Canlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, ameliyat oldunuz mu? Kemal Özerkan bu işte en iyilerden biri diye biliyorum, ben de muayene olmuştum muayene ücreti bile çok yüksek.Merhaba. Benm rahmim t seklinde ve tüplerimde hidrosalpenks şüphesi var bikaç doktor ameliyat olmamı önerdi ama ben bursada yasamıyorm ailem yeni tasındı. Kime olmalıyım bu işin ehli kimdir bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Mehmet aral atalaya göründüm pteside kemal özerkana gidicem sizlerden gördüm o isimleride. Kemal bey ameliyatları cok pahalı galiba
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsnCanlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah sonu güzel biterCanlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin
Kemal Bey in muayene ücreti ne kadar acaba ?Merhaba yeni gördüm mesajınızı, ameliyat oldunuz mu? Kemal Özerkan bu işte en iyilerden biri diye biliyorum, ben de muayene olmuştum muayene ücreti bile çok yüksek.
Geçen yıl gittiğimde 500tl idi sanırım En son 600 diye duymuştum. Arayıp sorarsanız bilgi verirler.Kemal Bey in muayene ücreti ne kadar acaba ?
bende bugün (30.10.2020) gittim fiyatı 9500+ilaç olarak söylediler, ilaçlarda 2.000-2.500 arasıymış toplamBir doktor var canim doc.dr betul dundar tanitim amaciyla ilk muayene ucretsiz hic bir ucret odemedik biz gayet ilgiliydi basindan savmadi tüp bebek ucretide 8 bin tl , ilaclar haric
Neden farklı ki acababende bugün (30.10.2020) gittim fiyatı 9500+ilaç olarak söylediler, ilaçlarda 2.000-2.500 arasıymış toplam
betül hanım bahçecideki doktor mu canım nasıl memnun musun bende doktor araştırıyorum da ?Canlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin
Belki fiyatları artırmış olabilirler biz temmuz sonu gibi gitmiştik 8000 tl demişlerdi bize ilaçlar ve RaHim dinlendirme haricti tabiibende bugün (30.10.2020) gittim fiyatı 9500+ilaç olarak söylediler, ilaçlarda 2.000-2.500 arasıymış toplam
Mrb hayırlı olsun gebeliğiniz siz hangi merkezde tedavi gördünüzEvet ne yazık ki 2500 falan diyorlar başta ama benimde dozlarım çok yüksek olmamasına rağmen transfer sonrası dahil ilaçlarım 5.000 tlyi buldu. Neye göre düşük söylüyorlar bilmiyorum bi sürü vitamin falanda veriyorlar hiç birini karşılamıyor sgk. Belki raporlu olursa 2.500 gibi tutar ilaçlar yoksa çok zor.
Mrb hayırlı olsun gebeliğiniz siz hangi merkezde tedavi gördünüz
MErhaba yeni gördüm mesajınızı. 225 gonal F ile başlamıştık. 150 merıonal ekledik. Pazartesi yumurtam toplandı. Hayırlısıyla şimdi laboratuvardan güzel haberler bekliom. İnşallah sizinde yeni tedaviniz olumlu sonuçlanırY yurekliaycan hayırlı olsun Canım. Benim aşılamalarım tutmadı. Artık ben de tüp bebek adayıyım . Sürecini yazarsan bana da ışık olursun. Kaç doz hangi iğneyle başladınız?
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınMErhaba yeni gördüm mesajınızı. 225 gonal F ile başlamıştık. 150 merıonal ekledik. Pazartesi yumurtam toplandı. Hayırlısıyla şimdi laboratuvardan güzel haberler bekliom. İnşallah sizinde yeni tedaviniz olumlu sonuçlanır
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınben tedavide değilim şuan erteledim bahara kadar hiçbir şey yaptırm
Merhaba, sonuçlar geldi mi ? bende acıbadem de tedavi görüyorumMErhaba yeni gördüm mesajınızı. 225 gonal F ile başlamıştık. 150 merıonal ekledik. Pazartesi yumurtam toplandı. Hayırlısıyla şimdi laboratuvardan güzel haberler bekliom. İnşallah sizinde yeni tedaviniz olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?