• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasılsınız?

Bundan sonra doktorumu buldum Aral beye devam edicem, jimere geçmiş. Heralde tüp bebeği de orada yapar. Sizlerde ne var ne yok?

Ben bu ay sacma sapan regl oldm. Siyah kanama camur gibi. Sokulecek diye beklerken tekrar yumurtlama akintim geldi ve bi baktik yumos gelismis 2 tane daha 19 mm. Ama bugun tekrar baktik 2.5 cm olmus sanirim catlamayacak artik :(

Ben de eylülü bekliyorum menopozun son ayındayım artık. 10 eylülde osman beyi arayacağım sonra tüpe başlıyoruz inşallah. Hayırlı olsun Huysuzd Huysuzd canım aral beyi instagramdan takip ediyorum gerçekten iyi bir doktora benziyor

Ben bu ay sacma sapan regl oldm. Siyah kanama camur gibi. Sokulecek diye beklerken tekrar yumurtlama akintim geldi ve bi baktik yumos gelismis 2 tane daha 19 mm. Ama bugun tekrar baktik 2.5 cm olmus sanirim catlamayacak artik :KK43:

Allah allah çok değişik olmuş. Sonu güzel olur inşallah, klomen sapıttırıyor bazen böyle yumurtlamayı

Aral bey cok kiizyor bana ameliyat olmadgm icin ama korkuyorm napayimmmmmm. Kizlar 25 mm yumurta catlamaz mi ki kesin kist mi olur pofff

Aral bey cok kiizyor bana ameliyat olmadgm icin ama korkuyorm napayimmmmmm. Kizlar 25 mm yumurta catlamaz mi ki kesin kist mi olur pofff
Çatlayabilir 25 mm çok büyük değil bence
Ama ameliyattan niye korkuyorsun canım kist alınmıcak mı sadece
Korkucak hiçbişey yok çok kolay bi ameliyat

Kiz komik gelebilir ama ameliyattan degl narkozdan korkuyorm🙄🤫🤫😅
Aha aynı ben. Ben de ağrıdan sızıdan korkmuyodum ya uyanamazsam diye korkuyodum. Ama artık teknoloji öyle ilerlemiş ki, her şey kontrol altında tutuluyo canım ameliyat boyunca anestezili hava verip baygın tutuyolarmış, o havayı kesince direk uyanıyosun zaten. Çok araştırdım ameliyattan önce ama hiç korkma 2 saatlik anestezi hiçbişey olmaz.

Merhaba 2 senedir evlat sahibi olmaya çalışıyorum, 2 kez gebe kaldım ama dış gebelik ve düşük oldu. 1 senedir de hamile kalamadım. Artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoruz ama çok kararsız kaldık.

acıbadem şahin zeteroğlu
Jimer suat hazer
Pembe mavi
Eurofertil gerçek aydın

Bu merkezler hakkında bilgisi olan ve ya bir önerisi olan varsa çok memnun olurum:)
Suat Hazer sayesinde bebeğime kavuştum
İlk deneme 🥰🥰🥰
Kendisine hayranım herseyden evvel çok iyi bir insan ve mükemmel bir doktor

Kızlar napıyorsunuz? Ben bu cuma aral beyde histereskopi oluyorum inşallah. T şekli düzeltecekmiş.

Rahmim sola yatıkmış arkaya devrikmiş yok yok yani rahimde:cry::KK57: bir cesaret gün aldım ama korkmuyor da değilim. İnşallah bir sorun olmaz. Sonra nolacak peki dedim, yumurta geliştirici hapla deneyelim ben düzelttikten sonra olacağına inanıyorum dedi. Bakalım.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Çok da bunaldım artık.. sanki araştıra araştıra kendimde problem çıkarıyorum gibi geliyor...

Hiç korkma canım ben de oldum histeroskopi; sadece sonrasında pembe kanama gibi akıntın oluyor bir kaç gün. Hiç ağrısı sızısı yok merak etme. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben yarın Osman hocayı arayacağım; bu hafta iğnelere başlayacağız sonrasında OPU... Çok endişeliyim ve artık çocuk isteğim azalmış gibi hissediyorum niye böyle hissediyorum bilmiyorum :( rahata alıştım sanırım korkuyorum çocuklu hayattan :))

Hiç korkma canım ben de oldum histeroskopi; sadece sonrasında pembe kanama gibi akıntın oluyor bir kaç gün. Hiç ağrısı sızısı yok merak etme. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben yarın Osman hocayı arayacağım; bu hafta iğnelere başlayacağız sonrasında OPU... Çok endişeliyim ve artık çocuk isteğim azalmış gibi hissediyorum niye böyle hissediyorum bilmiyorum :KK43: rahata alıştım sanırım korkuyorum çocuklu hayattan :))

Ay hadi hayırlı olsun sağlıklı bi sürü yumurtan olsun sağlıkla döllensin sonra da sağlıkla tutunup doğsun inşallah :)))

Ay hadi hayırlı olsun sağlıklı bi sürü yumurtan olsun sağlıkla döllensin sonra da sağlıkla tutunup doğsun inşallah :)))
Amin inşallah canımm :) transferi hemen yaptırmıcam sanırım bi süre dondurucam :)

Her kafadan bir ses cikiyor. Yumurtalarini toplat sonra ameliyat sonra transver diyende var

Back