- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tüp bbek düşündüğün yer neresiydi? Oranın fikri ne?
[/QUOTE ben sahin zeteroglunu dusundum. O da o yontemde olur direk tupte denenebilir diyor. Ikisininde getirisi farkli farkli. Insanin kafasi karisiyor. Aral beyde ameliyat ol kendin dene olmassa tup diyor
Gozunaydn canm insallah sonuda guzel olur. Bende bayilmaktan korkuyorm ameliyattan degl. Aral.beyi aradim.yarin ugrayacagm bakalm
Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bundan sonra hayırlısı olsun inşallah. Ben de Osman hocaya gittim. Menopozdayım hala ama sol yumurtalığımda 1 büyük yumurtam oluşmuş o yüzden lucrin iğneye başladık. 2 gündür kendime iğne vuruyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah eşitlenmiş olur yumurtalarım da asıl iğnelere başlarız kızlar
Ben inanıyorum senin normal yolla olucak. Çünkü sen hamile kalabiliyorsun canım rahimdeki sıkıntı da çözüldü bundan sonra kısa süre içinde olucak inşallah.İnşallah canım. Güzel haber alıcaz inşallah inanıyorum :) Benim tüp bebek işi bilinmez tarihe kaldı şimdilik, bir süre femera vs deneyelim dedi aral bey. Bakalım zaman ne göstericek
Ben inanıyorum senin normal yolla olucak. Çünkü sen hamile kalabiliyorsun canım rahimdeki sıkıntı da çözüldü bundan sonra kısa süre içinde olucak inşallah.
sende de mi kist vardı. ameliya olmuşmuydunGeçmiş olsun canım gözün aydın. Bundan sonra hayırlısı olsun inşallah. Ben de Osman hocaya gittim. Menopozdayım hala ama sol yumurtalığımda 1 büyük yumurtam oluşmuş o yüzden lucrin iğneye başladık. 2 gündür kendime iğne vuruyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah eşitlenmiş olur yumurtalarım da asıl iğnelere başlarız kızlar
Evet kist vardı ameliyat oldum 3 ay öncesende de mi kist vardı. ameliya olmuşmuydun
Kac senedir vardi. Bende sirf huyu suyu netkessin diye ameliyat olsammi diyorm. Korkuyorm kansere donermi diye. Oyle bi olasilik cok azmis aslinda ama bilmiyorm. Ameliyatini kim yaptı. Zor muEvet kist vardı ameliyat oldum 3 ay önce
Hiç zor değil canım. Benim 2. ameliyatım bu, 10 yıl önce de aldırmıştım. Tekrarladı tabii ki lanet hastalık. Doç dr kemal özerkan yaptı, laparoskopide üstüne doktor yokmuş 2 ameliyatımı da kendisi yaptı ve rezervim hiç zarar görmedi öyle söyleyeyim sana. Kesinlikle tavsiye ederim ağrım sızım kalmadıKac senedir vardi. Bende sirf huyu suyu netkessin diye ameliyat olsammi diyorm. Korkuyorm kansere donermi diye. Oyle bi olasilik cok azmis aslinda ama bilmiyorm. Ameliyatini kim yaptı. Zor mu
Kac senedir vardi. Bende sirf huyu suyu netkessin diye ameliyat olsammi diyorm. Korkuyorm kansere donermi diye. Oyle bi olasilik cok azmis aslinda ama bilmiyorm. Ameliyatini kim yaptı. Zor mu
evet. ameliyat diyorGörüştün mü aral beyle canım?
evet. ameliyat diyor
ben korkuyorum :) ama bu kistler hormonlarımı çok bozuyor tüp bebekte uğraştıracak belikde tutunamayacak diyorHadi yaa.. cerrahi olarak bakıyor o da galiba devamlı. Sen ne düşünüyorsun?
ben korkuyorum :) ama bu kistler hormonlarımı çok bozuyor tüp bebekte uğraştıracak belikde tutunamayacak diyor