- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
Mrb hayırlı olsun merkeziniz neresiydievet 1 ay sonra dondurulmus transfer olmuştum suan 14 haftalık hamıleyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb hayırlı olsun merkeziniz neresiydievet 1 ay sonra dondurulmus transfer olmuştum suan 14 haftalık hamıleyım
Art ureme merkeziMrb hayırlı olsun merkeziniz neresiydi
Bende sizin gibi önyargıyla gitmiştim açıkcası bahçeci gibi bir merkez istanbuldan tanınmış bi dr getirmiştir diyede beklentiyle gitmiştim .fakat betül hanım önyargımı yıktı.çok ilgiliydi, bizede uzun bi vakit ayırdı mesela ultrason muayenesinde Bastan savmadı bizim uzun bir tüp bebek gecmişimiz var tüm dosyalarımızın üzerinde durdu ne yapılabilir onu konuştu tabiki yüzde yüz olur demedi bizim içinde,.bende sordum İstanbul'daki bahçeci merkezleriyle aranızda fark varmı teknoloji acısından dıye olmadığını söyledi Kısacası betül hanım bize güven verdi biz tedavi için ilk adımı attık inşallah önce Allahın izniyle sonra betül hanımın vesilesiyle bende mucizeme kavuşurumArkadaşlar benim gibi merak edenler varsa diye yazıyorum. Tüp bebek için Bursa’da araştırma yapmaya başladım Bahçeciye gittim ilk. Yarın da Acıbadem’e gideceğim. Gözlemlerimi aktarırım onunla ilgili de.
Öncelikle Bahçecide tek doktor var;Betül hanım. Ben biraz önyargıyla gitmiştim çünkü Bahçeci gibi bir yere İstanbuldan tanınmış iyi bir doktor gelir diyordum. Betül hanım Uludağ üni tüp bebek bölümünden geçmiş. Bize çok geniş bir vakit ayırdı. Detaylı bir muayene gerçekleştirdi. Süreci anlattı sıcak olumlu ama gerçekçi yaklaşan bir kadın. Başarı oranını sorduğumda mesela hiç de öyle yüzde 50-60-70 falan demedi. Gerçekçi olmak lazım bunları söyleyen yalan söyler, size burdan kesinlikle gebelik elde edersiniz diye garanti edemem dedi.( ki bizde hiçbir sorun yok yaşımız 30 un altında olduğu halde)
Bana güven verdi açıkçası doktor olarak. Bir de merkeze,kullandıkları teknolojinin İstanbul’daki merkezlerle arasında bir fark olup olmadığını sorduğumda tamamen aynı dediler. Yalan söylüyorlarsa günahları boyunlarına
Yalnız merkezin çooook eksiği var. Düzenleri oturmamış tabelaları bile yok. Mekan olarak beğenmedim ben.
Fiyat olarak da şöyle 8 bin tüp bebek ücreti buna takip toplama ve transfer dahil bir de e2 kan tahlilleri falan.
Rahim dinlendirme olursa 1500 , embriyo dondurma istersen(ki geride kalırsa herkes ister:) ) 2000 TL. Olarak verildi. Yani toplamda 11.500 falan ediyor ilaçlar hariç.
İlaçlar da 3 bin 3,5 falan tutar dediler.
Benim öğrendiklerim bunlar arkadaşlar :))
Bildirin mutlaka görüşleriniziYarın bahçeciye gidiyorum arkadaşlar muayeneye. Ücretsiz ya gideyim dedim. size de anlatıcam görüşlerimi. Yeni bir macera inşallah sonu güzel olacak stresliyim ama bakalım
Yarın bende gideyim yazıcam. Tabelayı ne zaman ascaklarmış acaba içerde bi düzenleme yapacaklar mı. Laboratuvarı önemli aynı kalitede dediler ben telefonla konuştuğumda da. Fiyatlar normalArkadaşlar benim gibi merak edenler varsa diye yazıyorum. Tüp bebek için Bursa’da araştırma yapmaya başladım Bahçeciye gittim ilk. Yarın da Acıbadem’e gideceğim. Gözlemlerimi aktarırım onunla ilgili de.
Öncelikle Bahçecide tek doktor var;Betül hanım. Ben biraz önyargıyla gitmiştim çünkü Bahçeci gibi bir yere İstanbuldan tanınmış iyi bir doktor gelir diyordum. Betül hanım Uludağ üni tüp bebek bölümünden geçmiş. Bize çok geniş bir vakit ayırdı. Detaylı bir muayene gerçekleştirdi. Süreci anlattı sıcak olumlu ama gerçekçi yaklaşan bir kadın. Başarı oranını sorduğumda mesela hiç de öyle yüzde 50-60-70 falan demedi. Gerçekçi olmak lazım bunları söyleyen yalan söyler, size burdan kesinlikle gebelik elde edersiniz diye garanti edemem dedi.( ki bizde hiçbir sorun yok yaşımız 30 un altında olduğu halde)
Bana güven verdi açıkçası doktor olarak. Bir de merkeze,kullandıkları teknolojinin İstanbul’daki merkezlerle arasında bir fark olup olmadığını sorduğumda tamamen aynı dediler. Yalan söylüyorlarsa günahları boyunlarına
Yalnız merkezin çooook eksiği var. Düzenleri oturmamış tabelaları bile yok. Mekan olarak beğenmedim ben.
Fiyat olarak da şöyle 8 bin tüp bebek ücreti buna takip toplama ve transfer dahil bir de e2 kan tahlilleri falan.
Rahim dinlendirme olursa 1500 , embriyo dondurma istersen(ki geride kalırsa herkes ister:) ) 2000 TL. Olarak verildi. Yani toplamda 11.500 falan ediyor ilaçlar hariç.
İlaçlar da 3 bin 3,5 falan tutar dediler.
Benim öğrendiklerim bunlar arkadaşlar :))
Ücret Yok canım yeni açıldığı için merkez ücretsiz muayene ediyor doktorBahceci ye gidenler muayene etti mi doktor? Genelde ücret alıp ediyolar
Tabelayı sormadım aklıma gelmedi ama açılalı 1 ay olmuş niye asmadılar acaba buna şaşırdım. Çünkü önünde durduğumuz halde anlamadık zorlandık yerini bulurken. Fiyatları 1-2 ay için geçerli demişlerdi ama ağzından kaçırır gibi oldu sanırım ocağa kadar devam edecekmiş. Siz de görüşlerinizi yazarsınız:)Yarın bende gideyim yazıcam. Tabelayı ne zaman ascaklarmış acaba içerde bi düzenleme yapacaklar mı. Laboratuvarı önemli aynı kalitede dediler ben telefonla konuştuğumda da. Fiyatlar normal
Siz başladınız mı hemen? Hayırlı olsun inşBende sizin gibi önyargıyla gitmiştim açıkcası bahçeci gibi bir merkez istanbuldan tanınmış bi dr getirmiştir diyede beklentiyle gitmiştim .fakat betül hanım önyargımı yıktı.çok ilgiliydi, bizede uzun bi vakit ayırdı mesela ultrason muayenesinde Bastan savmadı bizim uzun bir tüp bebek gecmişimiz var tüm dosyalarımızın üzerinde durdu ne yapılabilir onu konuştu tabiki yüzde yüz olur demedi bizim içinde,.bende sordum İstanbul'daki bahçeci merkezleriyle aranızda fark varmı teknoloji acısından dıye olmadığını söyledi Kısacası betül hanım bize güven verdi biz tedavi için ilk adımı attık inşallah önce Allahın izniyle sonra betül hanımın vesilesiyle bende mucizeme kavuşurum
teşekkürlerSiz başladınız mı hemen? Hayırlı olsun inş
Ben henüz araştırma evresindeyim kafamdaki yerlerin hepsine gidip öyle karar vereceğim.
Sürecinizi buraya da yazıp bizle paylaşırsanız çok iyi olur
Sizde gittiğiniz merkezleri yorumlayın bilgi sahibi olalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSiz başladınız mı hemen? Hayırlı olsun inş
Ben henüz araştırma evresindeyim kafamdaki yerlerin hepsine gidip öyle karar vereceğim.
Sürecinizi buraya da yazıp bizle paylaşırsanız çok iyi olur
Pandemiden dolayı tadilat işleri ve prosedür yavaş ilerledi demişlerdi bize ,telefonda da tabela asıldıgında ücretli muayeneye geçicez demişlerdiTabelayı sormadım aklıma gelmedi ama açılalı 1 ay olmuş niye asmadılar acaba buna şaşırdım. Çünkü önünde durduğumuz halde anlamadık zorlandık yerini bulurken. Fiyatları 1-2 ay için geçerli demişlerdi ama ağzından kaçırır gibi oldu sanırım ocağa kadar devam edecekmiş. Siz de görüşlerinizi yazarsınız:)
Başka bir merkezle görüşmüş müydünüz daha önce ?
Unutmazsam yazarım inş başkasına da faydası dokunur belkiSizde gittiğiniz merkezleri yorumlayın bilgi sahibi olalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Mrb bahçeci bursa şubesine gideceğinizi yazmıştınız nasıl geçti görüşmeniz?Yarın bende gideyim yazıcam. Tabelayı ne zaman ascaklarmış acaba içerde bi düzenleme yapacaklar mı. Laboratuvarı önemli aynı kalitede dediler ben telefonla konuştuğumda da. Fiyatlar normal
Merhaba hangi kuaföre gidip saçımızı boyatacağımıza karar vermiyoruz ki, çok normal bence hayırlısı olsun hakkında inşallah çok güzel bir tedavi olurMerhaba
Ben bu ay başladım pembe mavi ismail beyde. İnşallah kolaylıkla hayırrla güzellikle geçer, evlat sahibi olmama vesile olurlar.
Fiyat 13 bin, 300 lira da Opuda covid testi ücreti olacakmış. Dondurma olursa o da ayrı ücret, ne kadar bilemiyorum.
1,5 senede ancak karar verip tedaviye başlamışım aferin bana
Amiin inşallah .Merhaba hangi kuaföre gidip saçımızı boyatacağımıza karar vermiyoruz ki, çok normal bence hayırlısı olsun hakkında inşallah çok güzel bir tedavi olur
Amiin inşallah .
çok zor yaptım Gonalf yi. Allahım batırıyorum bir türlü girmiyor, Acaba iğne ucu mu kötü dedim, bazen öyle oluyor dişte de anestezi yaparken. Enjektör ucu da değişmiyormuş ayy panik oldum Neyse zorla ilerlettim , sonra da tansiyonum düştü ilk günün heyecanı sanırım