• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin

Hayırlı olsun inşallah bu kez kolaylıkla güzellikle evladınızı kucağınıza alırsınız 😍

Y yurekliaycan hayırlı olsun Canım. Benim aşılamalarım tutmadı😞😞😞. Artık ben de tüp bebek adayıyım . Sürecini yazarsan bana da ışık olursun. Kaç doz hangi iğneyle başladınız?

Merhaba. Benm rahmim t seklinde ve tüplerimde hidrosalpenks şüphesi var bikaç doktor ameliyat olmamı önerdi ama ben bursada yasamıyorm ailem yeni tasındı. Kime olmalıyım bu işin ehli kimdir bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Mehmet aral atalaya göründüm pteside kemal özerkana gidicem sizlerden gördüm o isimleride. Kemal bey ameliyatları cok pahalı galiba
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, ameliyat oldunuz mu? Kemal Özerkan bu işte en iyilerden biri diye biliyorum, ben de muayene olmuştum muayene ücreti bile çok yüksek.

Canlar cananlar tedaviye başladım hayırlısıyla bugün ilk iğnemi vurdum klinikte vurdular yenilemişler içini kliniğin bu arada çok güzel olmuş. Tekrar Betül hoca sürecin üstünden geçti. Asistanı başlamış yeni çok şeker. Ya bilmiyorum Allahımm nolur olsun bu sefer. Gözümde yaş kalmadı senelerdir nolur dualarınızda bana da yer verin
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsn 🥰

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah sonu güzel biter😍 Betul hanim mucizelerimize kavusmamiza vesile olur inşallah 😇

Bir doktor var canim doc.dr betul dundar tanitim amaciyla ilk muayene ucretsiz hic bir ucret odemedik biz gayet ilgiliydi basindan savmadi tüp bebek ucretide 8 bin tl , ilaclar haric
bende bugün (30.10.2020) gittim fiyatı 9500+ilaç olarak söylediler, ilaçlarda 2.000-2.500 arasıymış toplam

Bende aranıza bugün katıldım tüp bebek için bir yola çıkıyoruz bakalım hayırlısı inşallah bahçeciyi bende bugün aradım işlem 8000 dediler embriyo dondurma vs diğerleri için telefonda bilgi vermediler ama 2000 diye yazılmış zaten burda davet ettiler muayene ucretsizmis gidebiliriz belki ben aslında eurofertila başlamıştım daha tahlil aşamasındayız gerçi bahceci ismini çok görünce öyle bir aklıma takıldı

Eurofertil gerçek beye de bir arkadasim tavsiyesiyle başladım 5 embriyosu oluşmuş onun ilk transfer tutmamış ikinci transferi kendi istekleriyle ikiz olarak tutmuş şimdi bebeklerini bekliyorlar fiyat 8.500 dediler dondurma 1.000 ilaçları 3 veya 5.000 olabilir durumunuza göre dediler tahlilleri komple 1.600 TL dedi smear testi yoksa onunda istediler ekstra benim yoktu dışardan tahlil kabul ediyorlarmis sorduk biz çoğunu güventipta yaptırdık daha uyguna smear testi 250 idi onuda ketemde yaptırdık ücretsiz yarın sonuçları goturcez bakalım hayırlısı ins dua edin

kızlar ilaçlar dendiği gibi 2500 fln tutmuyor. Verilen doz düşükse belki.
Yumurta geliştirici iğne 780 tl gibi birşey 3 veya 4 paket aldım suan net hatırlamıyorum 225 ml yapıyordum iğneyi. Sonra yumurta baskılansın erken çatlamasın diye iğne verildi 2 defa kullandım sanırım onunda 1 adeti 400 TL gibiydi. 2 adet catlatma iğnesi verildi 200 TL civarı. Yumurta toplamadan sonra estroferm progestan jel kan sulandırıcı bagısıklık baskılayıcı vs 600 700 arası onlar tutmustu. Benım gittiğim özel kurum oldugu ıcın hıc sgk dan faydalanılmadı.

Evet ne yazık ki 2500 falan diyorlar başta ama benimde dozlarım çok yüksek olmamasına rağmen transfer sonrası dahil ilaçlarım 5.000 tlyi buldu. Neye göre düşük söylüyorlar bilmiyorum bi sürü vitamin falanda veriyorlar hiç birini karşılamıyor sgk. Belki raporlu olursa 2.500 gibi tutar ilaçlar yoksa çok zor.

betül hanım bahçecideki doktor mu canım nasıl memnun musun bende doktor araştırıyorum da ?

bende bugün (30.10.2020) gittim fiyatı 9500+ilaç olarak söylediler, ilaçlarda 2.000-2.500 arasıymış toplam
Belki fiyatları artırmış olabilirler biz temmuz sonu gibi gitmiştik 8000 tl demişlerdi bize ilaçlar ve RaHim dinlendirme haricti tabii

Evet ne yazık ki 2500 falan diyorlar başta ama benimde dozlarım çok yüksek olmamasına rağmen transfer sonrası dahil ilaçlarım 5.000 tlyi buldu. Neye göre düşük söylüyorlar bilmiyorum bi sürü vitamin falanda veriyorlar hiç birini karşılamıyor sgk. Belki raporlu olursa 2.500 gibi tutar ilaçlar yoksa çok zor.
Mrb hayırlı olsun gebeliğiniz siz hangi merkezde tedavi gördünüz

Y yurekliaycan hayırlı olsun Canım. Benim aşılamalarım tutmadı😞😞😞. Artık ben de tüp bebek adayıyım . Sürecini yazarsan bana da ışık olursun. Kaç doz hangi iğneyle başladınız?
MErhaba yeni gördüm mesajınızı. 225 gonal F ile başlamıştık. 150 merıonal ekledik. Pazartesi yumurtam toplandı. Hayırlısıyla şimdi laboratuvardan güzel haberler bekliom. İnşallah sizinde yeni tedaviniz olumlu sonuçlanır

MErhaba yeni gördüm mesajınızı. 225 gonal F ile başlamıştık. 150 merıonal ekledik. Pazartesi yumurtam toplandı. Hayırlısıyla şimdi laboratuvardan güzel haberler bekliom. İnşallah sizinde yeni tedaviniz olumlu sonuçlanır
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın🤲🌸 ben tedavide değilim şuan erteledim bahara kadar hiçbir şey yaptırmayacağım.

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın🤲🌸 ben tedavide değilim şuan erteledim bahara kadar hiçbir şey yaptırm

Merhaba, sonuçlar geldi mi ? bende acıbadem de tedavi görüyorum

Back