- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
ne şüphesi canım.. amh 0.8 çıktı çok düşük. ama kistlerde kaliteyi bozuyor hep. öfff iki ucuda deynek misali :) napcamı şaşırdım.. senin laparsokopini kim yaptı neden pişman oldunAmh kaçtı? İyiyse ameliyat olup peşine tüp bebek yaptırabilirsin ben o zaman. Ben laparoskopi oldum histereskopi oldum sorsan şimdi pişmanım keşke bişey yaptırmasaydım diyorum ama doktor bir şüphe duyunca olayım diyip olmuştum. Şimdi mesela niye histereskopi oldum ki diyorum kendi kendime:)))
ne şüphesi canım.. amh 0.8 çıktı çok düşük. ama kistlerde kaliteyi bozuyor hep. öfff iki ucuda deynek misali :) napcamı şaşırdım.. senin laparsokopini kim yaptı neden pişman oldun
ne şüphesi canım.. amh 0.8 çıktı çok düşük. ama kistlerde kaliteyi bozuyor hep. öfff iki ucuda deynek misali :) napcamı şaşırdım.. senin laparsokopini kim yaptı neden pişman oldun
Evet ya bazen doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyorsun. Estrofem neden kullandiriyor sanaLap. Çok iyi olmuş dediler hep başka bi şehirde yaptırmıştım. Bir problem yok da keşke kendime hiç dokundurtmasaydım diyorum:))
Kızlar bu arada histereskopi sonrası korun dememişti aral bey, bende kanama falan olmayınca korunmadım salak gibi. Bugün de sorasım geldi kontrolde kesin korun dedio an bişey de diyemedim utanıp estrofem de kullanıyorum, olmaz olmaz ama gebelik olursa diye korktum ya... aral beye de teessüf ettim yani madem kesin korunacaktım niye uyarmıyorsun? Yine ben sormasam söylemeyecek. Operasyon öncesi de aç gel falan derler ya onu bile ben arayıp öğrenmiştim. Yani eşimde uyuz oldu, o kadar para saçıyoruz gördüğümüz muameleye bak diyor ki haklı. Her şeyi ben mi soracağım... valla çok moralim bozuk a dostlar yaaa
Insallah guzel sonuclar alirsin. Bunca sabrinin karsiligini alirsin insalah. Cok dua edicemKızlar ben bugün Merional iğneyle tedaviye başladım. Yumurtaları büyütmeye başlıyoruzz inşallah birsürü sağlıklı yumurtam olur. Günde bir kez kalçadan olacak iğnem 3 gün sonra kontrolüm var bakalım.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz çektiğimiz cefaların karşılığını alırız hayırlısıylaInsallah guzel sonuclar alirsin. Bunca sabrinin karsiligini alirsin insalah. Cok dua edicem
Evet ya bazen doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyorsun. Estrofem neden kullandiriyor sana
Evet ya bazen doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyorsun. Estrofem neden kullandiriyor sana
Kızlar ben bugün Merional iğneyle tedaviye başladım. Yumurtaları büyütmeye başlıyoruzz inşallah birsürü sağlıklı yumurtam olur. Günde bir kez kalçadan olacak iğnem 3 gün sonra kontrolüm var bakalım.
Patili şeker sizinle başka forumda konuştuk da sizin kistiniz nasıl küçüldü şükürler olsun hep var demekki.kızlaaarr bugün muayene oldum mesai arasında 2 dakika.. 6 cm olan kistim 3 cm'e düşmüş. çarşamba günü beta bakalım dedi. Rahim duvarım çok kalın mı dedim yooo değil dedi ama anlamadım ne demek istediğini. ameliyata yetişiyordu boyutunuda soramadım.
Kendi kendine kuculdu. 5 senedir var canm kistim. Kanarsa büyüyor sonra kuculuyor tekrar buyuyorPatili şeker sizinle başka forumda konuştuk da sizin kistiniz nasıl küçüldü şükürler olsun hep var demekki.
Amin canım en korktuğum süreçti iğneler yan etkilerden korkuyordum ama çok şükür 2 gün bitti yan etki görmedimHadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz inşallah. Rabbim kolaylaştırsın güzelleştirsin inşallah bu süreci
Bende yok asilama oldm bekliyorm ama adet olcak gibi hisler var karnimda. Kac yumurtan olduİyi gidiyo canım pazartesi kontrol var yumurta toplama gününe karar vericek doktorum. Sen naptın var mı gelişme?
Bende yok asilama oldm bekliyorm ama adet olcak gibi hisler var karnimda. Kac yumurtan oldu
Canım nasılsın güzel haberlerin var mı?Az once test yaptim silik cizgi bile yok. Asilamanin 9. Gunu bugun meraktan yaptm. Adetime 3 4 gun kaldi zamaninda gelirse
Malesef cnm. Regl olmadım ama bu sabah yine test yaptim negatifCanım nasılsın güzel haberlerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?