Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

ben hep söylüyorum ahmet beyin yeri bende apayrı hayatımı ona borçluyum hemde bana dünyalar tatlısı kızımı verdi ama dedüyüm gibi bana hangisi iyi gelirse hangi doktordan iyi netice alırsam ahmet bey olur özer bey olur ama kimikaydirigubbakcemile2n olmayacağını iyi biliyorum:eek:lmaz:

evet canım ya, kesinlikle haklısın.
ama kötü bir tecrübe yaşadığın bir doktora neden tekrar gidesin ki. ben olsam ben de gitmem.

ben özer beyi tanımıyorum ama adam sana soğuk davranıyo diye bence gitmemezlik etme sana sıcak davranıpta iyi netice alamazsan daha kötü genede senin tercihin tabi ama dış görünüşe göre yargılama tecrübesine ve bilgisine bak

ya aslında özer bey iyidir, çok iyi niyetli bir insandır. ben buna defalarca şahit oldum. sadece duruşu biraz soğuk, yani ilk etapta her insan öyledir ama zaman ilerleyince insanlar birbirine daha bir ısınır. eminim arkadaş da devam etse özer beyle diyaloğu daha iyi olacak. ama kendi bilir tabi ona da saygı duyarım. ama her zaman söylüyorum, yine söyliyeyim benim için önemli olan doktorluğu, bilgisi, tecrübesi ve benim takiplerimi güzel bir şekilde yapıp bir sorun olduğunda hemen devreye girmesi. bunlar da özer beyde fazlasıyla mevcut alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet yapraknilcim sana katılıyorum.hatta bende şöyle anlatayım biz ilk Özer beye gittiğimizde eşimde Özer beyi biraz soğuk bulmuştu ama sorduğumuz herşeyede o sakin ses tonuyla çok açıklayıcı cevaplar vermişti.acaba değiştirsekmi falan gibi de düşünmüştük çünkü bende birde zübeydehanım hast. takıntısı vardı hep özelde yapmayı düşünüyordum.ama ondan sonra tahlillerimde kontrollerimde herşeyde okadar ilgiliydiki eşimde bende doktorumuzu asla değiştirmeyiz dedik ve çokta doğru karar almışız. LıNE arkadaşım bence hemen ilk seferde karar verme 1-2 kez git sorular sor baktın istediğini alamıyorsun ozaman karar senin. Birde en çok hoşumuza giden ise ultrasonu uzun uzun bize seyrettirip cd yapıp vermesiydi.:)) muayene günlerini sabırsızlıkla bekliyordum.unutmadan birşey daha yanında çalışan bayanda çok tatlı bir insan.....

e çok güleryüzlü olanlarda var ama sonu pek hoş olmuyo o ayrı hep söylüyorum önemli olan bilgisi ve tecrübesi sonuçta biz onlarla arkadaş olmayacaz

evet yapraknilcim sana katılıyorum.hatta bende şöyle anlatayım biz ilk Özer beye gittiğimizde eşimde Özer beyi biraz soğuk bulmuştu ama sorduğumuz herşeyede o sakin ses tonuyla çok açıklayıcı cevaplar vermişti.acaba değiştirsekmi falan gibi de düşünmüştük çünkü bende birde zübeydehanım hast. takıntısı vardı hep özelde yapmayı düşünüyordum.ama ondan sonra tahlillerimde kontrollerimde herşeyde okadar ilgiliydiki eşimde bende doktorumuzu asla değiştirmeyiz dedik ve çokta doğru karar almışız. LİNE arkadaşım bence hemen ilk seferde karar verme 1-2 kez git sorular sor baktın istediğini alamıyorsun ozaman karar senin. Birde en çok hoşumuza giden ise ultrasonu uzun uzun bize seyrettirip cd yapıp vermesiydi.:)) muayene günlerini sabırsızlıkla bekliyordum.unutmadan birşey daha yanında çalışan bayanda çok tatlı bir insan.....

benim eşimde özer bey gibidir ve o da tam benim tarzımda biri çok tuttum, bence özer beye devam etmeni isterim ama sen bilirsin demişti. ben de zaten öyle karar vermiştim.
yani çok fazla konuşan, yüzü çok gülen, devamlı hastalarına süslü laflar edip tabiri caizse pohpohlayan doktorlar en iyi doktor demek değildir.

ben de senin gibi zübeydeyi hiç sevmezdim ve birgün orada doğum yapacağım kesinlikle aklıma gelmezdi ama çok memnun kaldım. özer beyin o hastanede ayrı bir yeri var sanırım. onun hastası olduğum için gerek hemşireler, gerek hastabakıcılar, doktorlar,ebeler falan çok güzel davranmıştı. zaten ben de özer beyi değiştirmeyi kesinlikle düşünmediğim için başıma ne gelirse razıyım deyip orada doğum yapmayı kabul ettim ama herşey çok güzeldi.
hatta hep özer beyin orada olmadığı bir zamanda sancılarım tutup acilen doğuma girmekten çok korkmuştum ama çok şükür herşey planlı ve programlı olmuştu. ve sağolsun doğumdan sonra da 2 gün boyunca hep gelip kontrol etmişti. yani daha başka ne isteyebilirim ki.

evet canım gülümser hanımdan bahsediyorsun sanırım. çok hanfendi bir bayan gerçekten, çok doğal ve orayı çok güzel idare ediyor. o da tecrübeli biri hastanede falan çalışmış daha önce hatta ben onu ilk etapta hemşire zannetmiştim bilgili biri gerçekten, kendini yetiştirmiş.

valla bizde gülümser hanıma, özer beyin hemşirelerine falan söyliyelim gelip siteye üye olsunlar. gerçi onların işi başından aşkın zannetmem buralara gelsinler zaten özer beyi bursada bilmeyen yok, çok hastası var gerçekten.

ege cim nerelerdesin canım, herşey yolunda umarım.

tuba'm doğum yaptımı acaba? umarım doğumuna özer bey girmiştir yani acil gitmek zorunda kalmamışsındır. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
özer beyle doğum yapmak bir ayrıcalık. herkese tavsiye ederim.:hooray:

yaprakcım merhaba geldim işte biraz yoğundum bugünlerde.. bu arada müjdeeeeee tubam doğum yaptı pazar sabahı 04,30 daa acilden gitmiş doğuma yine Özer bey giremedi :KK43:( ama 4100 kg sağlıklı bir oğlu olmuş şimdi evdeler herkese selamı var.aslında pazts Özer bey alıcaktı bebeği ama 1 gün daha bekleyememiş oğlumuz :)))))))

yaprakcım ayrıca demişsin yaa Özer beyin hastanede yeri ayrı diye buna bende katılıyorum..benim içinde hemşireler hasta bakıcılar Özer beyin hastası dediklerinde herkes bir başka davranıyor.ama hemşireler olsun hastabakıcılar olsun Allah hepsinden bin kere razı olsun hiç birinden ne bir ters laf nede ters hareket duydum..

yaprakcım merhaba geldim işte biraz yoğundum bugünlerde.. bu arada müjdeeeeee tubam doğum yaptı pazar sabahı 04,30 daa acilden gitmiş doğuma yine Özer bey giremedi :KK43:( ama 4100 kg sağlıklı bir oğlu olmuş şimdi evdeler herkese selamı var.aslında pazts Özer bey alıcaktı bebeği ama 1 gün daha bekleyememiş oğlumuz :)))))))

Aaaaa çok sevindim ya, aklıma da geldi ha bu kız doğummu yaptı acaba dedim.
1 gün erken gelmiş bebiş demek, sabırsız. tosun gibi maşallah.
hayırlısı olsun, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun, analı babalı büyüsün inşallah.
senin nerden haberin oldu canım?

yaprakcım ayrıca demişsin yaa Özer beyin hastanede yeri ayrı diye buna bende katılıyorum..benim içinde hemşireler hasta bakıcılar Özer beyin hastası dediklerinde herkes bir başka davranıyor.ama hemşireler olsun hastabakıcılar olsun Allah hepsinden bin kere razı olsun hiç birinden ne bir ters laf nede ters hareket duydum..

evet canım kesinlikle haklısın vereliniortak,
bunu bana daha önce farklı kişiler de söylemişti
ve ben yaşayarak bunu daha iyi anladım,
yani özer beyden tırsıyorlar sanki kafamçokkarıştı,
ayrı bir saygınlığı var hastanede alkisalkisalkis

yaaa topiğimiz nerelere kaymnış arkadaşlar bir gün yoktum neler açılmış neler. :)))))) arkadaşlar bu arada Tuba'm cmts gecesi pazar sabaha karşı 04,30 da 4100kg bir oğlan bebiş dünyaya getirdi kendiside oğluda maaşallah çok iyilermiş bilginize...........

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım özer bey hakkında güzel şeyler yazmışsınız doktorumu değiştirmek istiyorum acaba özer beyin özel yerinin adresini verebilirmisin şimdiden tşkrlr

hanmannem mrb hoşgeldin.... Özer beyin muayenehanesi stadyumdan altıparmağa çıkarken akbank var sağda onun yanındada bir mağaza var mağazanın yanındaki apartman 1. kat. canım inan memnun kalıcaksın..bu arada kaç aylık hamilesin?

Son düzenleme:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım özer bey hakkında güzel şeyler yazmışsınız doktorumu değiştirmek istiyorum acaba özer beyin özel yerinin adresini verebilirmisin şimdiden tşkrlr

canım ben sana gerekli bilgileri özel mesaj olarak gönderdim.
bilmiyorum bakabildinmi, uamrım sen de bizim gibi çok memnun kalırsın.

doktorun kimdi canım ve niye değiştirmek istiyorsun, sakıncası yoksa yazabilirmisin,

egecim sanırım bu sayfalardan tel nosu falan verilmiyor diye biliyorum.
arkadaşa ben o yüzden özelden yazıp gönderdim.
ama 1 measj yazıp çıkmış, umarım görmüştür.
sen de editten o tel nosunu sil istersen, arkadaş gitmekte kararlıysa zaten tekrar sayfaya gelip bulur bizi bir şekilde.

yaaa topiğimiz nerelere kaymnış arkadaşlar bir gün yoktum neler açılmış neler. :)))))) arkadaşlar bu arada Tuba'm cmts gecesi pazar sabaha karşı 04,30 da 4100kg bir oğlan bebiş dünyaya getirdi kendiside oğluda maaşallah çok iyilermiş bilginize...........

canım tubanın doğumuyla ilgili bilgileri nerden öğrendin, tanışıyormusunuz siz,
merak ettim valla,
geçende de sormuştum cevap alamadım görmedin herhalde.

çok sevindim tuba adına, hayırlı olsun oğlu, analı babalı büyüsün. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
ama özer bey girmemiş doğumanuna diyorsun, çok büyük bir kayıp.
inşallah birdahaki doğumuna girmek nasip olur.

evet canım biz tanışıyoruz ablamın arkadaşı kendisi zaten banada Özer beyi söyleyen kendisiydi onun sayesinde bende Özer beyle tanıştım..evet doğumuna Özer bey girememiş...bir kısmet olmadı zaten Özer bey ona :) ali satır yapmış doğumu pazar sabah karşı 04,30 da suyu gelmiş acilden almışlar.. işte olduğum için güzelim çok fazla yazılabnları takip edemiyorum kusura bakma

evet canım biz tanışıyoruz ablamın arkadaşı kendisi zaten banada Özer beyi söyleyen kendisiydi onun sayesinde bende Özer beyle tanıştım..evet doğumuna Özer bey girememiş...bir kısmet olmadı zaten Özer bey ona :) ali satır yapmış doğumu pazar sabah karşı 04,30 da suyu gelmiş acilden almışlar.. işte olduğum için güzelim çok fazla yazılabnları takip edemiyorum kusura bakma

aaa ne güzel, tanıştığınızı bilmiyordum,
tabi canım bir kişi memnun kalır o başkasına tavsiye eder, o da bir diğerine böyle olur bu işler yani. ama tam tersi de olur yani memnun olmadı mı da herkese kötü tecrübesini anlatır yani.

tuba da inşallah en kısa zamanda toparlanıp gelir sayfaya ve doğum hikayesini anlatır.
ali satırı tanımıyorum ben, iyidir umarım ve doğumu iyi geçmiştir. ama özer beyin yerini tutamaz tabiki kimse

evet canım katılıyorum bende...yaa ben çok özledim o günlerimii hamilelik çok güzel di yaaaaaaa heyecanla doktora gitmek gülücüklerle ordan ayrılmak....şimdi düşünüyorumda hiç tadını çıkaramamışım hamileliğin :KK43:(( şimdi hamile olsam herşeyi daha farklı yaşardım..Doktorumuda özledim zaten....:KK43:((( yapraknilcim sen doğumdan sonra hiç gittinmi Özer beye kontrole?

evet canım katılıyorum bende...yaa ben çok özledim o günlerimii hamilelik çok güzel di yaaaaaaa heyecanla doktora gitmek gülücüklerle ordan ayrılmak....şimdi düşünüyorumda hiç tadını çıkaramamışım hamileliğin :KK43:(( şimdi hamile olsam herşeyi daha farklı yaşardım..Doktorumuda özledim zaten....:KK43:((( yapraknilcim sen doğumdan sonra hiç gittinmi Özer beye kontrole?

canım ben doğumdan 10 gün kadar sonra gitmiştim, hem bebeğimi de götürmüştüm.
dikişlerimi aldı, kontrol falan etti.
bir sorun olursa gelirsin demişti. çok şükür bir sorun olmadı.
ziyaretine gitmeyi ben de çok isterim, özledim çünkü. ayrıca ben de hakkı çok özer beyin. mail atınca söylerim nedenini.
ama işte adamın hiç vakti yok ya, gerek hastanede gerekse özelde çok yoğun çalışıyor, gidip de vaktini almaya çekiniyorum açıkçası. ama inşallah birgün yolum düşerse güzel bir çiçekle kapısını çalmak isterim. belki de dediğin gibi birlikte gideriz.a.s.

bende en son doğumdan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmakiçin gitmiştim ama bebeğimi götürememiştim çünkü ege çok minikti ve henüz dışarı çıkması sakıncalıydı....bende çok istiyorum gitmeyi aslında hem genel bir kontrol amaçlı bu arada bir şey sorucam ama özele yazayım canım.

X