- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Ben de şimdiye kadar hiç adetim gecikti hamile miyim tribine bile giremedim. O heyecanı bile yaşayamadımaynı benim gibi :) benimde belirtilerim ve regl oluşum saat gibi sırayla işler hiç umutlanamam bile.. ilaçlar kaç lira tutuyor canm. bide benim başıma adenomyozis çıktı kistlerin yanında
Ben de şimdiye kadar hiç adetim gecikti hamile miyim tribine bile giremedim. O heyecanı bile yaşayamadım
İlaçlar yaklaşık 3 bin tutuyor canım.
Adenomiozis nerden çıktı yaa. Onu nasıl tedavi ediyorlar? Ya hakkaten bıktım ben bu endometriozisten.
kızlar günaydın. dün akşam Şahin bey ile görüşmeye gittim. Amh çok düşük ameliyat olmadan direk tüp yamammız lazım diyor.. bir vitamin verdi bide regl olunca tahlilerim var. Sanırım tüp bebek yolu bana gözüktü kesin artık. siz neler yapıyorsunuz ?.
Yok canım test yapmadım elim gitmiyor. Pztsi test günümü bekliyorum. Kendimi öyle inandırdım ki olmadığına zaten. Hala karnımda ama tutunamadı bana bebeğimCanım tahlil yaptın mı? Başa ağrısı gebelikte de olabiliyor çünkü. Ben son gebelikte düşük olana dek çok şiddetli baş ağrısı yaşadım. Benimde adet öncesi başım ağrır mutlaka, öyle olacak sanmıştım. Hakkında hayırlısı olsun. Nasip biraz da
inşallah öyle olur. wm wvolution diye bir vitaminAmeliyat olmak istemiyordun zaten, belki de böylesi daha kolay olur senin için. Pregnecate him her mü verdi? Ben bu ara vitamini falan bıraktım ya..
Sen çok çabuk karar verdin dur bakalım bi... test gününü bekle güzel olacak inşallahYok canım test yapmadım elim gitmiyor. Pztsi test günümü bekliyorum. Kendimi öyle inandırdım ki olmadığına zaten. Hala karnımda ama tutunamadı bana bebeğimregl kanaması ile atılıyormuş düşündükçe üzülüyorum. Aynen nasip diyorum. Mutlaka benim de zamanım gelecek bir gün.
inşallah öyle olur. wm wvolution diye bir vitamin
İnşallah dediğin gibi olur canımSen çok çabuk karar verdin dur bakalım bi... test gününü bekle güzel olacak inşallah
zaten ilaçlara para ödemeyeceğim hastanede çalıştığım için. Şahin bey'de bişeyler yapacak. İnşallah ikimizde aynı anda oluruz hamiş.. peki sen negatif sonuç alırsan ne yapacaksın. Bide o arı sütünü nerden alabilirim güvenilir. yan etkisi de varmış ağır geliyor diyorlar amaO usgde görünmeyenler sonradan öyle bi büyüyor ki iğnelerle. Hiç umutsuz olma
İnşallah canım sen hemen başlayacak mısın? Taze transfer mi olacak yoksa yumurtaları toplayıp 1 ay rahim dinlendirme yapıp mı transfer olacak? Negatif alırsam ki alıcam, Salı günü doktorumla görüşeceğim sonra muhtemelen Aralık'ta dondurulmuş deneyeceğim. Dondurulmuşlar bitene kadar denicem tutmazsa Bahçeci düşünüyorum. Uzun vadeli planları yaptım :))zaten ilaçlara para ödemeyeceğim hastanede çalıştığım için. Şahin bey'de bişeyler yapacak. İnşallah ikimizde aynı anda oluruz hamiş.. peki sen negatif sonuç alırsan ne yapacaksın. Bide o arı sütünü nerden alabilirim güvenilir. yan etkisi de varmış ağır geliyor diyorlar ama
ben kan sonuçlarımı götürünce belli olacakİnşallah canım sen hemen başlayacak mısın? Taze transfer mi olacak yoksa yumurtaları toplayıp 1 ay rahim dinlendirme yapıp mı transfer olacak? Negatif alırsam ki alıcam, Salı günü doktorumla görüşeceğim sonra muhtemelen Aralık'ta dondurulmuş deneyeceğim. Dondurulmuşlar bitene kadar denicem tutmazsa Bahçeci düşünüyorum. Uzun vadeli planları yaptım :))
çıktı mı sonuçlar?ben kan sonuçlarımı götürünce belli olacak
Regl olunca yaptiracagm insallah olmam :)))çıktı mı sonuçlar?
regl mi oldunGünaydıın. Negatifi aldım oturdum.belirsizlik sona erdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?