• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistleri aldırmadan yumurta toplatmak da sıkıntılı. Allah korusun enfeksiyon riski varmış ve de tüm yumurtalara ulaşamayabiliyorlarmış. Bence iyi bir cerraha kistlerini aldır sonra tüp bebek dene canım

Senin tüp bbek düşündüğün yer neresiydi? Oranın fikri ne?
[/QUOTE ben sahin zeteroglunu dusundum. O da o yontemde olur direk tupte denenebilir diyor. Ikisininde getirisi farkli farkli. Insanin kafasi karisiyor. Aral beyde ameliyat ol kendin dene olmassa tup diyor

Çikolata kisti çok çabuk tekrarlayan bir şey sanırım. Ameliyata karar verirsen de tüp için çok beklememek lazım sanırım. Yumurta toplamayı engellemiyorsa aldırmadan denemk daha mantıklı sanırım

Konuyu açan arkadaşımız meye karar verdi bilmiyorum ama ben Eurofertil Gerçek beyin hastasıyım ve çok çok memnunum .pko var bende hiç yumurtlayamazdım yumurtladığım ayda erken çatlardı yumurtam ama tüp bebek sürecinde 29 twne yumurtam oldu

Burası benim günlüğüm gibi oldu biraz sanırım:))) bugün histereskopi oldum, o kadar da dar değilmiş rahim aral bey, tüplere doğru darmış genişletmiş. Tüpler de açıkmış. Bakalım sonrası kısmet:anneadayı::KK45::KK200:

Gozunaydn canm insallah sonuda guzel olur. Bende bayilmaktan korkuyorm ameliyattan degl. Aral.beyi aradim.yarin ugrayacagm bakalm

Gozunaydn canm insallah sonuda guzel olur. Bende bayilmaktan korkuyorm ameliyattan degl. Aral.beyi aradim.yarin ugrayacagm bakalm

Aynen bende anesteziden çok korkuyorum da işlem kısa olduğu için korktuğum gibi olmadı. Hayırlı haberler al inşallah sende.

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bundan sonra hayırlısı olsun inşallah. Ben de Osman hocaya gittim. Menopozdayım hala ama sol yumurtalığımda 1 büyük yumurtam oluşmuş o yüzden lucrin iğneye başladık. 2 gündür kendime iğne vuruyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah eşitlenmiş olur yumurtalarım da asıl iğnelere başlarız kızlar 🙏🏻

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bundan sonra hayırlısı olsun inşallah. Ben de Osman hocaya gittim. Menopozdayım hala ama sol yumurtalığımda 1 büyük yumurtam oluşmuş o yüzden lucrin iğneye başladık. 2 gündür kendime iğne vuruyorum 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah eşitlenmiş olur yumurtalarım da asıl iğnelere başlarız kızlar 🙏🏻

İnşallah canım. Güzel haber alıcaz inşallah inanıyorum :) Benim tüp bebek işi bilinmez tarihe kaldı şimdilik, bir süre femera vs deneyelim dedi aral bey. Bakalım zaman ne göstericek

İnşallah canım. Güzel haber alıcaz inşallah inanıyorum :) Benim tüp bebek işi bilinmez tarihe kaldı şimdilik, bir süre femera vs deneyelim dedi aral bey. Bakalım zaman ne göstericek
Ben inanıyorum senin normal yolla olucak. Çünkü sen hamile kalabiliyorsun canım rahimdeki sıkıntı da çözüldü bundan sonra kısa süre içinde olucak inşallah.

sende de mi kist vardı. ameliya olmuşmuydun

Kac senedir vardi. Bende sirf huyu suyu netkessin diye ameliyat olsammi diyorm. Korkuyorm kansere donermi diye. Oyle bi olasilik cok azmis aslinda ama bilmiyorm. Ameliyatini kim yaptı. Zor mu :KK43:
Hiç zor değil canım. Benim 2. ameliyatım bu, 10 yıl önce de aldırmıştım. Tekrarladı tabii ki lanet hastalık. Doç dr kemal özerkan yaptı, laparoskopide üstüne doktor yokmuş 2 ameliyatımı da kendisi yaptı ve rezervim hiç zarar görmedi öyle söyleyeyim sana. Kesinlikle tavsiye ederim ağrım sızım kalmadı

ben korkuyorum :) ama bu kistler hormonlarımı çok bozuyor tüp bebekte uğraştıracak belikde tutunamayacak diyor :KK43:

Amh kaçtı? İyiyse ameliyat olup peşine tüp bebek yaptırabilirsin ben o zaman. Ben laparoskopi oldum histereskopi oldum sorsan şimdi pişmanım keşke bişey yaptırmasaydım diyorum ama doktor bir şüphe duyunca olayım diyip olmuştum. Şimdi mesela niye histereskopi oldum ki diyorum kendi kendime:)))

Back