- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acibadem diyince insanlar ürküyor biraz dogru. Ilaclar cok mu etkiliyor yaYok test yaptım canım ilaçları da bıraktım valla kendime geldim ya. Bence acıbademi tekrar düşün ben çok ticarethane gibi duydum
Ayy gercekten mi zaten tirsiyordum. Peki bunlari igneler mi yoksa sonrasinda kullandirilan Ilaclar mi yapiyor daha cokMahvetti beni ilaçlar. Ağlama krizleri agresiflik aşırı alınganlık hassaslık. Psikolojim mahvoldu, 2 gündür bıraktım ilaçları biraz toparladım. Geçici bişey merak etme
Yok test yaptım canım ilaçları da bıraktım valla kendime geldim ya. Bence acıbademi tekrar düşün ben çok ticarethane gibi duydum
hayırlısı olsun canım hepimiz için.. Hidrosalpenks var ama bişey olmaz mı dedi anlamadım, herhangi bir açıklama yapmadı mı? şimdi hangi merkeze gidecektin eurofertil miydiAcıbadem kurbanıyım...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Hidrosalpenks bildigi halde bana transfer yaptı şahin bey...
tavsiye etmiyorum arkadaşlar...
Pazartesi yeni bir merkez de tekrar sıfırdan başlıyoruz tedaviye Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah...
Günaydıın. Negatifi aldım oturdum. belirsizlik sona erdi
Amin canım inşallah. Hayırlısı, kısmet böyleymiş kabullendimCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah donmuşlar seni anne yapar hayırlısıyla zor süreçler... Rabbim kolaylaştırsın inşallah
hayırlısı olsun canım hepimiz için.. Hidrosalpenks var ama bişey olmaz mı dedi anlamadım, herhangi bir açıklama yapmadı mı? şimdi hangi merkeze gidecektin eurofertil miydi
İğneler yapmadı canım. Transfer sonrası başladığım progesteron fitili mahvetti beni. Sabrımın son raddesindeydim kan sulandırıcı iğneyi bile ağlaya ağlaya yapıyordumAyy gercekten mi zaten tirsiyordum. Peki bunlari igneler mi yoksa sonrasinda kullandirilan Ilaclar mi yapiyor daha cok
Evet herkes o progesterondan sikayetci. Bende kist ile tup bebek yapilinca tutunmayi etkiler mi diye duusnuyorm. Regl gunume kadar bin tane senaryo kurarim artik. Allah im insallah bizde bir gun gebeligimizden dogumumuzdan bahsederiz. Bu bela kist yakti beni. Tabi o da bir sebep sadece demekki vakti var ama artik uzuluyormİğneler yapmadı canım. Transfer sonrası başladığım progesteron fitili mahvetti beni. Sabrımın son raddesindeydim kan sulandırıcı iğneyi bile ağlaya ağlaya yapıyordum
Benimde regl gelmek üzere, bu ay femerAya başlıcaktık ama taşınma işleri çıktı. Acıbademe yorumlar hep standart tedavi uygulandığı yönündeydi. Jimerdeyim şimdi ama bilemiyorum tabi tüp bebek yapılsa burası nasıl olur. Kendine nereyi yakın hissediyosan orada başla canım çok da bir fark olacağına ben inanmıyorum.kızlar ne yapıyorsunuz. benim reglim yaklaştı ama kafam çok karışık acı badem mi yoksa jimer mi bana fikir verir misniz
Aral bey'i çok seviyorum o açıdan ona gitmek istiyorum. Ama Acıbadem de tecrübelidir ekip olarak dr olarak bilemiyorum.. o standart tedavi işini bende hissettim ve duydum ama Aral bey omadık çözümler fikirler bulur ben inanıyorum kafa yoracağına. ooffffffffffffffffffffffBenimde regl gelmek üzere, bu ay femerAya başlıcaktık ama taşınma işleri çıktı. Acıbademe yorumlar hep standart tedavi uygulandığı yönündeydi. Jimerdeyim şimdi ama bilemiyorum tabi tüp bebek yapılsa burası nasıl olur. Kendine nereyi yakın hissediyosan orada başla canım çok da bir fark olacağına ben inanmıyorum.
Bence jimer. Acıbademe hiç güvenemiyorumAral bey'i çok seviyorum o açıdan ona gitmek istiyorum. Ama Acıbadem de tecrübelidir ekip olarak dr olarak bilemiyorum.. o standart tedavi işini bende hissettim ve duydum ama Aral bey omadık çözümler fikirler bulur ben inanıyorum kafa yoracağına. ooffffffffffffffffffffff
Bir doktora daha sorup fikir alabilirsin bence. Önemli bi karar cidden. Osman hoca kist varken yumurta toplama riskli demişti, enfeksiyon riski oluyormuş. Kistin kaç cmdi tek taraflı mı?Kızlar okadar çok kafam karışıkki. Çikolata kistim olduğu için farklı yollar denenmesini istiyorum en azından önce kistin iç boşaltılsa öyle transfer edilse gibi. Ama acıbadem düz mantık gibime geldi. Ameliyat olsam sonra tüp denesem o daha kötü diyorlar. Şahin bey direk tüp bebek diyor, Aral bey önce temizlenmeli sonra tüp bebek diyor (
3.5 cm sol 4.5 cm sağ canmBir doktora daha sorup fikir alabilirsin bence. Önemli bi karar cidden. Osman hoca kist varken yumurta toplama riskli demişti, enfeksiyon riski oluyormuş. Kistin kaç cmdi tek taraflı mı?
Hmmmm bence kesinlikle bi profa falan gidip fikir almalısın Allah korusun hatalı tedavi falan uygulanmasın.3.5 cm sol 4.5 cm sağ canm
Şahin bey ile görüştüm zaten, ameliyat yumurta kalitesini bozar direk tüp bebek dediHmmmm bence kesinlikle bi profa falan gidip fikir almalısın Allah korusun hatalı tedavi falan uygulanmasın.