Acıbademi niyeyse eşim istmeiyo görüşmedik bile. Eşimle tekrar konuşucam bu konuyu haklısın fazla deneyimi yok tüp bebekte.. Aslında Osman hoca da işinde çok iyi tecrübeli tüp bebekte ama hiç ilgilenmedi ya ne bileyim uzak geldi bana ya.
aral bey parayı seviyor yalan diyememCanım suat hazerle görüştün mü? O da tecrübeli. O direkt muayene ediyor hem. Aklında olan soruları sorabilirsin. para vs talep edilmedi bizde. Ben ona karar vermiştim ilk başta.
aral bey parayı seviyor yalan diyemem
Öğleden sonra alıyormuş cnm ön görüşmeleri benimde okulum var o yüzden gidemedimCanım suat hazerle görüştün mü? O da tecrübeli. O direkt muayene ediyor hem. Aklında olan soruları sorabilirsin. para vs talep edilmedi bizde. Ben ona karar vermiştim ilk başta.
Niye devam etmedin suat hocaya cnmparayı kim sevmezNeredeyse 1 tüp bebek parası verdim yani aral beye de :)) o düşüğü hiç yaşamasam suat beyde devam edip paramı oraya harcayacaktım:) ama kısmet tabi her şey.
O ay yine doğal yoldan gebe kalıp düşük yaşayınca araştırmak istedik o yüzden aral beye devam ettim.Niye devam etmedin suat hocaya cnm
Şimdi ne alemde peki tedavin cnmO ay yine doğal yoldan gebe kalıp düşük yaşayınca araştırmak istedik o yüzden aral beye devam ettim.
Şimdi ne alemde peki tedavin cnm
Pembe mavi güzel ama benim rahim filmime çok sıkıntı yok tutar bebek tutmazsa ikinci tüp bebekten önce histeroskopi yaparız dediler bende o yüzden biraz uzaklaştım ordanAral bey aşılama yapmak istiyor bende daha önce anlattığım sıkıntılardan dolayı doktor değiştirmek istiyorum. O yüzden pembe maviyle görüşmek istiyorum. Biraz da korkuyorum sanırım süreçten ayak sürüyorum.
Ben aldım randevu tüp bebek için ona başlıcam salı gidicem. Benim rahim filmime bakmıştı histeroskopi yapmak laozm demişti muayene edip çikolata kistime de bakıcak duruma göre tüp bebeğe başlıcaz. Ön görüşmede bende hayran kaldım gerçekten harika Bi adam aşırı moral veriyoSelam kızlar Mehmet aral hocamın ismi geçmiş bu topikte bende yazmak istedim. bu ay kendisine aşılama olucam harika bir adamdır. gecen sene de acık mıyom amelıyatı olmuştum kendısıne.
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmazBen aldım randevu tüp bebek için ona başlıcam salı gidicem. Benim rahim filmime bakmıştı histeroskopi yapmak laozm demişti muayene edip çikolata kistime de bakıcak duruma göre tüp bebeğe başlıcaz. Ön görüşmede bende hayran kaldım gerçekten harika Bi adam aşırı moral veriyo
aynen oyle canım bende suan hastalanmayı beklıyorum yumurta takibi için.Ben aldım randevu tüp bebek için ona başlıcam salı gidicem. Benim rahim filmime bakmıştı histeroskopi yapmak laozm demişti muayene edip çikolata kistime de bakıcak duruma göre tüp bebeğe başlıcaz. Ön görüşmede bende hayran kaldım gerçekten harika Bi adam aşırı moral veriyo
Çikolata kisti cnmaynen oyle canım bende suan hastalanmayı beklıyorum yumurta takibi için.
sizdeki sorun ne?
hadi ya bendede miyom illeti vardı aldırdım sımdı sperm değerleriyle bogusuyoruz. başta aral hocam bu degerlerle hıc olmaz tüp bile tutmaz demişti sonra ben burdaki araştırmalarım sonucu yukselttım sımdı cok guzel yukselmiş gel aşılama yapalm dedi bi gitçez bakalmÇikolata kisti cnmtek sıkıntımız o
Valla bende ön görüşmeye gittiğimde muayene edelim al randevu eğer kist sıkıntılı Bi yer deyse alırız 3 ay kendi haline bırakırız gebelik olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Salı aldım randevu bakalım ne dicek. Ama hiç ameliyat olmak istemiyorum ya kistin tekrarlama amhyi düşürme gibi yan etkileri varhadi ya bendede miyom illeti vardı aldırdım sımdı sperm değerleriyle bogusuyoruz. başta aral hocam bu degerlerle hıc olmaz tüp bile tutmaz demişti sonra ben burdaki araştırmalarım sonucu yukselttım sımdı cok guzel yukselmiş gel aşılama yapalm dedi bi gitçez bakalm
Cnm kistin 10 yıl sonra tekrsrlamış ya bazılarının daha erken tekrarlıyor neye bağlı bu biliyo musunBiz henüz 10 aylık evliyiz 8 aydır deniyoruz ancak olmuyor. 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim; 10 yıl sonra ilk defa tekrarladı şimdi 3,5 cm kistim var. Bu illet hastalık maalesef engel oluyor kistle hamile kalanlar tabii ki var ama 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. Amh değerim 4, inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Mehmet hocayı duydum evet o da ART’da yapıyor tüp bebek sanırım.
evet tekrarlıo canım maalesef benımde tekrarladı suan var yıne mıyomlarım dogumda alırız dedi banada. senınde ınsallah amelıyatlık bi durum yokturValla bende ön görüşmeye gittiğimde muayene edelim al randevu eğer kist sıkıntılı Bi yer deyse alırız 3 ay kendi haline bırakırız gebelik olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Salı aldım randevu bakalım ne dicek. Ama hiç ameliyat olmak istemiyorum ya kistin tekrarlama amhyi düşürme gibi yan etkileri var
canım arkadaşım ameliyat oldu aral bey yaptı, kendi haline bıraktı 3 ay içinde tekrarladı, benim burdaki dr larım amh iyi olsa belki ameliyat düşünülür ama senin düşük diyorlar, zaten tekrar etme ihtimali yüksekmiş, hormonlar toparlanıp tüpe geçemeden tekrarlıyor dedi şahin bey, bu şans işi bilinmezlik diyorValla bende ön görüşmeye gittiğimde muayene edelim al randevu eğer kist sıkıntılı Bi yer deyse alırız 3 ay kendi haline bırakırız gebelik olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Salı aldım randevu bakalım ne dicek. Ama hiç ameliyat olmak istemiyorum ya kistin tekrarlama amhyi düşürme gibi yan etkileri var
Benimki de 1.48 çok iyi dğeil malesefcanım arkadaşım ameliyat oldu aral bey yaptı, kendi haline bıraktı 3 ay içinde tekrarladı, benim burdaki dr larım amh iyi olsa belki ameliyat düşünülür ama senin düşük diyorlar, zaten tekrar etme ihtimali yüksekmiş, hormonlar toparlanıp tüpe geçemeden tekrarlıyor dedi şahin bey, bu şans işi bilinmezlik diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?