Evet dollenme oluyor ama tutunamiyor bunun sebebi bulunmassa tup bebekte oyle olabilir dogru. Ben hala regl olmadm. Idrar negatif cikti. Pazartesi kan verecegm negatifse kesin tarlusal kullanacagm. Hic kullandnz mi o da hormon sonucta kafam karisik

Kullanmadım canım. İnşallah gerek kalmaz.

Bakalım artık doktorlar ne derse öyle hareket edicez, yaşamadan bilemeyiz. İnşallah çok yorulmadan kucaklarız bebişleri.

kızlar kan sonucum negatif. ama adet belirtim yokk.. acaba tarlusal kullanmasam kistim küçülür mü adet olmayacağım sonuçta :))

kızlar kan sonucum negatif. ama adet belirtim yokk.. acaba tarlusal kullanmasam kistim küçülür mü adet olmayacağım sonuçta :))

Hadi ya.. hayırlısı olsun canım. Sen şimdi ne zaman tedaviye başlıyorsun? Kendi kendine de adet olmayı bekleyebilirsin acelen yoksa. Bilemedim şimdi.

bende karasız kaldım ya hiç bir şey yapasım yok artık. bayram falan geçsin biraz dinleneyim diyorum
Ben ne zamandır doğru düzgün girmedim sayfaya canım. Şimdi okudum önceki postları, çok üzgünüm... Biraz dinlen bence eylül gibi sıcaklar geçsin başlarsın.

bende iyiyim kızlar. henüz bir gelişme yok. biosteron araştırıyorum sizin fikriniz var mı?.. menopoz nasıl gidiyor pineapple2

Ben kullanıyorum canım yaklaşık 1 aydır. DHEA değerim 200 çıkmıştı çok kötü değilmiş ama biraz artmasını istedi Osman Bey.
Tahlil yaptırmadan kullanmaya başlama çünkü ciddi yan etkileri olabilen bir hormon.

bende iyiyim kızlar. henüz bir gelişme yok. biosteron araştırıyorum sizin fikriniz var mı?.. menopoz nasıl gidiyor pineapple2
Canım bana da dhea baktır demişti suat bey. Henüz baktıramadım gerçi ama önemli sanırım yumurta kalitesi için. Düşükse bioesteron veriliyor.

Ben şimdi 3 kez düşük yaşadım ya acaba riskli gebelik uzmanına mı gitsem? Mehmet aral atalay mesela. Tüp bebek de yapıyormuş hem.

aral beye gitmek istersen ben konuşurum onunla cnm. haber veririm seni yönlendireceğimi.

sende etkisi oldu mu cnm. çarpıntı falan yapıyormuş.

aral beye gitmek istersen ben konuşurum onunla cnm. haber veririm seni yönlendireceğimi.

Sence nasıl olur gitmeli miyim? Sanki riskli gebelik konusunda bilgi biri daha ayrıntılı düşünebilir gibi geldi. Çünkü tüp bebekte de düşük olabilir yine nedenini bulamazsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…