Evet ilk gün biraz zorlanıyor insan bi kerede hızlıca batırmak gerekiyor. Yavaş batırmaya kalkınca hem girmiyor hemde kanama oluyor iğne yerinde bazen.
Yaa ben hiç yapmadığımdan bilmiyorumAmiin inşallah.
çok zor yaptım Gonalf yi. Allahım batırıyorum bir türlü girmiyor, Acaba iğne ucu mu kötü dedim, bazen öyle oluyor dişte de anestezi yaparken. Enjektör ucu da değişmiyormuş ayy panik oldumNeyse zorla ilerlettim , sonra da tansiyonum düştü ilk günün heyecanı sanırım
Daha önce çatlatma iğnesi yapmıştım aslında, heyecandan sanırım bu kez zorlandımYaa ben hiç yapmadığımdan bilmiyorumhep klomen kullandım bu zamana kadar, sen ilk defa mı iğne kullanıyorsun
Hayırlı olsun tedavin canım,bol yumoşlu embriyolu ve göbişli sonucun olsunDaha önce çatlatma iğnesi yapmıştım aslında, heyecandan sanırım bu kez zorlandım
Amin teşekkür ederim cümlemizin inşallahHayırlı olsun tedavin canım,bol yumoşlu embriyolu ve göbişli sonucun olsun
İğne ilk kez geçen hafta ben de vurdum kendime bu konuda çok cesaretsizim ya elim gitmiyor böyle bir türlü. İlkini yavaş vurdum kanadı ikinciyi hızlıca vurunca sorun olmadı olabildiğince tek hamlede gözünü karartıp yapmaya çalış
Ben aşılama yaptırdım bu ay. Tüpten önce 2 kez önerdi gittiğim tüm doktorlar. Ümidim çok yok ama denemedim demek istemiyorumAmin teşekkür ederim cümlemizin inşallahAynen hızlıca yapmak lazımmış.
Sende mi başladın tedaviye?
Ben aşılama yaptırdım bu ay. Tüpten önce 2 kez önerdi gittiğim tüm doktorlar. Ümidim çok yok ama denemedim demek istemiyorum
Ben de pembe mavide yaptırdım Nevin hanıma. Çok memnun kaldığım söylenemez de bakalım nasip..Bana da önerenler olmuştu. Nerede yaptırıyorsun. İnşallah ilk seferinde olur da tüpe gerek kalmaz
Ben de pembe mavide yaptırdım Nevin hanıma. Çok memnun kaldığım söylenemez de bakalım nasip..
İnşallah canımİnşallah pozitif olur önemli olan o
Ben ismail beye gidiyorum. Valla genel olarak memnunum. Ben bi de çalışanları Ve çalışma sistemini de beğeniyorum, bir sorun olduğunda arıyorsun hemen dönüyorlar. Medicana da jimer de bir soru sorduğunda saatlerce dönmediklerini gördüğüm için burayı o anlam da da beğendim.İnşallah canımSen memnun musun doktorundan? Günlük iğne dozun nedir?
İnşallah canım gelişmelerden haberdar et bizleri deBen ismail beye gidiyorum. Valla genel olarak memnunum. Ben bi de çalışanları Ve çalışma sistemini de beğeniyorum, bir sorun olduğunda arıyorsun hemen dönüyorlar. Medicana da jimer de bir soru sorduğunda saatlerce dönmediklerini gördüğüm için burayı o anlam da da beğendim.
İğne dozum 300. Yüksek kullanalım, dondurup öyle transfer edelim dedi. Bakalım inşallah her şey yolunda ve umduğumuz gibi gider.
Canım yönlendirmen için teşekkür ederiz, böyle farklı doktorlar hakkında bilgi sahibi olmak çok iyi oluyor. ben şuanda jimerde devam ediyorum ama bahçeci kalitesi diye de bir gerçek var. belki orayı da düşünebilirizKızlar gittim Bahçeciye betül hocaya , o kadar yoğunum ki yazamadım. Deneyimlerimi yazcam söz demiştim halbuki. Klinik tadilata girecekti gittğimde. Girmiştir sanırım şuan. Adetimde gidicem olmadım daha o yüzden bilmiyorum. neyse herşeyi sordum aklıma gelen sizleri de aydınlatsın diye yazıyorum. İşletme müdürü Nesrin hanım bahçecideymş 7 yıldır hemşire kökenliymş. Fulya'da altunizade de ve Ankara'da çalışmış. Ankara merkezlerini kurarken o yardımcı olmuş. Embriyologları 10 yıla yakındır bahçecideymiş içim o kadar rahatladı ki ağlamaklı oldum garip:) hemşireler ve asistanlar İstanbul'da eğitimdeymş. Çok güzel hoşuma gitti hatta ben gittiğimde laboratuvarlarının sorumlusu Murat Başar bey vardı o da merhaba diyordu hastalara onu bile gördüm. Ve Betül hoca. Gerçekten burada yazılanlar gibi aynen yani sıcak samimi bilgili ve bingo bakın ne öğrendim ya meğer onun da ikizleri varmış. Sanırım tüp bebek annesi soramadım da ya çok doğru karar verdim gerçekten mutluyum. Vitaminlerini kullanıyorum diğer adette gidicem. İçim çok rahat buradaki bizi yönlendiren arkadaşlar gibi bende sizlere ışık olmak istedim. Gönül rahatlığıyla gidin arkadaşlar. Pembe Mavide senelerce oyalanmışım. Hepimizin hakkında hayırlısı diyorum
Hayirlisi olsun canim hakkinizda kacinci denemen olacak senin hangi vitaminleri verdi Betul hanim sorununuz neydi...Betül hanim gercekten cok ilgili cok samimi insallah bu cizgisini bozmaz ilerde.evet Betul hanimda tüp bebek annesiymis gittigimizde söylemisti ve hatta soyle demisti bize sizi cok iyi anliyorum sizin gectiginiz o yollardan bende gectim bende ikizlerimi 6.denememde kucagima aldim demisti☺Kızlar gittim Bahçeciye betül hocaya , o kadar yoğunum ki yazamadım. Deneyimlerimi yazcam söz demiştim halbuki. Klinik tadilata girecekti gittğimde. Girmiştir sanırım şuan. Adetimde gidicem olmadım daha o yüzden bilmiyorum. neyse herşeyi sordum aklıma gelen sizleri de aydınlatsın diye yazıyorum. İşletme müdürü Nesrin hanım bahçecideymş 7 yıldır hemşire kökenliymş. Fulya'da altunizade de ve Ankara'da çalışmış. Ankara merkezlerini kurarken o yardımcı olmuş. Embriyologları 10 yıla yakındır bahçecideymiş içim o kadar rahatladı ki ağlamaklı oldum garip:) hemşireler ve asistanlar İstanbul'da eğitimdeymş. Çok güzel hoşuma gitti hatta ben gittiğimde laboratuvarlarının sorumlusu Murat Başar bey vardı o da merhaba diyordu hastalara onu bile gördüm. Ve Betül hoca. Gerçekten burada yazılanlar gibi aynen yani sıcak samimi bilgili ve bingo bakın ne öğrendim ya meğer onun da ikizleri varmış. Sanırım tüp bebek annesi soramadım da ya çok doğru karar verdim gerçekten mutluyum. Vitaminlerini kullanıyorum diğer adette gidicem. İçim çok rahat buradaki bizi yönlendiren arkadaşlar gibi bende sizlere ışık olmak istedim. Gönül rahatlığıyla gidin arkadaşlar. Pembe Mavide senelerce oyalanmışım. Hepimizin hakkında hayırlısı diyorum
Laboratuvar kesinlikle farkediyor. Bahçeci gerçekten alanının en iyisi ben o kadar mutluyum ki olacak ya gerçekten çok pozitif başladım. Diğer adette başlıcam ve biliyorum bahçecinin instagramındaki o güzel videolarda bende olcam. Jimerde de devam eden arkadaşlarım var bahçeciyi düşün gerçektenCanım yönlendirmen için teşekkür ederiz, böyle farklı doktorlar hakkında bilgi sahibi olmak çok iyi oluyor. ben şuanda jimerde devam ediyorum ama bahçeci kalitesi diye de bir gerçek var. belki orayı da düşünebiliriz
Ben de artık başlamayı çok istiyorum ya aşılamayla falan da oyalanmak istemiyorumLaboratuvar kesinlikle farkediyor. Bahçeci gerçekten alanının en iyisi ben o kadar mutluyum ki olacak ya gerçekten çok pozitif başladım. Diğer adette başlıcam ve biliyorum bahçecinin instagramındaki o güzel videolarda bende olcam. Jimerde de devam eden arkadaşlarım var bahçeciyi düşün gerçekten
İnternetim yoktu arkadaşlar evdeki de bozuk anca yazıyorum . Kusura bakmayın. Ben 3 deneme yaptım pembe mavide, çikolata kistim var acayip ağrı yapıyo özellikle adet önceleri, eşimin spermleri de morfoloji düşük biraz benim önceki denemelerde elimde kalan vitaminler vardı folik asit OMEGA biestron. Biestronu bıraktırdı. Vitaminlerin bitene kadar devam kutu bitince kendisi verecek. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Çok pozitif başladım mutluyum inşallah olacakHayirlisi olsun canim hakkinizda kacinci denemen olacak senin hangi vitaminleri verdi Betul hanim sorununuz neydi...Betül hanim gercekten cok ilgili cok samimi insallah bu cizgisini bozmaz ilerde.evet Betul hanimda tüp bebek annesiymis gittigimizde söylemisti ve hatta soyle demisti bize sizi cok iyi anliyorum sizin gectiginiz o yollardan bende gectim bende ikizlerimi 6.denememde kucagima aldim demisti☺
İns. Rabbim bizlerede nasip eder tüm bu yorgunluklarimiz geride kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?