- 15 Haziran 2007
- 4.357
- 2
merhaba yapraknil! merhaba mecbue!.. ya kusura kalmayın ben biraz kopuk kopuk buraya geliyorum.. ama inanın benim bebiş bizi çok zorluyor... ya sürekli kucak istiyor.. ne yapacağımızı şaşırdık.. yattığı yerde maksimum 5 dk duruyor.. eşimle ana kucağı alıp evde onunla dolaşmayı bile düşündük.)) ağlasın kucağımıza almayalım diyoruz ama bu seferde ağlamasının ses tonu giderek artıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor.. bir öneriniz varsa yardım edin lütfen...
merhaba tubacım,
canım olurmu öyle şey, senin bebeğin daha çok küçük
hiç gelmesen de kimse kusura bakmaz merak etme. fırsatın olunca, nette dolaşmaya vaktin olunca gelip bir merhaba dersin, bebiş ve ben iyiyim dersin o bile yeter bizim için. kasma kendini.
canım ilk günler çok zordur gerçekten. bilmiyorum ben çok zorlanmıştım. halen daha zorluklar bitmedi ama o ilk günlerin stresli telaşlı evresi biraz geride kaldı gibi.
ben de anakucağı, kucak, park yatakta titreşim ve müzik açmak, hatta çok hatalı olduğumu bildiğim halde tv karşısına oturtmak, ayağımda sallamak, dizimde sallamak herşeyi denedim canım. tek bir yöntem yok malesef. bi de benimkinde hafiften kolik durumları vardı. özellikle akşamları bir başlıyordu ağlamaya 2 saat susmadığı zaman oluyordu. mecbur kalınca insan herşey yapıyor canım. ana kucağını evde dolaştırmak zor oluyor, senin bebeğin kiloluydu bide sanırım. anakucağı da 3-4 kg en az. bebekde 4-5 kg 8-10 kg la evde sürekli dolaşmak zor olur. ki ben de dolaşmadım değil yani. ama çabuk yoruluyordum, bırakınca ağlıyordu falan. zordu yani. belki bebek arabası puset gibi tekerlekli bişey olabilir.
bi de bize bu akşam eşimin kuzeni hediye getirdi, fisher price ın akvaryum salıncağı. biraz geç oldu yani hediye geç oldu anlamında değil de bizimki artık büyüdü 9 kg a kadarmış. geçen gün uğramışlarıdı baktılar ben zorlanıyorum, bebiş de sıkılıyor durmuyor böyle bişey düşünmüşler. sana linkini vereyim bak, düşünebilirsin. bizimki sevdi gerçi. uykuya bile daldı sallanırken. kendi kendine sallanıyor ya en güzeli de o. üzerinde dönencesi var, ışıklı akvaryum gibi. güzel yani kullanışlı bişeye benziyor bakalım.
yani yemek yerken, mutfakta falan işin olduğunda yanına alırsın sallanır. ağlamaz kucak da aramaz belki gamyoncuiremsu.
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
link bu canım, foto da var. bir bakarsın, hatta mağazaya gidip bebişi yatırıp deneyebilirsin. bu tarz başka bişey de olabilir. kendi kendine sallanan ana kucakları var.
Allah yardımcın olsun canım ya. kolaylıklar dilerim sana. yardımcı olabileceğim başka bişey olursa elimden geleni yaparım. :teselli: