• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım bugün 5. günleri bebişlerimin. 13 olgun yumurtam vardı 11 döllendi bugüne kaç kaldı henüz bilmiyorum ama bugün transfer var inşallahh 🙏🏻 Osman hoca öğlen arayıp saatini söyleyecek. Aşırı heyecanlıyım korkuyorum kavuşucam inşallah bebişime.

Ne yaptın bebişim kavuştun mu bebişlerine:KK36:

Merkezlerin hepsi hakkında bilgim var hani ben olsam direkt bahçeci cem çeliğe giderim jinemed tam bir kabus sakın gitme acıbadem şahin beyin başı o kadar kalabalık ki her gittiğimizde en az 2 saat bekliyoruz ve doktor yorgun biz yorgun ne diceğimizi bile unutuyoruz personel berbat o kadar çok yanlış yönlendiriyolar ki yanlış testler yaptık hep karışıklıktan ART için iyi şeyler duydum soranusa da arkadaşım gitti orta düzeydeler bursa istanbula yakın paranı zamanını iyi değerlendirmek istiyorsan orda yaptır

çok sevindimmmmm :)) kaç tane embriyo konuldu.. dondurulmuş var mı
1 tane koyduk 2 olur mu diye sordum ama maalesef :) çok korkuyorum tutmucak diye inşallah kalır benimle bebişimmmm. 3 tane de bugün dondurulcak canım

Merkezlerin hepsi hakkında bilgim var hani ben olsam direkt bahçeci cem çeliğe giderim jinemed tam bir kabus sakın gitme acıbadem şahin beyin başı o kadar kalabalık ki her gittiğimizde en az 2 saat bekliyoruz ve doktor yorgun biz yorgun ne diceğimizi bile unutuyoruz personel berbat o kadar çok yanlış yönlendiriyolar ki yanlış testler yaptık hep karışıklıktan ART için iyi şeyler duydum soranusa da arkadaşım gitti orta düzeydeler bursa istanbula yakın paranı zamanını iyi değerlendirmek istiyorsan orda yaptır

Teşekkür ederim :) ben şimdilik tüp bebek işini durdurdum bakalım bende açıkçası istanbula gitmek isterdim ama çalışıyorum çok zor. İnşallah hiç birine gerek kalmaz.

Bursa, dan merhaba kızlar. Benim yaş 40.Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. Ayrıca bende Hidrosalpenks yani tüplerde hafif yapışmalar vardı sıvı doluyordu. Art tüp bebek Osman hocaya gitmiştim Tüp bebek için tüpleri bağlat sana öyle tüp bebek deneyebiliriz dedi ve tüpler bağlandı. Osman hocaya gittim ama çok suratsız davrandı. Bizde jinemed murat beyi seçtik ve ilk tüp bebek denemesini yaptık. 3. Gün embriyosu 2tane embriyo transferi oldum ancak tutmadı. Nedenide yok. Ancak jinemed ilk denemede ekstra multivitamin filan destek kullandırmadan hemen başladı 2.deneme için 3 ay önceden destek tabletler kullanmamı yazdılar. Bende madem yararlıydı ilkinde neden kullandırmadınız diye kızdım sinirlendim açıkçası. Şimdi 2.kez deneme için araştırmalara başladım. Bursa da merkezler jimer, Art, Acıbadem var ama İstanbul da bahçeci Cem bey kafama yatıyor çok reklam yapıyor kafam karıştırık

kızlar günaydın. dün akşam Şahin bey ile görüşmeye gittim. Amh çok düşük ameliyat olmadan direk tüp yamammız lazım diyor.. bir vitamin verdi bide regl olunca tahlilerim var. Sanırım tüp bebek yolu bana gözüktü kesin artık. siz neler yapıyorsunuz ?.

Kızlar yazamadım moral bozukluğundan. Henüz test yapmadım ama regl belirtilerim başladı. İlk denemem maalesef negatif yani. Çook üzgünüm, çok yıpranmış bitmiş hissediyorum. 3 dondurulmuşum var ama tekrar başlamaya gücüm yok. 😔 @patiliseker canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır tedavin. Tedavi sürecinden korkma, bir zorluğu yok. En zoru transferden sonra beklemek. Belirsizlik çook zor. 5 yaş yaşlandım son 9 günde. Allah yardımcımız olsun...

Kızlar yazamadım moral bozukluğundan. Henüz test yapmadım ama regl belirtilerim başladı. İlk denemem maalesef negatif yani. Çook üzgünüm, çok yıpranmış bitmiş hissediyorum. 3 dondurulmuşum var ama tekrar başlamaya gücüm yok. 😔 @patiliseker canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır tedavin. Tedavi sürecinden korkma, bir zorluğu yok. En zoru transferden sonra beklemek. Belirsizlik çook zor. 5 yaş yaşlandım son 9 günde. Allah yardımcımız olsun...
[/QUOTE

hemen umutsuluğa kapılma regl gelene kadar umutlar bitmezzzzzzzz :) hayırlısı ne ise o olacak alimizden birşey gelmez.. orda ücret ne kadar tuttu canm. ben en çok opudan korkuyorm anesteziden

Canım benim öyle bi regl düzenim var ki tüm belirtiler saat gibi işliyor :) 2 gün öncesinden migrenim tutar sivilcem çıkar. Tam 2 gün sonra regl olurum. O yüzden adım gibi eminim maalesef. Bursa ART 12 bin tuttu ilaçlar dahil canım. İlaçları kendisi veriyor Osman Bey. 5. gün hariç transfer yapmıyor. O sinirli tavrı da bir süre sonra geçiyor, birbirimize alıştık sanırım. Kendisini çok seviyorum, şunu da yapsaydı olurdu diyemiyorum. Her şeyi dört dörtlük takip etti sağolsun.

OPU en zor kısmı. Ayılıp bayılmak yarım saat sürüyor ama ameliyathanede yaptıkları için geriliyor insan. Sonrasında şişkinlik ve ağrı oluyor, olmuyor diyemem. Ama kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil. Parol'la geçiyor hemen. Korkacak bişey yok inan.

Kullandığım takviyeler:
Biosteron DHEA, Omega 3, Koenzim Q10, saf arı sütü, folik asit.
Bol bol meyve sebze yedim. 3 ay sağlıklı beslendim ama sigarayı bırakamadım maalesef. :)
Takviyelerin faydası olduğunu düşünüyorum çünkü 5. gün çok iyi kalitede 4 embriyomuz vardı. 3 tane dondurduk.

Canım benim öyle bi regl düzenim var ki tüm belirtiler saat gibi işliyor :) 2 gün öncesinden migrenim tutar sivilcem çıkar. Tam 2 gün sonra regl olurum. O yüzden adım gibi eminim maalesef. Bursa ART 12 bin tuttu ilaçlar dahil canım. İlaçları kendisi veriyor Osman Bey. 5. gün hariç transfer yapmıyor. O sinirli tavrı da bir süre sonra geçiyor, birbirimize alıştık sanırım. Kendisini çok seviyorum, şunu da yapsaydı olurdu diyemiyorum. Her şeyi dört dörtlük takip etti sağolsun.

OPU en zor kısmı. Ayılıp bayılmak yarım saat sürüyor ama ameliyathanede yaptıkları için geriliyor insan. Sonrasında şişkinlik ve ağrı oluyor, olmuyor diyemem. Ama kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil. Parol'la geçiyor hemen. Korkacak bişey yok inan.
aynı benim gibi :) benimde belirtilerim ve regl oluşum saat gibi sırayla işler hiç umutlanamam bile.. ilaçlar kaç lira tutuyor canm. bide benim başıma adenomyozis çıktı kistlerin yanında :(

Back