Kızlar merhaba..
Ben aral beye muayene olmak için gittim. Rahim filmin kesinlikle normal değil dedi
t şekli var, bu da kanlanmasını bozar dedi. Histereskopi şart dedi.Üstelik sağ tüpte de fazla dolum varmış belki de buradan hiç hamile kalmıyorsun dedi. T şekliNi bu tüp bebek için gittiğim her doktor söyledi, gerçek aydın bi muayene edeyim histereskopi gerekebilir dedi, suat bey direk istedi mesela.Eşim o kadar sinirlendi ki medicanaya böyle bişey olamaz. Doçent diye gittim bir de, resmen sallamış bizi. Şimdiki aklım olsa hiç zaman kaybetmezdim resmen para için iş yapmışlar.
Neyse aral bey tüp bebek çözüm değil senin durumunda olanlar tüp bebekle de aynı şeyi yaşıyorlar dedi. Gebelik testi pozitif olur olmaz destek tedavi gerekecekmiş.lk adette de histereskopi.. mutlaka kilo ver dedi. Tsh 2,25 olmuştu son tahlilde tiroid ilacı yazdı. hepsi ufak etmenler senin durumunda olup gebe kalıp doğuran da çoktur ama belki de sende ufak ufak etmenler birleşip engelliyor dedi. Ekstra araştırma yapalım mı dedim, seni yıpratmaktan başka bişey olmaz sonucunda yapılacak şey aynı dedi.
Hastane çoook kötü ama aral beyi beğendim. Eşimde beğendi. Devam edeceğim inşallah. Rabbim hepimizin karşısına iyi doktorlar çıkarsın valla en önemlisi bu.