- 25 Şubat 2020
- 77
- 100
- 8
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde tedavim Betül hocada devam ediyor ekim ayında bir embriyom donduruldu.havuz yapıcaz bir opu daha yapıp 2 embriyo transfer edilecekArkadaşlar Bahçeci Betül hocada tedavide olanlar nasıl gidiyor tedavileri arkadaşlarımın. Ben transfere geçicem nasipsee klinikte olursak tanışalımm
Sikayetin neydi canm, benimde az yumurtam gelismisti ama dollenme olmamisti malesef. Tekrar denemedim amabenimde tedavim Betül hocada devam ediyor ekim ayında bir embriyom donduruldu.havuz yapıcaz bir opu daha yapıp 2 embriyo transfer edilecek
Benimde ilk defa burda 5. gün embriyom dondurulabildi. Banada iki embriyo transferi yapıcak Betül hoca. Ya bide ikiz tutsa mutluluktan yeri göğü inletir ağlamam gerçekten. İnşallah klinikte denk geliriz tanışırız arkadaşım bol şans sanadabenimde tedavim Betül hocada devam ediyor ekim ayında bir embriyom donduruldu.havuz yapıcaz bir opu daha yapıp 2 embriyo transfer edilecek
benim amh düşük 0,13 3.gün embriyosu tek yumurta döllendiSikayetin neydi canm, benimde az yumurtam gelismisti ama dollenme olmamisti malesef. Tekrar denemedim ama
Benimde ilk defa burda 5. gün embriyom dondurulabildi. Banada iki embriyo transferi yapıcak Betül hoca. Ya bide ikiz tutsa mutluluktan yeri göğü inletir ağlamam gerçekten. İnşallah klinikte denk geliriz tanışırız arkadaşım bol şans sanada
klinikte denk gelirsek tanışırız sanada bol şanslarBenimde ilk defa burda 5. gün embriyom dondurulabildi. Banada iki embriyo transferi yapıcak Betül hoca. Ya bide ikiz tutsa mutluluktan yeri göğü inletir ağlamam gerçekten. İnşallah klinikte denk geliriz tanışırız arkadaşım bol şans sanada
HosgeldinMerhaba kizlar bende aranıza katıldım eşimde sperm yetersizliği var bugün 3 ay tedavi sonrası doktorumuza gittik ve tek yolunuz tüp Bebek dedi. Geç olmadan araştırmalara başlayın boşuna vakit kaybetmeyin dedi
Daha başladık yer araştırmalarına basliycaz forumları okuyup takip ediyorum kimler hangi doktorlardan memnun bilgi topluyorum yılbaşından sonra ön görüşmelere başlamayı düşünüyorum siz tedavi goruyormusunuzMerhaba hosgeldin aramiza tedavin nerede devam ediyor bursada göçmen gelini
evet tedavi görüyorum 1 adet 3.gün embriyom donduruldu havuz yapıyoruz 1 embriyo daha dondurup 2 embriyo transferi yapıcağız benim amh düşük 0,13 bahçeci bursada tedavi oldumDaha başladık yer araştırmalarına basliycaz forumları okuyup takip ediyorum kimler hangi doktorlardan memnun bilgi topluyorum yılbaşından sonra ön görüşmelere başlamayı düşünüyorum siz tedavi goruyormusunuz
Yeni açılmış sanırım orası nasıl memnun musunuzevet tedavi görüyorum 1 adet 3.gün embriyom donduruldu havuz yapıyoruz 1 embriyo daha dondurup 2 embriyo transferi yapıcağız benim amh düşük 0,13 bahçeci bursada tedavi oldum
Açıkça benimde aklımda orası varYeni açılmış sanırım orası nasıl memnun musunuz
çok memnunum önceden jimerde yumurta bile büyütemediler bende tavsiye üzerine bahçeciye gittim doktorumuz betül hanım çok ilgili bir doktordur.Açıkça benimde aklımda orası var
Anladım bende onu düşünüyorum hayırlısı bakalimçok memnunum önceden jimerde yumurta bile büyütemediler bende tavsiye üzerine bahçeciye gittim doktorumuz betül hanım çok ilgili bir doktordur.
bende bahçeci bursada tedavideyim denk gelirsek klinikte merhabalaşırız kızlarArkadaşlar Bahçeci Betül hocada tedavide olanlar nasıl gidiyor tedavileri arkadaşlarımın. Ben transfere geçicem nasipsee klinikte olursak tanışalımm
Bende betül hocada tedavideyim denk gelirsek tanışalım peki birbirimizi nasıl taniycazbende bahçeci bursada tedavideyim denk gelirsek klinikte
:) Evet nasıl tanıcaz gerçekten. Burda yazıyoruz gerçi şu gün bahçeciye gitcem vs diye amaBende betül hocada tedavideyim denk gelirsek tanışalım peki birbirimizi nasıl taniycaz
Ben çok isterim gerçekten tanışmak hepimiz nasipse bahçeci annesi olucazbende bahçeci bursada tedavideyim denk gelirsek klinikte merhabalaşırız kızlar
çok iyi olur bahçeci bursa anneleri olarak toplansakbende bahçeci bursada tedavideyim denk gelirsek klinikte merhabalaşırız kızlar