• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ona gitmiyorum canm ben onu tanıyorum sadece.. beni muayene etti ama tüp bebek dedi. bende askıya aldım.. biraz düşük doz iğne klomen falan denemek istiyorum dedim.
1 senedir şunu öğrendim olacağı varsa her türlü oluyor. Kistmiş falan sallamıyor ama olmayacaksa problem olmasa bile olmuyor. Biz endolularda oran biraz düşük olabilir ama düzenli yumurtluyoruz en azından:)

Kızlaar bugün yeniden tahlil yaptırdım değerim iki katına çıkmamış ne yazık kii 350 olmuş:kızgın::mad: tekrar dış gebelik ve ya düşük yaşamaktan çok korkuyorum.inşallah korktuğum gibi olmaz.:cry:

Arkadaşlar ben bahçecide tedaviye başlıyorum yarın ama ilaç raporu artık geçmiyormuş ama benim.ilac raporum var ben bunu nerde yazdırabilirim bursada oturuyorum

Kızlaar bugün yeniden tahlil yaptırdım değerim iki katına çıkmamış ne yazık kii 350 olmuş:kızgın::mad: tekrar dış gebelik ve ya düşük yaşamaktan çok korkuyorum.inşallah korktuğum gibi olmaz.:cry:
Canım cuma mı yaptırmıştın 200 çıkmıştı sanki dimi? Hiç hamile kalamadığım için olması gereken değerler hakkında bi fikrim yok ama gönlünü ferah tut bu sitede çook okudum yavaş yükselip sağlıklı ilerleyen gebelikler. 🙏🏻

Canım cuma mı yaptırmıştın 200 çıkmıştı sanki dimi? Hiç hamile kalamadığım için olması gereken değerler hakkında bi fikrim yok ama gönlünü ferah tut bu sitede çook okudum yavaş yükselip sağlıklı ilerleyen gebelikler. 🙏🏻
2 katına çıkması gerekiyor aslında. artmayışı dış gebeliği gösteriyor. ki benimde geçirmişliğim olduğu için risk yüksek. inşallah korktuğum gibi olmaz bu sefer

2 katına çıkması gerekiyor aslında. artmayışı dış gebeliği gösteriyor. ki benimde geçirmişliğim olduğu için risk yüksek. inşallah korktuğum gibi olmaz bu sefer
Ama 400 den asiri bir farki yokki canm. Korkma.yukseliir o. Daha once kac kac olmustu

1 senedir şunu öğrendim olacağı varsa her türlü oluyor. Kistmiş falan sallamıyor ama olmayacaksa problem olmasa bile olmuyor. Biz endolularda oran biraz düşük olabilir ama düzenli yumurtluyoruz en azından:)
Aman benim 2 arkadasm da hic bir seyleri yokken 5 yil biri 6 yil birinin olmadi ne kist ne baska bisey. 3 tup bebek basarisiz oldu. Sonra bi baktik hamis. Bizde de gunah kecisi endolar. Belki bizimde bunlar olmasaydi yine olmiycakti kim bilir

Merhaba 2 senedir evlat sahibi olmaya çalışıyorum, 2 kez gebe kaldım ama dış gebelik ve düşük oldu. 1 senedir de hamile kalamadım. Artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoruz ama çok kararsız kaldık.

acıbadem şahin zeteroğlu
Jimer suat hazer
Pembe mavi
Eurofertil gerçek aydın

Bu merkezler hakkında bilgisi olan ve ya bir önerisi olan varsa çok memnun olurum:)
Jinamed tup bebek murat erdemir ilk denemede pozitif sonuç aldık hakkında hayırlısı allah gönlünüzce versin

Arkadaşlar ben bahçecide tedaviye başlıyorum yarın ama ilaç raporu artık geçmiyormuş ama benim.ilac raporum var ben bunu nerde yazdırabilirim bursada oturuyorum
Nasıl ilac raporu devletten mı yazdırmak istiyorsun ? Ben de Bahcecide tdavi oldum düşük yaptım 2 ay once Bursada yım

kızlaaarr bugün muayene oldum mesai arasında 2 dakika.. 6 cm olan kistim 3 cm'e düşmüş. çarşamba günü beta bakalım dedi. Rahim duvarım çok kalın mı dedim yooo değil dedi ama anlamadım ne demek istediğini. ameliyata yetişiyordu boyutunuda soramadım.

kızlaaarr bugün muayene oldum mesai arasında 2 dakika.. 6 cm olan kistim 3 cm'e düşmüş. çarşamba günü beta bakalım dedi. Rahim duvarım çok kalın mı dedim yooo değil dedi ama anlamadım ne demek istediğini. ameliyata yetişiyordu boyutunuda soramadım.
Kızzzzz yoksa :))

Back