Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

kısmet ama ben çok korkuyorum bebek konusunda gene aynı şeyler yaşamaktan ama bi taraftanda istiyorum bakalım bi büyütelim bu cadıları inş gitmekte isterim özer beyede diyorum ben hep illaki bu doktor diye fanatiklik hiç gerek yok ama ahmet bey hep özel kalacak bakalım kısmette ne varsa onu yaşayacaz

ne yaşandığını bilmiyorum tatsız çünkü bütün sayfaları okumadım

özer beyin vakti yoktur bizlerin yazılarını okuyacak kadar onun için söylerdim cnm

vakti olsaydı yolladığımız maillere cevap yazardı

opuyorumnanaktan

tabiki canım ya, ben de zaten hep onu söylüyorum
özer beyin vakti yoktur, buralardan haberi bile olmaz diye.
boş vakti olsa bile adam ailesiyle, arkadaşlarıyla geçirir,
sevdiği bir kitabı okur, dinlenir yani. gelip buraları okuyacağını ben de sanmıyorum
ama google den özer kutlu yazınca bu sayfa çıkıyor zaten, belki dikkatini çekmiştir.
okusa da zaten hemen aklına gelir, bu bizim doktor arkadaşın panik ve heyecanlı eşi diye.
özer beye ben hiç mail yollamadım, adresini de bilmiyorum zaten. ama vakti olsa cevap yazar bence.a.s.

yapraknil; bende bir tek kendimi heyecanlı ve panik zannediyordum)).. ilk gebelikte yaşamış oldugum tansiyon sorunundan dolayı ikinci gebelik kontrolüne her gidişimde heyecandan ötürü tansiyonum çok yüksek çıkıyordu.. Özer bey artık muayenelerde tansiyonumu ölçmüyordu zaten evde sürekli takip ediyorduk... adama her gidişimde kendimden utanıyordum evlenirken nişanlanırken böyle heyecan yaşamamıştım... Allah tan çok anlayışlıydı.. "sen beni görünce tansiyonun ölçüleceği için panikliyorsun" diyordu..
yani sözün özü Özer beye giden tek heyecanlı ve panik hasta ben değilmişim demek ki..

tubam da mail yolladı bende ama hiç cevap gelmedi

amannnnn zaten benim normal olmadığımı biliyor

canımcım nasılsın paşamız büyüyormu

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım, sadece sen olurmusun birçok hamile böyledir bence
ama ne bileyim panik ve endişe konusunda özer beyin aklında kalanlar arasında en ön sıralarda yer alacağımı düşünüyorum. hele doğum esnasında ameliyathanedeki korkumu anlatamam. en azından bunu unutmaz özer bey. şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksizmiş. ama bilemezdim tabi.
bi de ben ilk bebeğimi kaybettiğim için bu kadar endişeli ve paniktim, sanırım tubacım senin de kayıbın var öncesinde. ama doktorlar alışkın bu tür manzaralara bence. normal karşılıyorlardır.
benim tanssiyorn takıntım yoktu, arada benimki de yüksek çıkıyordu ama yorgunluk, heyecan, stresten falan diyordum. benim takıntım ultrasında bebek hareket etti mi, etmedimi, kilo almış mı almamışmı, buna çok takıyordum. genelde zayıf çıkıyordu, gerçi hala da zayıf benim kızım. doktorumuz her ne kadar kilosu normal dese de bana nedense zayıf geliyor. umarım zamanla düzelir.

tubam da mail yolladı bende ama hiç cevap gelmedi

amannnnn zaten benim normal olmadığımı biliyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım nasıl bir mail gönderiyorsunuz da cevap gelmiyor, yani mailin içeriği ne anlamadım ben,
yani cevap verilmesi gereken bişey yazıyorsunuz da mı cevap alamıyorsunuz.
ya da hal hatır, teşekkür maili falansa vakitsizlikten cavap yazamıyordur
önemli bir konuysa o durumda da yanına gidip ya da telefonla görüşeceğinizi bildiğinden cevap yazmıyordur.
yani ne bileyim kasıtlı yapmaz ya .

ben de mi göndersem bir mail ne yapsam. flash da bir başlık atayım
büyük harflerle çok acil cevap falan diye. konu olarak da gönderilen maillere cevap vermediğinizi duydum sebebini merak ediyorum falan diye :1shok:
nerden çattım bu deliye der herhalde o zaman da. doktorluğumdan da vazgeçer valla neme lazım :uhm:,
gerçi özer bey yapmaz öyle bişey ama yine de kızdırmamak lazım

niye normal değilsin ki mumucum, öyle deme, kendine haksızlık etme. ben senin bir anormalliğini görmedim hiç. aksine çok zor şeyler yaşayan biri olarak dimdik ayaktasın ve mücadelene devam ediyorsun. o yüzden seni hep takdir etmişimdir.
ama zaman zaman hepimiz deli dolu olmuyormuyuz. her zaman da çok ciddi olmamak lazım hayatta bazen deli ya da anormal de olmak lazım :roflol:

Son düzenleme:
bu topikteki arkadaşlarımın da BAYRAM ını kutluyorum
sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum hepinize.a.s.

İYİ BAYRAMLAR CANLAR

BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN

KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPMÜYORUM GRİP VAR SALGINNNN

UZAKTAN MUCKKKKSSSSSSSS

YOK cnm ne hatır maili adetim geçti yada tedaviye ne zaman başlayayım en doğru zaman ne zamndır gibi dertlerimizi yazınca cevap yok dene istersen

ben söyledim neden maillere cevap yazmıyorsunuz diye

dr beyde yazacaktım ıg mıg gibi cevap verdi yani vakti yokkkkkkkkk

ah benim deliliklerime ne kızıyor dr bey ahhh

bu topikteki arkadaşlarımın da BAYRAM ını kutluyorum
sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum hepinize.a.s.

saol cnm seninde bayramın mübarek olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet canım büyüyor ama biraz canımızı da okuyor.. 57 günlük olduk.. bizim ki biraz huzursuz bir bebek galiba... ağlamalarımız çok oluyor.. arada yarım saat sessiz durdumu seviniyoruz.. Bu arada ismi Burak.. geçen yazı da sormuştun cevap yazamamıştım kusura bakma... dışarıda ayıcık kostümlü bir bebek görürsen bizizdir... selam verebilirsin..anneannesi çok güzel bir tulum almış ayıcık şeklinde herkesin dikkatini çekiyor..)

kızlar, bende Özer beye birkaç defa mail yazmıştım.. bir tanesine cevap gelmişti.."tekrar gebelik düşünüyüruz nezaman gelelim diye sormuştum" ama bu mailide iki kere yazmıştım.. diğerlerine maalesef cevap gelmedi...

bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun... sağlıklı mutlu huzurlu keyifli nice bayramlara..

kızlar şimdi yine özer bey fanatiği diyecekler bana ama
sizde bu tür şeyleri maille yazmayın ya, evet cevap verilmesi gereken önemli konular ama adamın vakti yok işte, yazamıyor demekki. yoksa emeğini esirgemez özer bey bence.
bu tür konuları telefonda ya da gidip yüzyüze konuşun.
bak tubacıma cevap da vermiş, verdiği de oluyor demekki.
ay kesin biri çıkıp sen fanatiksin diyecek şimdi.
ey edrse desin napalım ya evet fanatiğim var mı ötesi hihoyyyt

mumu, tuba size değil laflarım ha, yanlış anlamayın sakın.

tubacım bu ege nerelerde ya, çok hayırsız çıktı bu kız çok,
işi de olsa insan gelip bir selam verir ya.
egecim ses ver arada olmuyor böyle :umursamaz:

arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim...
özer bey de de yeni olmak istiyorum...
muayenehanesinin telini verebilirmisiniz....
biliyorum forumda telefon numarası vermek yasak...
özel mesajla yolllayabilirmisiniz....

arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim...
özer bey de de yeni olmak istiyorum...
muayenehanesinin telini verebilirmisiniz....
biliyorum forumda telefon numarası vermek yasak...
özel mesajla yolllayabilirmisiniz....

hoşgeldin doğacan

forumda yenisin ama daha önceden üye olmadan girip okuyor, yazılanları takip ediyordun sanırım. yeni olmana rağmen epey bilgilisin canım ne güzel.

özer beyle ilgili gerekli bilgileri özelden gönderdim canım.

tubacım bu ege nerelerde ya, çok hayırsız çıktı bu kız çok,
işi de olsa insan gelip bir selam verir ya.
egecim ses ver arada olmuyor böyle :umursamaz:[/QUOTE]

ben bir tlf edeyim ege ye ifadesini alayımlmaz:... ne de olsa büyüğüyüm kızmaz... bizi topladı buraya kendisi yok oldu..

ooooooooooooo kızlar muhabbet güzelmiş

nasılsınız seninki bence ne biliyormusun yaprakcım özer beye minnet borcunu bu şekilde dile getirmen

ama ben kendimi hiçç böyle hissetmiyorum

telefonla her aradığımda konuşuyorum hatta bana geri dönen özer bey olur bazen düşünüyorum acep no kayıtlıyormu ki geri dönerken karıştırmıyor diye

TUBACIM çok çok sevgiler sana ve yakışıklı BURAK'A

kızlar sitede problem olduğu için kaç gündür görüşemedik ya
nasılsınız, herşey yolundadır umarım.

yok be tubacım ne fanatikliği, ben sevmem öyle fanatiklik işlerini
mumunun dediği gibi, evet minnet borcum var. özer beyin üzerimde çok hakkı var.
sayesinde herşey çok güzeldi. ama özer bey gerçekten de iyi bir doktor bu da gözardı edilmemesi gereken bir gerçek yani.

mesela benim eltim de özer beyde yapmış doğumunu, oğlu şimdi 12 yaşında. özer bey o zaman konur hastanesindeymiş ve eltim normalde çekirge ssk dan bir doktorun özeline gidiyormuş, son ayda vazgeçmiş dr undan ve konura gitmiş, özer beymiş doktoru. son 1 ay kalmasına rağmen doğumuna çok ilgilenmiş ve doğumuna da girmiş. hatta bebekte bir sorun varmış hemen farketmiş, fakülteye çocuk cerrahına yönlendirmiş. sürekli anlatır. daha önceki dr umun farkedemediğini özer bey farketti, iş işten geçmeden hemen müdehale edildi diye anlatır hep. iyi bir doktor olduğu tartışılmaz yani.

tubacım egeyle görüştüm ben canım, sağolasın.
bayram öncesi işleri çok yoğunmuş. arada girip okuyormuş sayfayı ama yazmaya fırsatı olmamış. akşam da hem evde net olmadığı için hem de egeyle uğraştığından gelemiyormuş. ama iyimiş yani. sadece paşamızın 2 tane daha dişi geliyormuş. o yüzden biraz huzursuzluğu varmış. aynı bizde olduğu gibi. bizde de 1 tane geldi, diğeri de gelmek üzere ama huzursuzluk çok, napalım. birşekilde yaşayacağız bunları. Allah sağlık versin bebeklerimize, Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.

senin bebişde durumlar nasıl canım, çok ağladığından bahsediyordun, sana bir tane link vermiştim, salıncakla ilgili. bakabildinmi bilmiyorum. ilayda şu an kullanıyor o salıncağı ama sadece uyku moduna geçeceği zaman, yoksa artık büyüdü ve çok durmuyor içinde, siz de öyle bişey düşünebilirsiniz. umarım sorun çözülmüştür ve hiç gerek kalmaz.

canım, senin tel kayıtlıdır büyük ihtimalle özer beyde.
7 yıllık hastasıyım, artık abi-kardeş gibi olduk diyorsun bence kayıtlı olmasa bile tanıyordur noyu.
benim genelde eşim arıyordu özer beyi, ilk gittiğimizde o kaydetmişti kendi teline sonra zaten zorunlu durumlarda hep o aradı. mesela ben bir iki sefer grip oldum, eşim bana ilaç başlıyacak. zararı yok diyordu. hayatta kullanmam özer beyi arayıp konuş o okey derse kullanırım diyordum. genelde o konuşuyordu. bi de tıbbi kelimeler falan kullanıyorlardı arada meslektaş oldukları için.
ben muaynehaneyi arıyordum genelde, gülümser hanımla muhabbetimiz iyiydi, randevu alacağım zaman halini hatrını sorar bir iki laflardık yani.
ay özledim bak o günleri
ikinci bebişi yapmaya da hiç gözüm kesmiyor. kısmet tabi. Allah önce olmayanlara nasip etsin.
mumu ya özellikle en kısa zamanda çok güzel ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin rabbim.
canım varmı bir gelişme, birşeyler düşünüyormusunuz. konuştunmu özer beyle. çok da ara verme istersen. yalçın hocayla görüşme fırsatın oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…