• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Bahçeci Betül hocada tedavide olanlar nasıl gidiyor tedavileri arkadaşlarımın. Ben transfere geçicem nasipsee klinikte olursak tanışalımm

Arkadaşlar Bahçeci Betül hocada tedavide olanlar nasıl gidiyor tedavileri arkadaşlarımın. Ben transfere geçicem nasipsee klinikte olursak tanışalımm
benimde tedavim Betül hocada devam ediyor ekim ayında bir embriyom donduruldu.havuz yapıcaz bir opu daha yapıp 2 embriyo transfer edilecek

benimde tedavim Betül hocada devam ediyor ekim ayında bir embriyom donduruldu.havuz yapıcaz bir opu daha yapıp 2 embriyo transfer edilecek
Benimde ilk defa burda 5. gün embriyom dondurulabildi. Banada iki embriyo transferi yapıcak Betül hoca. Ya bide ikiz tutsa mutluluktan yeri göğü inletir ağlamam gerçekten. İnşallah klinikte denk geliriz tanışırız arkadaşım bol şans sanada

Sikayetin neydi canm, benimde az yumurtam gelismisti ama dollenme olmamisti malesef. Tekrar denemedim ama
benim amh düşük 0,13 3.gün embriyosu tek yumurta döllendi
Benimde ilk defa burda 5. gün embriyom dondurulabildi. Banada iki embriyo transferi yapıcak Betül hoca. Ya bide ikiz tutsa mutluluktan yeri göğü inletir ağlamam gerçekten. İnşallah klinikte denk geliriz tanışırız arkadaşım bol şans sanada

betül hanım 2 tane 3.gün embriyosu transfer edersek birbirini destekler tutunma için dedi 5.gün embriyolarının tutunma şansı daha yüksekmiş

klinikte denk gelirsek tanışırız sanada bol şanslar

Merhaba kizlar bende aranıza katıldım eşimde sperm yetersizliği var bugün 3 ay tedavi sonrası doktorumuza gittik ve tek yolunuz tüp Bebek dedi. Geç olmadan araştırmalara başlayın boşuna vakit kaybetmeyin dedi.

Daha başladık yer araştırmalarına basliycaz forumları okuyup takip ediyorum kimler hangi doktorlardan memnun bilgi topluyorum yılbaşından sonra ön görüşmelere başlamayı düşünüyorum siz tedavi goruyormusunuz
evet tedavi görüyorum 1 adet 3.gün embriyom donduruldu havuz yapıyoruz 1 embriyo daha dondurup 2 embriyo transferi yapıcağız benim amh düşük 0,13 bahçeci bursada tedavi oldum

Back