• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse farklı bişey yapmayacak zaten ben bunu kabul ettim. En mükemmeli en başarılısı diye bir şey de yok. Nasip netice de. Nasipse biri vesile olacak hepimize.

Doğrudur canım bizde ilk gittiğimizden bayılmıştık ama histerskopi sonrası başladı sorunlar.
her neyse bizim enerjimiz tutmadı demekki yoksa yorumlar hep çok güzel hakkında.Doktorluğuna diyecek bişeyim yok ama bizi üzdü yani bu süreçte.

Suatbeyle görüşmüştük canım zaten ilk ona karar vermiştim ben. Sonra düşük yaşayınca aral beye gitmiştim.
Hayırlısı olsun hakkinda bakalim cnm. Pembemavi bana biz ekip olarak çalışıyoruz demişti nevin hanıma falan da ilgilenie. Ne zaman başlıyorsun peki

Kimse farklı bişey yapmayacak zaten ben bunu kabul ettim. En mükemmeli en başarılısı diye bir şey de yok. Nasip netice de. Nasipse biri vesile olacak hepimize.
Öyle deme her doktorun kendine ozel tedavi yöntemi var ilaçların bile dozu farklı uygulanıyor kisiye göre.. Nasip olayı farklı bi boyut kısmette yoksa zaten olmaz

Öyle deme her doktorun kendine ozel tedavi yöntemi var ilaçların bile dozu farklı uygulanıyor kisiye göre.. Nasip olayı farklı bi boyut kısmette yoksa zaten olmaz

Tabii ki öyle ama bilemiyoruz Ki yaşamadan.🤷‍♀️ Sonuçte pembe mavi de yıllardır tüp bebek yapılan bir yer. Sürekli doktor aramaktan yoruldum açıkçası.. Bir yerde başlayasam var artık.

Tabii ki öyle ama bilemiyoruz Ki yaşamadan.🤷‍♀️ Sonuçte pembe mavi de yıllardır tüp bebek yapılan bir yer. Sürekli doktor aramaktan yoruldum açıkçası.. Bir yerde başlayasam var artık.
Açıkçası bende aral hocaya gitmeseydim pembemavi de başlardım sanirim haklisin tüp bebek konusunda deneyimli.. Hakkinda hayırlısı olsun ins cnm.en önemli şey içine sinmesi. Sonuçta Bi sürü yer var Osman hocayı hic beğenmeyip ordan memnun kalan da var yada sahin hocayi yada suat hocayı.. Ne zaman başlıyorsunuz

Açıkçası bende aral hocaya gitmeseydim pembemavi de başlardım sanirim haklisin tüp bebek konusunda deneyimli.. Hakkinda hayırlısı olsun ins cnm.en önemli şey içine sinmesi. Sonuçta Bi sürü yer var Osman hocayı hic beğenmeyip ordan memnun kalan da var yada sahin hocayi yada suat hocayı.. Ne zaman başlıyorsunuz

Aynen öyle canım her yerin beğeneni de çok beğenmeyeni de. Bayramdan sonra br kaç tahlil istedi onları yaptırıp muayeneye gideceğim ona göre karar verecekmiş.

Aynen öyle canım her yerin beğeneni de çok beğenmeyeni de. Bayramdan sonra br kaç tahlil istedi onları yaptırıp muayeneye gideceğim ona göre karar verecekmiş.
Hadi hayırlısı cnm hakkinda. Ins bu kez kavuşursun yavruna 😍

Hadi hayırlısı cnm hakkinda. Ins bu kez kavuşursun yavruna 😍

Amiin😍sabah instagramda tüpbebek etiketinde dolanırken birini gördüm mesela murat erdemirde yaptırmış ilk tedavisinde pozitif sonuçalmış. Ben orayı hiç düşünmemiştim bile. İnşallah karar verdiğimiz yerler vesilemiz olur 😍

Amiin😍sabah instagramda tüpbebek etiketinde dolanırken birini gördüm mesela murat erdemirde yaptırmış ilk tedavisinde pozitif sonuçalmış. Ben orayı hiç düşünmemiştim bile. İnşallah karar verdiğimiz yerler vesilemiz olur 😍
Aynen cnm bi sürü merkez var.. Amin ins..

Bugun daha iyiyim canim ama bu 8 gun ne yasadigimi bir ben biliyorum bir allah. Benim kanama olmus icerde yumurta toplarken ondan bukdr agri cektin dedi. Cok cok cok kotuydu allahim bidaha yasatmasin
Cok sukur geçmiş cnm. Ins sonu guzel olur ds çektiğin acılara değer..

Ben hala beklemedeyim. Su vakalar azalsa biraz ameliyat olcam sonra tüp bebek. Huysuzd Huysuzd en son pembemavi yle görüşmüştü

Back