- 15 Haziran 2007
- 4.357
- 2
ben hep söylüyorum ahmet beyin yeri bende apayrı hayatımı ona borçluyum hemde bana dünyalar tatlısı kızımı verdi ama dedüyüm gibi bana hangisi iyi gelirse hangi doktordan iyi netice alırsam ahmet bey olur özer bey olur ama kimikaydirigubbakcemile2n olmayacağını iyi biliyorumlmaz:
evet canım ya, kesinlikle haklısın.
ama kötü bir tecrübe yaşadığın bir doktora neden tekrar gidesin ki. ben olsam ben de gitmem.
ben özer beyi tanımıyorum ama adam sana soğuk davranıyo diye bence gitmemezlik etme sana sıcak davranıpta iyi netice alamazsan daha kötü genede senin tercihin tabi ama dış görünüşe göre yargılama tecrübesine ve bilgisine bak
ya aslında özer bey iyidir, çok iyi niyetli bir insandır. ben buna defalarca şahit oldum. sadece duruşu biraz soğuk, yani ilk etapta her insan öyledir ama zaman ilerleyince insanlar birbirine daha bir ısınır. eminim arkadaş da devam etse özer beyle diyaloğu daha iyi olacak. ama kendi bilir tabi ona da saygı duyarım. ama her zaman söylüyorum, yine söyliyeyim benim için önemli olan doktorluğu, bilgisi, tecrübesi ve benim takiplerimi güzel bir şekilde yapıp bir sorun olduğunda hemen devreye girmesi. bunlar da özer beyde fazlasıyla mevcut alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis