- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
agnucaston aldım bakalım işe yaradı mıStresten olabilir cnm üzülme. Bide bitkisel bişeyler kullandin mi bu süreçte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agnucaston aldım bakalım işe yaradı mıStresten olabilir cnm üzülme. Bide bitkisel bişeyler kullandin mi bu süreçte
Ins yaramistir cnmagnucaston aldım bakalım işe yaradı mı
Yaptırdın canım normal dedi dahiliye doktoru. Talasemiyi düşündürecek bişey yokmuş. Bakalım ne dicek ismail bey. Bu ara sağlıklı beslenme spor ve takviyelere odaklıyım.Huysuzd naptın yaptırdın mi tahlilleri
Ne zaman başlıcaksiniz pekiYaptırdın canım normal dedi dahiliye doktoru. Talasemiyi düşündürecek bişey yokmuş. Bakalım ne dicek ismail bey. Bu ara sağlıklı beslenme spor ve takviyelere odaklıyım.
Ne zaman başlıcaksiniz peki
Sizde durumlar ne? Operasyonlar yapılıyor artık. Sen ne zaman düşünüyorsun?Ne zaman başlıcaksiniz peki
Aslında takviye kullanmak mantikli bencedeadetten önce gel bakalım demişti ama ben kurbandan sonra mı başlasam diyorum hem bu süreç in hem de biraz takviye kullanmış olurum diye. Eşim de hemen başlamak istiyor. Bilemiyorum ki
Valla cnm bu ay olmak istiyorum ama Bi yanım hala korkuyo bi gece hastanede kalınacak diye. Ama sifirlanmasini da beklenek vakanın baya zaman alıcak gibi.. Aktif vaka sayisi 30 35 bin o biraz endişelendiriyor acikcasi..Sizde durumlar ne? Operasyonlar yapılıyor artık. Sen ne zaman düşünüyorsun?
Benimde agrilarim basladi, yine olmadi sanirim. Zaten o fsh la nasil olacakki, bu ay test sonucumu alip gidecegim Acibadem'e ama yine yuksek cikarsa da yinede baslamaktan baska care yok, zaman daha fazla aleyhime işliyor
Aslında bende oyle düşünüyorum ya bide menapoz donemi var baya oyalicak.. Sen daha iyi bilirsin o zaman jimerde bi sikinti olmaz heralde demi 1 gece kalmak? Ne bileyim bardagimi nevresimimi götürürüm diyoruk gerekirse bide domestosSıfırlanması uzun sürecek canım. Ben senin yerinde olsam ameliyatımı olup iyileşme sürecimi geçirirdim. Ben şimdi covid testi yapılan bir yerde çalışıyorum o yzüden tedirginim. Sağlık çalışanı olmasam başlardım hemen.
İnş olmuştur ds gerek kalmaz cnm.Benimde agrilarim basladi, yine olmadi sanirim. Zaten o fsh la nasil olacakki, bu ay test sonucumu alip gidecegim Acibadem'e ama yine yuksek cikarsa da yinede baslamaktan baska care yok, zaman daha fazla aleyhime işliyor
Aslında bende oyle düşünüyorum ya bide menapoz donemi var baya oyalicak.. Sen daha iyi bilirsin o zaman jimerde bi sikinti olmaz heralde demi 1 gece kalmak? Ne bileyim bardagimi nevresimimi götürürüm diyoruk gerekirse bide domestos
Eşim de bian önce olmamı istiyo sürec bitmez diyo e beklesek bi kac ay cok degismicek sanki.. Hayirlisi bakalım. Dediğin gibi zaten dışari da cikiyoruz alışverişe falan. 15 gün annemlerle görüşmem heralde ameliyattan sonra.ekstrem bir durum olmadığı sürece jimerde covidli hasta yoktur diye zannediyorum. Süreç ilk başladığında biz pandemi hastanesi değiliz diye açıklama yapmışlardı ve ceza aldılar diye duymuştum. Gelen hastayı da sevk ediyolardır muhtemelen.onun dışında personelde vs varsa artık o kadarına da bir şey diyemeyiz. Allah korusun tabii her yerde karşılaşabiliriz netice de. Hijyene de mutlaka dikkat ediyorlardır, doğumlar devam ediyor.
Biraz daha gidişata bakıp karar verebilirsin canım ama şu bir gerçek ki öyle bir iki ayda bitmeyecek gibi duruyor. Kar zarar dengesine bakmak lazım
Cnm benim yengem hastanede çalışıyo ve Sıfırlanması cok zor ikinci dalga bile gelir ekim kasim gibi diyo. Ne kadardir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence önlemini alıp basla bian önceMerhaba kızlar daha öncede yazışmıştık burdan doktor araştırmasında olanlarınız anlaşmışlar hayırlısı olsun.. ne zaman düşünüyorsunuz başlamayı bende transfer için cesaretlenemiyorum bir türlü korkuyorum açıkçası hastaneye gitmekten koronadan dolayı
Ben martta tüp bebek yaptırdım canım negatif oldu malesef dondurulmuş embriyo transferi yapılacak sadece ama yinede beklemekten yanayım arası en az 6 ay olsun vücudum bi kendine gelsin istiyorum o hormon ilaçları mahfediyor hem bedeni hem ruhu belki bu sürede kendiliğinden oluverir Koronada biticek gibi değil dediğin gibi göz yumup devam edicez heralde bu gidişleCnm benim yengem hastanede çalışıyo ve Sıfırlanması cok zor ikinci dalga bile gelir ekim kasim gibi diyo. Ne kadardir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence önlemini alıp basla bian önce