzel tamam da o semte yakismamis, abuksubuk insanlar yasiyor etraf bir tuhaf, dedigim gibi madem erikliye niyetlenme ihtimaliniz var o zaman namazgah, teferruc, piremir, ipekcilik, setbasi, balabanbey, umurbey taraflarina niyetlenin, en azindan semt guvenli
Erikli deki 10 yili askin daireye 210.000 dendi.
gordum ki hem genis hem ferah hem genc hem kullanisli hem merkezi daireler 300..000 uzerinde.
Bu butceyle birinden vazgecmek gerek
Sizce eder mi ??
Sadece yaşlı...
Etmez yaşlı olması önemli değil
Sokakların yaşam enerjisi farklı hava kirliliği tavan vs vs
Hem de 10 yıllık bina etmez yani
Demirci de yeni bina 230-240 diyorlar biraz onlar iner biraz sen çıkarsın vs vs
Ama bu tarz insanlarin hemen hemen hepsi bursada belirli yerlerde yasiyorlar, apartman komsunuz balkonunda koyun beslesin hosunuza gider mi? Nasil tabir edeyim bu tarz insanlari baska turlu bilemiyorum,siz biliyorsaniz siz soyleyin o zaman aydinlatin arkadasiAbuk sabuk insan nitelemesi bence Hic hos degil.yasadigi yer Yada Semt dogurmuyor insanlari analar doguruyor.heryerde cikabilir karsimiza sadece eriklide degil
Ne yaptiniz ev isini merak ettimKizlar daire 140 m2.
3+1 . Montolamasi yapılıyor simdi 5.000 de ona verecegiz. Ev saahipleri mayisa kadar kira odeyecekler.600 tl.
ama ama ya bize mi denk gelir. Adamin karisi razi degilmis satilmasina...el sikistik adamla ama adam daha bi aksam netlesir diyor.nasil işse.tapu enistesinin uzerineymis.biz adami daha gormedk.¿
veee
bir de kat irtifaki var kat mülkiyeti değil
Ne yaptiniz ev isini merak ettim
Aaa uzuldum valla sen cok istemistino evi alacaktık.her şeye rağmen pazarlık yaptık sözü verdik el sıkıştık...ama bu sefer de adamın karısı istememiş saılmasını...son anda caydı satıcı..nasip değilmiş..
Aaa uzuldum valla sen cok istemistin
Dedigin gibi kismet degilmis insallah daha iyileri denk gelir
Baska ev baktiniz mi? Tasinma ne zaman hayirlisiyla?
Hayirlisi olsun canim insallah gonlunuze gore bulursunuzamin canım....başka ev bakamadık iznimiz bittiği için şehirden ayrılmak durumunda kaldık..
bizim taşınma temmuz ağustoosu bulacak. bir de taze bebiş olunca