heralde kızım, şimdi demedik zaten biz de.
bak rüyalarına bile giriyor, bilinçaltında var bişeyler desene.
ben bile ilaydanın doğumunu görüyorum arada rüyamda
amma korkmuştum ya, şimdi hatırlayınca gülüyorum
ne kadar gereksizmiş diyorum da, tecrübe işte.
birkaç yıl geçsin, sen ikinci bebeğe karar ver, ben seni götürürüm özer beye
çok memnun kalacağına inanıyorum.alkisalkisalkis
aman sakın bahsetme canım,
benim yazdıklarımdan hemen kim olduğumu anlar zaten
deli bu kız der herhade hihoyyyt.
bazen aklıma ne gelirse yazıyorum valla, hele bizim diğer topikte
nerdeyse 2 yıldır oradaki kızlarla çok kankayız
hamilelik, düşük, kürtaj,tekrar hamile kalma çabaları, doğum, şimdi de bebek gelişimi vs. birsürü şey paylaşıyoruz. yeri geldiğinde eşimi bile çekiştirdiğim oluyor, bir okusa yasaklar bana kk yı kesin. buraya takıldığım için dalga geçip duruyor zaten arada. bi de yazdıklarımı okusa ne olur bilmem :tomato:.
özer bey de okuyunca güler herhalde. ama çok tatsız şeyler yaşandı bu topikte ya, geçmişi okudun mu bilmiyorum ama 1-2 kişi haksız yere çok üstüme geldi. gerçi ben kendimi sonuna kadar savunmasını bilen biriyim :mymeka: ama sinir bozucu ya.
EGE cim de sağolsun, topiği açtı bir iki yazdı sır oldu sonra ortalıktan. işleri yoğun sanırım. onlar da beni yalnız görünce üzerime geldiler de neyse geçti gitti, umarım tekrar gelmezler.
ne yaşandığını bilmiyorum tatsız çünkü bütün sayfaları okumadım
özer beyin vakti yoktur bizlerin yazılarını okuyacak kadar onun için söylerdim cnm
vakti olsaydı yolladığımız maillere cevap yazardı
opuyorumnanaktan
tabiki canım ya, ben de zaten hep onu söylüyorum
özer beyin vakti yoktur, buralardan haberi bile olmaz diye.
boş vakti olsa bile adam ailesiyle, arkadaşlarıyla geçirir,
sevdiği bir kitabı okur, dinlenir yani. gelip buraları okuyacağını ben de sanmıyorum
ama google den özer kutlu yazınca bu sayfa çıkıyor zaten, belki dikkatini çekmiştir.
okusa da zaten hemen aklına gelir, bu bizim doktor arkadaşın panik ve heyecanlı eşi diye.
özer beye ben hiç mail yollamadım, adresini de bilmiyorum zaten. ama vakti olsa cevap yazar bence.a.s.
tubam da mail yolladı bende ama hiç cevap gelmeditabiki canım ya, ben de zaten hep onu söylüyorum
özer beyin vakti yoktur, buralardan haberi bile olmaz diye.
boş vakti olsa bile adam ailesiyle, arkadaşlarıyla geçirir,
sevdiği bir kitabı okur, dinlenir yani. gelip buraları okuyacağını ben de sanmıyorum
ama google den özer kutlu yazınca bu sayfa çıkıyor zaten, belki dikkatini çekmiştir.
okusa da zaten hemen aklına gelir, bu bizim doktor arkadaşın panik ve heyecanlı eşi diye.
özer beye ben hiç mail yollamadım, adresini de bilmiyorum zaten. ama vakti olsa cevap yazar bence.a.s.
yapraknil; bende bir tek kendimi heyecanlı ve panik zannediyordum)).. ilk gebelikte yaşamış oldugum tansiyon sorunundan dolayı ikinci gebelik kontrolüne her gidişimde heyecandan ötürü tansiyonum çok yüksek çıkıyordu.. Özer bey artık muayenelerde tansiyonumu ölçmüyordu zaten evde sürekli takip ediyorduk... adama her gidişimde kendimden utanıyordum evlenirken nişanlanırken böyle heyecan yaşamamıştım... Allah tan çok anlayışlıydı.. "sen beni görünce tansiyonun ölçüleceği için panikliyorsun" diyordu..
yani sözün özü Özer beye giden tek heyecanlı ve panik hasta ben değilmişim demek ki..
yapraknil; bende bir tek kendimi heyecanlı ve panik zannediyordum)).. ilk gebelikte yaşamış oldugum tansiyon sorunundan dolayı ikinci gebelik kontrolüne her gidişimde heyecandan ötürü tansiyonum çok yüksek çıkıyordu.. Özer bey artık muayenelerde tansiyonumu ölçmüyordu zaten evde sürekli takip ediyorduk... adama her gidişimde kendimden utanıyordum evlenirken nişanlanırken böyle heyecan yaşamamıştım... Allah tan çok anlayışlıydı.. "sen beni görünce tansiyonun ölçüleceği için panikliyorsun" diyordu..
yani sözün özü Özer beye giden tek heyecanlı ve panik hasta ben değilmişim demek ki..
tubam da mail yolladı bende ama hiç cevap gelmedi
amannnnn zaten benim normal olmadığımı biliyor
canımcım nasılsın paşamız büyüyormu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YOK cnm ne hatır maili adetim geçti yada tedaviye ne zaman başlayayım en doğru zaman ne zamndır gibi dertlerimizi yazınca cevap yok dene istersencanım nasıl bir mail gönderiyorsunuz da cevap gelmiyor, yani mailin içeriği ne anlamadım ben,
yani cevap verilmesi gereken bişey yazıyorsunuz da mı cevap alamıyorsunuz.
ya da hal hatır, teşekkür maili falansa vakitsizlikten cavap yazamıyordur
önemli bir konuysa o durumda da yanına gidip ya da telefonla görüşeceğinizi bildiğinden cevap yazmıyordur.
yani ne bileyim kasıtlı yapmaz ya .
ben de mi göndersem bir mail ne yapsam. flash da bir başlık atayım
büyük harflerle çok acil cevap falan diye. konu olarak da gönderilen maillere cevap vermediğinizi duydum sebebini merak ediyorum falan diye :1shok:
nerden çattım bu deliye der herhalde o zaman da. doktorluğumdan da vazgeçer valla neme lazım :uhm:,
gerçi özer bey yapmaz öyle bişey ama yine de kızdırmamak lazım
niye normal değilsin ki mumucum, öyle deme, kendine haksızlık etme. ben senin bir anormalliğini görmedim hiç. aksine çok zor şeyler yaşayan biri olarak dimdik ayaktasın ve mücadelene devam ediyorsun. o yüzden seni hep takdir etmişimdir.
ama zaman zaman hepimiz deli dolu olmuyormuyuz. her zaman da çok ciddi olmamak lazım hayatta bazen deli ya da anormal de olmak lazım :roflol:
bu topikteki arkadaşlarımın da BAYRAM ını kutluyorum
sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum hepinize.a.s.
arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim...
özer bey de de yeni olmak istiyorum...
muayenehanesinin telini verebilirmisiniz....
biliyorum forumda telefon numarası vermek yasak...
özel mesajla yolllayabilirmisiniz....
kızlar şimdi yine özer bey fanatiği diyecekler bana ama
sizde bu tür şeyleri maille yazmayın ya, evet cevap verilmesi gereken önemli konular ama adamın vakti yok işte, yazamıyor demekki. yoksa emeğini esirgemez özer bey bence.
bu tür konuları telefonda ya da gidip yüzyüze konuşun.
bak tubacıma cevap da vermiş, verdiği de oluyor demekki.
ay kesin biri çıkıp sen fanatiksin diyecek şimdi.
ey edrse desin napalım ya evet fanatiğim var mı ötesi hihoyyy
:)) valla alemsin fanatik yapraknil.. ama Allah razı olsun ne zaman tlf ettiysem çok ilgilendi adamcağız..
ooooooooooooo kızlar muhabbet güzelmiş
nasılsınız seninki bence ne biliyormusun yaprakcım özer beye minnet borcunu bu şekilde dile getirmen
ama ben kendimi hiçç böyle hissetmiyorum
telefonla her aradığımda konuşuyorum hatta bana geri dönen özer bey olur bazen düşünüyorum acep no kayıtlıyormu ki geri dönerken karıştırmıyor diye
TUBACIM çok çok sevgiler sana ve yakışıklı BURAK'A