Kızlar nabersiniz? Bugün 15 tane yumurtam toplandı çooook şükür Allahıma. Bundan sonrası yavrularımızın kalitesine bağlı inşallah direnecek bebişlerim. Çok heyecanlıyım. Sizlerde var mı gelişme? Aklımdasınız...

Gözün aydın canıım darısı güzel güzel döllenip büyümelerine... transfer hemen mi olacak donduracaklar mı ? Bende adet oldum kontrole gitcem bakalım..

Gözün aydın canıım darısı güzel güzel döllenip büyümelerine... transfer hemen mi olacak donduracaklar mı ? Bende adet oldum kontrole gitcem bakalım..
Eğer birden fazla olursa inşallah biri transfer edilecek canım; kalan olursa donduracağız bakalım hiç umutlanmak istemiyorum ama inşallah döllenip dayanır yavrular. Hangi doktora gidiyorsun canım en son karıştı valla bende kafa kalmadı

Jimer e gidiyorum canım mehmet aral atalay a. İnşallah güzel olacak canım, iyi düşün iyi olaun inşallah .

Cok guzel haberler bunlar. Insallah sonuda guzel olacak. Hepimiz bi an once idrar testi resimlerimizi buraya koyacagiz ben inaniyorm

Ayy amin canım inşallahh. Her akşam dua ediyorum isimlerinizi söylerseniz adınıza dua ediyim kızlar. Mehmet aral atalay çok iyi bir doktora benziyor instagramdan takip ediyorum gerçekten ilgili bir doktor. Her şey çook güzel olsun

Kızlar şimdi aradım Osman hocayı. 13 yumurtam olgunmuş çok şükür Bakalım devamı nasıl olacak

Valla ben artık çok yoruldum doktor aramaktan inşallah vesile olur. Fakülteden geldiği için cerrahi yönüne güvenip operasyon oldum ama genel durumdan da memnunum. E tabi her yerde ufak tefek sorunlar olabiliyor. Paylaşımları da hep düşükler üzerine falan, inşallah bana da vesile olur

Histeroskopi yaptırdın dimi canım? İnşallah düşüklere sebep olan problem çözülmüştür ve kendiliğinden gebe kalırsın Tüp bebek gerçekten hem psikolojik hem maddi olarak zorladı bizi. Hormonlarım bi garip oldu ağlıyorum gülüyorum

Osman hoca nın telefon saati hala aksam 8 mi :)) canm insallh yasadgn her skntiya degecek. Masallah com guzel ilerliyorsun

Osman hoca nın telefon saati hala aksam 8 mi :)) canm insallh yasadgn her skntiya degecek. Masallah com guzel ilerliyorsun
Hahah aynen canım akşam 8 :) 20:00 olduğu an arıyorum ama sürekli meşgul düşürebilmek çook zor :)) inşallah ağzından bal damlıyor. Elimden geleni yaptım artık Allah’a kaldık kuzum

Aynen canım hist. Oldum. Bakalım yaşayıp göreceğiz sonu güzel olaun da inşallah değer çektiklerimize

Canım günaydın :) haberler nasıl?
Günaydın canım bugün 5. günleri bebişlerimin. 13 olgun yumurtam vardı 11 döllendi bugüne kaç kaldı henüz bilmiyorum ama bugün transfer var inşallahh Osman hoca öğlen arayıp saatini söyleyecek. Aşırı heyecanlıyım korkuyorum kavuşucam inşallah bebişime.

Ah canım hadi bakalım güzel geçsin inşalşah transferin hayırlısıyla pozitif sonuçlansın inşallah. Haberdar et bizi

Amin canım bana dua edin nolur gelsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…