Perşembe bakacak canım. Valla çok başım ağrıyor ve kasık ağrım var başka da bişey yok şimdilik. İnşallah sağlıkla keseyi de görürüm.
Inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olur bebişini doktor cok önemli oncesinde de sonrasinda da ilk bebeğimi doktor ilgisizliginden kaybettim 5 aylik rabbim iyi bir doktor karsina cikarsin inşallah
kimdi o doktor canm

Merhaba tedavin hayırlı olsun canım, ben de Balıkesir’de yaşıyorum, senin de Balıkesir’de olduğunu okuyunca yazmak istedim. Biz de ulaşım açısından önce Bursa’yı düşünmüştük, Şahin beye de muayene olmuşluğum var hatta. Bir de Suat beyi önermişlerdi, ancak sonrasında tüp bebek yaptıran arkadaşlarımızın referansıyla İstanbul a karar verip orda başladık, tabi git gel olmadı, biliyosun yol uzun. Yumurta toplama işlemine kadar takip vs döneminde otelde konakladık vs.. yakında da transfer için birkaç gün konaklama olur sanırım. İnşallah bu kadar yolculuğa zorluğa değer.. ilk tedavim inşallah sonu güzel olur..sen de umarım güzel haberler verirsin yakında

Sagol canim seninde tedavin hayirlisi ile sonuclanir inşallah. Bizde ilk başta yol açısından bursaya karar kılmıştık bir tanede 6 yaşında kizim var gidip gelmek zor olur diye
Sonuç 3 tane negatif olunca istanbulu cok arastirdik ama cesaret edemedim
Bu işin uzmanlari buyuk sehirlerde en iyisini yapmissin bursada vakit kaybetmemissin
Bende izmirde umit hanima gittim BalikesirTipFkltsHastnsinde gorev yapiyordu belki duymuşsundur çok iyi bir doktor
inşallah emeklerimizin karsiligini aliriz sehir dışından gidip gelmek cok daha zor

kimdi o doktor canm
Jinemed murat bey 8 yil önce ilk tüp denememizi onda yaptim hamile kaldim cok iyi bir doktor cok ilgili ama;

hamile kalana kadar hamile kaldiktan sonra ilgisi kesiliyor cok sancim vardi kanamam oluyordu hep sorun yok dedi okadar guveniyordum ki baska doktora gitmeye gerek bile duymadim
Sonunda 5 aylik bebegimi kabettim daha sonra dondurulmuslarla tekrar hamile kaldim kaldiktan sonra hemen iliskimi kestim baska doktorla devam ettim cok şükür kizim dogdu

Evet Balıkesirli arkadaşlarımdan duymuştum. Başarılı bir doktormuş.. ama bize tüp bebek önermelerinin sebebi yaş, 38 yaşımdayım, bu sebeple vakit kaybetmemek adına tüp bebek önerildi. Eylül ayından bu yana Miyom ameliyatı oldum 2 kez, zaten evleneli 3 sene olmuştu, ilk 2 sene bebek düşünmemiştik, belki spontane gebelik de oluşabilirdi ama tüp bebekte yaş da çok önemli olduğundan, doğal yoldan hamileliği beklemeden tüpe yöneldik. Umarım bekleyen isteyen herkes Bebeğine kavuşsun en kısa zamandaİnşallah hamilelik olursa doktor olarak kiminle devam ediceksin peki, burda en çok Alaattin bey var tercih edilen, bir de yanına Prof. Ertan Adalı geldi biliyorsundur, üniversiteden. Ben Alaattin beye gittim miyom zamanlarında danışmak için, sonrasında tüp bebek için konuşup danıştığımda takip, transfer vs. Konularında Ertan beyden de bahsetti. Muhtemelen Ertan bey ya da Alaattin beyle devam ederim diye düşünüyorum..

Alaatin beye gitmiştim o kadar ilgi görmedim onun için biraktim ertanbey tup bebek konusundada bilgili bir doktormus ümit hanim soylemisti bana gelemediginiz zaman ona gonul rahatliginla gidebilirsin demisti
Ben kizimda Umit hanim ve Sevcan Basaran a gittim Sevcan hanimda cok iyi bir doktor
Tup bebek ve riskli hamilelik konusunda deneyimli cok pozitif hersaat arayabileceginiz bir doktor nasip olur tekrar hamile kalirsam
Ona gitmeyi düşünürüm

Sevcan Başaran ismini ilk duyuyorum, onu da bi araştırırım, tamam teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşmak dileğiyle

Slm kızlar bende bursa art Osman hocaya gidiyorum yumurta toplamam oldu 7 yumurtadan 6si olgun çıktı 3ü döllendi bugün 6. Gün saat 8i bekliyorum dondurma işlemi olacak inş daha sonra rahim yapisikligim varmış saolsun Osman hoca fark etti ondan önceki 3 doktorda fark etmemişti dondurulma işlemi olduktan sonra histereskopi olcam daha sonra transfer için gün sayıcam İnş

Kızçeler benimde hafif kanama oldu bugün çok üzüldüm. Yarın yine tahlil yaptıracağım ama hiç de umudum kalmadı yine korktuğum gibi olacak Allah bilir ama.. dua ediyorum başka da bişey gelmiyor elimden...

Ah dusunceli kuzum. Bugun gidemedm cok agrim oldu ha geldi ha gelcek diye bosuna kan vermeyeyim dedim. Aksam test yaptm negatif. Dogum kontrol hapi yapti sanirim.
Yapma ya. Neyse hayırlısı olsun her döngü yeni bir başlangıç yeni bir umut kuzum. Bir an önce gelsin reglin

Canım hiç belli olmaz kanaması olup da gebeliği sağlıkla devam eden çok insan var. Değerlerin gayet güzel yükselmişti Allahın izniyle hiçbişey olmucak.

Canım hiç belli olmaz kanaması olup da gebeliği sağlıkla devam eden çok insan var. Değerlerin gayet güzel yükselmişti Allahın izniyle hiçbişey olmucak.

Teşekkürler canım inşallah. Nasipten öte yol yok. Bazen bakıyorum geçmiş sayfalara.. ilerleyen zamanlarda hepsi çoluk çocuğa karışmış o dertler unutulmuş.. inşallah bizde en çabuk en hayırlı zamanda o zamanları görürüz

Yine değerim yükselmemiş. Ya dış gebelik ya düşük. İnşallah dış gebelik değildir. Yine bana hüsran. Hangisi zor hiç gebe kalamamak mı hep kaybetmek mi? 3 oldu bu, kendimi çok çaresiz hissediyorum. İnşallah sonrası güzel olur.

Canım üzülme hayırlısı olsun ne diyelim. sen iyi bir dr bul ve bu sorun üzerine yoğunlaşsın.. Senin dr un kim buarada.. bende adet olmadım tarlusal kullanmak istemiyorum beklesem ne olur ki

Canım üzülme hayırlısı olsun ne diyelim. sen iyi bir dr bul ve bu sorun üzerine yoğunlaşsın.. Senin dr un kim buarada.. bende adet olmadım tarlusal kullanmak istemiyorum beklesem ne olur ki

Şu an bir doktorum yok devlet hast. Takip ediyor. Suat hazerde başlamayı düşünüyordum. Bilemiyorum ne yapsam düşük mü dış gebelik mi ona göre bir yol çizeceğiz artık.

canım ne yaptın.

Perşembe günü 900 küsürdü bugün 300e düşmüş, normal düşük olacak sanırım.

Şimdi benim iyice kafam karıştı niye böyle oluyor ne yapmam lazım, sanki döllenme oluyor ama tutunmuyor. Tüp bebekde de ya öyle olursa korkusu sardı. Hayırlısı olsun inşallah biraz araştırma sürecine gireceğim sanırım.

Sizde ne var ne yok?

Evet dollenme oluyor ama tutunamiyor bunun sebebi bulunmassa tup bebekte oyle olabilir dogru. Ben hala regl olmadm. Idrar negatif cikti. Pazartesi kan verecegm negatifse kesin tarlusal kullanacagm. Hic kullandnz mi o da hormon sonucta kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…