evet yapraknilcim sana katılıyorum.hatta bende şöyle anlatayım biz ilk Özer beye gittiğimizde eşimde Özer beyi biraz soğuk bulmuştu ama sorduğumuz herşeyede o sakin ses tonuyla çok açıklayıcı cevaplar vermişti.acaba değiştirsekmi falan gibi de düşünmüştük çünkü bende birde zübeydehanım hast. takıntısı vardı hep özelde yapmayı düşünüyordum.ama ondan sonra tahlillerimde kontrollerimde herşeyde okadar ilgiliydiki eşimde bende doktorumuzu asla değiştirmeyiz dedik ve çokta doğru karar almışız. LİNE arkadaşım bence hemen ilk seferde karar verme 1-2 kez git sorular sor baktın istediğini alamıyorsun ozaman karar senin. Birde en çok hoşumuza giden ise ultrasonu uzun uzun bize seyrettirip cd yapıp vermesiydi.:)) muayene günlerini sabırsızlıkla bekliyordum.unutmadan birşey daha yanında çalışan bayanda çok tatlı bir insan.....
benim eşimde özer bey gibidir ve o da tam benim tarzımda biri çok tuttum, bence özer beye devam etmeni isterim ama sen bilirsin demişti. ben de zaten öyle karar vermiştim.
yani çok fazla konuşan, yüzü çok gülen, devamlı hastalarına süslü laflar edip tabiri caizse pohpohlayan doktorlar en iyi doktor demek değildir.
ben de senin gibi zübeydeyi hiç sevmezdim ve birgün orada doğum yapacağım kesinlikle aklıma gelmezdi ama çok memnun kaldım. özer beyin o hastanede ayrı bir yeri var sanırım. onun hastası olduğum için gerek hemşireler, gerek hastabakıcılar, doktorlar,ebeler falan çok güzel davranmıştı. zaten ben de özer beyi değiştirmeyi kesinlikle düşünmediğim için başıma ne gelirse razıyım deyip orada doğum yapmayı kabul ettim ama herşey çok güzeldi.
hatta hep özer beyin orada olmadığı bir zamanda sancılarım tutup acilen doğuma girmekten çok korkmuştum ama çok şükür herşey planlı ve programlı olmuştu. ve sağolsun doğumdan sonra da 2 gün boyunca hep gelip kontrol etmişti. yani daha başka ne isteyebilirim ki.
evet canım gülümser hanımdan bahsediyorsun sanırım. çok hanfendi bir bayan gerçekten, çok doğal ve orayı çok güzel idare ediyor. o da tecrübeli biri hastanede falan çalışmış daha önce hatta ben onu ilk etapta hemşire zannetmiştim bilgili biri gerçekten, kendini yetiştirmiş.
valla bizde gülümser hanıma, özer beyin hemşirelerine falan söyliyelim gelip siteye üye olsunlar. gerçi onların işi başından aşkın zannetmem buralara gelsinler zaten özer beyi bursada bilmeyen yok, çok hastası var gerçekten.