Kizlar öncelikle bu emeklerimizin karşılığını hepimiz insallah birgün aliriz
Bende şahin beyin hastasiydim ona ilk ongorusmeye gittiğimizde onun guleryuzlulugu sempatik ve icten olmasi bizi etkiledi ve tedaviye basladik baskasinla görüşmeye gerek bile duymadik; ama çok büyük yanlış yapmışız
sonuç: 3 tane NEGATIF
hayatimdan giden:1 YIL
20 bine yakin TL ve paha biçilemez manevi çöküş yaşadım sayesinde
cok disiplinsiz bir calisma sistemi calisanlarinin hepsi birbirinden doktor... sahin beye giden işi şansa kaliyor biraz yazacak çok sey var aslinda.Giden arkadaşlar insallah benim yasadiklarimi yasamaz, gideceklerde yazilanlara ve doktorun guler yüzlülüğüne bakip hemen karar vermeyin bütün doktorlarla on görüşme yapip adetinle gel baslayalim hicbir sorun yok diyene değil onun için en iyi oncesinde yapilmasi gereken cizelgeyi hazirlayan doktoru düşünün derim
Çok zor bir süreç yasamayan kimse anlamaz neler cektigimizi

Hoşgeldin canım... Çok haklısın ben de ilk araştırma yaptığım dönemde o kadar kararsızdım ki her gün fikrim değişiyordu. Jimer ya da Bursa ART arasında kalmıştım ama Bursa ART Osman Hoca’da karar kıldım. Şahin bey nedense bana hiç güven vermedi yüz yüze görüşmememize rağmen...
Öncesinde rahim filmi çekildi mi canım? Histeroskopi yapıldı mı? Negatif sebepleriyle ilgili ne dedi doktorun?

Hosbulduk canim Ben daha once hamilelik yasadigim için gerek görmedi hic birseye benim istememe ragmen sana gerek yok dedi belli bir probleminiz yok çünkü hafif pko var oda cok engel değil

Bursada birçok doktorla görüştüm ama hepsi ayni hiçbirisi farkli birşey soylemedi bende izmir irenbe de umit hanima gittim ona gidince anladim asil doktoru bana diger doktorlarin istemedigi bir suru tahlil istedi ocak ayinda basladik tedaviye 4 gun once transfer oldum hayirlisiyla sonucu bekliyorum artik olmazsada doktorum elinden geleni yapti nasip değilmiş derim ama sahinbeye asla ve asla hakkimi helal etmiyorum

Canım 746 çıktı ikiye katlamış yani. İnşallah kese de görünür. Biraz yavaş ilerliyor gibi. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah.
Hayirlisi olsun inşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder ne güzel tup bebek planlarken kendiliginden gelmis mucizen

Canım 746 çıktı ikiye katlamış yani. İnşallah kese de görünür. Biraz yavaş ilerliyor gibi. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah.
Süper Allah sağlıkla ilerlemesini kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin canım.
İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin. Ne kadar çok emek, Bursa’da yaşıyorsunuz dimi? Gidip gelmek de zor olmuştur tabi. Tüm sıkıntıların mükafatını alırsın inşallah canım.

Canım çok geçmiş olsun dilerim emeklerinin karşılığını tez vakitte alırsın. Bende şahin beyle konuşunca hemen başlayasım gelmişti. Bir sorun yok sizin normalde olur demişti. Belki negatif olursa histereskopi yaparız demişti. Ama nedense tedaviye başlanınca git gel dışında bir özen göremeyeceğimi düşündüm.

Sonra suat hazerle görüştüm ve önce başka testler istedi, daha temkinli yaklaşması daha güzel geldi bana. Ha şahin bey kadar güleryüzlü değil ama neden araştırıyor en azından.

Gerçek aydın eurofertil de onun da yaklaşımı sorgulayacı idi. Ama yeri çok ters klinik pek minnak. Cesaret edemedim.

İlla her doktorun pozitif alan hastası var ama 3 negatif olunca acaba farklı bir yol mu izlenmeli mi diye düşünmeden edemiyor insan.

ayy hadi inşallah.. baktı mı ultrasonla kese için.. belirtilerin başladı mı

ayy hadi inşallah.. baktı mı ultrasonla kese için.. belirtilerin başladı mı

Perşembe bakacak canım. Valla çok başım ağrıyor ve kasık ağrım var başka da bişey yok şimdilik. İnşallah sağlıkla keseyi de görürüm.

Inşallah canim amin ben Balikesirde yaşıyorum ordan gelip gidiyorum. Izmir bursa kadar yormadi acikcasi cunku bursada 1 de randevu verip 5 e kadar bekletiyorlardi irenbede randevun 1 se en fazla 10 dk bekliyorsun hersey bir duzen icinde sadice 3 saat yol gidip geliyoruz
inşallah rabbim once hiç evladi olmayanlara nasip etsin dunyanin en guzel duygusu annelik

En iyisini yapmissin canım acele karar vermemek lazimbu süreçte
Suatbeyin ismini duydum ama gorusmeye gitmedim Art ve Jinemete gittim onlarda bir sorun yok baslayalim ayni şeyleri söyleyince ümit hanimi balikesirden taniyordum
Onunla görüşmeye gittim bize öyle bir yol hazirladiki en küçük ayrintisina kadar filmler testler hic bir doktor D vitamini istememişti
Ümithanim D vitamini istedi ve 20 olmasi gereken değer benim 3 cikti ve bu tutunmasinda D vitamini cok etkiliymis ve rahmim saga yatıkmis sola gore sagtarafim daha iyi çalışıyormuş
5 ayin sonunda tranferimi oldum çok şükür

Canım ben suat beyde karar vermiştim, ancak Allahın takdiri farklıymış hamile olduğumu öğrendim. Daha çok yeni. Bakalım inşallah kucağıma almak kısmet olur. Tüm değerlerim de yerlerde. Suat bey için tahlil yaptırınca gördüm ferritin d vitamini. Şimdilik beklemedeyim. Kese görülür inşallah da takviyeleri almaya başlarım. Şimdi gebelik durumu olunca da kime gideyim bilemedim de.

Inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olur bebişini doktor cok önemli oncesinde de sonrasinda da ilk bebeğimi doktor ilgisizliginden kaybettim 5 aylik rabbim iyi bir doktor karsina cikarsin inşallah

Inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olur bebişini doktor cok önemli oncesinde de sonrasinda da ilk bebeğimi doktor ilgisizliginden kaybettim 5 aylik rabbim iyi bir doktor karsina cikarsin inşallah

İnşallah canım bakalım Rabbim neler gösterecek. İnşallah sonu da güzel olur hepimiz için. Rabbim hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…