- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Amin teşekkür ederim inşallah cümlemize tez zamanda nasip etsin RabbimSizi tanımıyorum ama gönülden inşallah diyorum bizlerede olsun inşallah
Günaydın canım bugün 5. günleri bebişlerimin. 13 olgun yumurtam vardı 11 döllendi bugüne kaç kaldı henüz bilmiyorum ama bugün transfer var inşallahhOsman hoca öğlen arayıp saatini söyleyecek. Aşırı heyecanlıyım korkuyorum kavuşucam inşallah bebişime.
Kavuştum kuzucum inşallah hala benimledir bebişimNe yaptın bebişim kavuştun mu bebişlerine
Sağlıkla doğsun çok sevindimKavuştum kuzucum inşallah hala benimledir bebişimHamile olmak güzel bişeymiş inşallah devam eder
çok sevindimmmmm :)) kaç tane embriyo konuldu.. dondurulmuş var mıKavuştum kuzucum inşallah hala benimledir bebişim ❤Hamile olmak güzel bişeymiş inşallah devam eder
1 tane koyduk 2 olur mu diye sordum ama maalesef :) çok korkuyorum tutmucak diye inşallah kalır benimle bebişimmmm. 3 tane de bugün dondurulcak canımçok sevindimmmmm :)) kaç tane embriyo konuldu.. dondurulmuş var mı
1 tane koyduk 2 olur mu diye sordum ama maalesef :) çok korkuyorum tutmucak diye inşallah kalır benimle bebişimmmm. 3 tane de bugün dondurulcak canım
Merkezlerin hepsi hakkında bilgim var hani ben olsam direkt bahçeci cem çeliğe giderim jinemed tam bir kabus sakın gitme acıbadem şahin beyin başı o kadar kalabalık ki her gittiğimizde en az 2 saat bekliyoruz ve doktor yorgun biz yorgun ne diceğimizi bile unutuyoruz personel berbat o kadar çok yanlış yönlendiriyolar ki yanlış testler yaptık hep karışıklıktan ART için iyi şeyler duydum soranusa da arkadaşım gitti orta düzeydeler bursa istanbula yakın paranı zamanını iyi değerlendirmek istiyorsan orda yaptır
Amiiiinnn inşallahhhTeşekkür ederim :) ben şimdilik tüp bebek işini durdurdum bakalım bende açıkçası istanbula gitmek isterdim ama çalışıyorum çok zor. İnşallah hiç birine gerek kalmaz.
canım ne yaptın durumlar ne1 tane koyduk 2 olur mu diye sordum ama maalesef :) çok korkuyorum tutmucak diye inşallah kalır benimle bebişimmmm. 3 tane de bugün dondurulcak canım
Kızlar yazamadım moral bozukluğundan. Henüz test yapmadım ama regl belirtilerim başladı. İlk denemem maalesef negatif yani. Çook üzgünüm, çok yıpranmış bitmiş hissediyorum. 3 dondurulmuşum var ama tekrar başlamaya gücüm yok.@patiliseker canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır tedavin. Tedavi sürecinden korkma, bir zorluğu yok. En zoru transferden sonra beklemek. Belirsizlik çook zor. 5 yaş yaşlandım son 9 günde. Allah yardımcımız olsun...
[/QUOTE
hemen umutsuluğa kapılma regl gelene kadar umutlar bitmezzzzzzzz :) hayırlısı ne ise o olacak alimizden birşey gelmez.. orda ücret ne kadar tuttu canm. ben en çok opudan korkuyorm anesteziden
aynı benim gibi :) benimde belirtilerim ve regl oluşum saat gibi sırayla işler hiç umutlanamam bile.. ilaçlar kaç lira tutuyor canm. bide benim başıma adenomyozis çıktı kistlerin yanındaCanım benim öyle bi regl düzenim var ki tüm belirtiler saat gibi işliyor :) 2 gün öncesinden migrenim tutar sivilcem çıkar. Tam 2 gün sonra regl olurum. O yüzden adım gibi eminim maalesef. Bursa ART 12 bin tuttu ilaçlar dahil canım. İlaçları kendisi veriyor Osman Bey. 5. gün hariç transfer yapmıyor. O sinirli tavrı da bir süre sonra geçiyor, birbirimize alıştık sanırım. Kendisini çok seviyorum, şunu da yapsaydı olurdu diyemiyorum. Her şeyi dört dörtlük takip etti sağolsun.
OPU en zor kısmı. Ayılıp bayılmak yarım saat sürüyor ama ameliyathanede yaptıkları için geriliyor insan. Sonrasında şişkinlik ve ağrı oluyor, olmuyor diyemem. Ama kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil. Parol'la geçiyor hemen. Korkacak bişey yok inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?