Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

pembecim fsh ın yüksek olduğu için klomenle yumurta takibi vakit kaybı olurdu
özer bey en iyisini yapmış, sırf hastadan para almak için oyalama taktiği uygulamıyor yani. bir an önce sonuca ulaşmaya çalışan bir doktor.
iğneye başlıyacaksan yumurta takibi olmaz canım artık o, daha doğrusu klomen kullandığın zaman olduğu gibi yine vajinal usg ile yumurtaların durumu takip edilecek, uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacak. sadece normal ilişki yerine eşinden alınan spermler bir kanül yardımı ile senin rahmine enjekte edilecek. bu da aşılama oluyor zaten. iğneleri de göbekten vurulacaksın sanırım. nasıl yapacağını gösterir sana sonrakileri kendin vurursun herhalde. bu arada da ultrasonla büyüklüğünü takip eder. iğnenin adı ne, gonal f falan mı, iğneler için hastaneden rapor çıkardınız mı, epey pahalı o iğneler diye biliyorum

hayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.[/QUOT

ilaydacım doktor bana aşılama falan demedi ben heyet için gittiğimde sormuştum aşılamamı diye oda tedavidede kullanılıyo demişti bana raporu çıkardım puregon kullanıyorum cumartesi başladık bakalım 12 gün yapacaksın sonrada çatlatma iğnesi yapıcaz dedi inş. herşeyin hayırlısı olur:uhm:

ilaydacım sormam mı benim gibi meraklı biri dururmu

benim şimdilik tedavim adet düzenleyicilerle geçecek sonrasında karar vereceğiz kısmet hayırlısı

analamadım ben! herhangi bir cevap vermedi mi! herhalde ayrılacak ki en iyisi ondan duymak diyorsun?
telefonla böyle bir şey sormak istemiyordum ama aramak zorunda kaldım bu kadar muallakta olunca, sekreteri ile görüştüm. yokmuş böyle birşey??
ama kontrole gidince detaylıca konuşacağım bu durumu buradan da diğer arkadaşları bilgilendiririm.

pembecim, zaten tedavi şekilleri belirli canım
ya klomen türü ilaçlarla yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi ve normal ilişki ile
diğeri puregon, menagon, gonal f türü ilaçlarla yumurtaları uygun büyüklüğe getirip, yine çatlatma iğnesi ama bu sefer normal ilişki yerine eşinin spermlerinin direk senin rahmine enjekte edildiği yöntem ki buna aşılama deniyor
bir diğeri de tüp bebek zaten ki bu en son aşama
göbekten puregon türü iüne yapıldıktan sonra sadece normal ilişkiyle deneyin demez sanmıyorum, eşinin spermleri direk enjekte edilir. yani özer bey sana tedvi demiş tamam zaten aşılama da bir tedavi yöntemi. neyse canım hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda istediğin sonucu alırsın ve bebeğine kavuşursun.

katharsis, kullandığın tabir hiç hoş olmamış canım. özer beye gittin de sana bu şekilde mi davrandı yoksa yaptığın genellemeye onu da mı dahil ediyorsun anlamadım ama :eek:lmaz:
özer bey hastanede de hastalarına gayet anlayışlı ve ilgili davranır. mesela hunny arkadaşımız özeline gitmeden direk hastaneye gitmişti ve gayet kibar ve ilgili davranmıştı. zira bana ve benim diğer tanıdık ve arkadaşlarıma da hastanede benzer yaklaşımda bulundu hep sağolsun. o bahsettiğin tabir özer beyin mizacıyla hiç mi hiç uyuşmuyor bir kere. bahsettiğin şekilde davranan doktorlar da vardır, ben yoktur demiyorum zaten ama o da onların ayıbı yani. ama şu da var myline başka bir topikte yazmış ben de ona katılıyorum ve gerçekten bazı insanlar o kadar cahil ve toplum kurallarından beyhaber ki. 1 kişi muayne olacak yanında 3-5 kişi geliyor, dr un içerde hastası var pat diye grip kapıyı açıyor, sen hele bir yanlışlıkla ondan önce girmeye kalk içeri hemen mahalle kadınları gibi kavgaya başlıyor senle. yani ben doğuma gittim karnım çok aşırı büyük değildi ama elimde valizim var yani sonuçta hamileyim ve valizle yatışa gelmişim veya doğum yapıcam dimi özer beyin hastasının çıkmasını beklerken ayakta kaldım , koltuklarda oturan küçük çocuklar bile olmasına rağmen 1 kişi bile kalkıp yer vermedi. bizim insanımız böyle malesef ve doktorlar da bıkmıştır artık yani güzellikten de anlamıyor çoğu. ama tabi bu herkes için geçerli değil, doktorların da anlayışlı ve daha sabırlı olması lazım ama demekki onların da çileden çıktığı bir nokta oluyor. bi de şu var sadece devlet hast. diye de genellemek yanlış. ben bazı özel hastanelerde de bazı dr ların hastalara bu tür yaklaşımlarda bulunduğunu duymuştum.

myline canım, çok endişe etme. özer bey mutlaka bişey düşünmüştür ilk görüşmede gerekli açıklamayı yapar, bak ayrılacağı da kesin değil demekki sekreteri yok öyle bişey demiş. hem ayrılsa bile mevcut hastalarını yarı yolda bırakmaz, ben ayrılıyorum başınızın çaresine bakın diyecek biri değil bence. mutlaka bir çözüm bulur sen merak etme. mumu da burada bu tür yanlış anlaşılmalara yol açmamak adına açıkalam yapmak istemiyor canım. onu da anlayışla karşılamamız lazım. ki bak 1 kişi bir duyum aldım dedi ve bir sürü kişi tedirgin oldu. en doğru cevabı özer beyin kendisi verecektir tabiki vereliniortak

haklısın ilayda ama çok tedirgin oldum geceleri rüyama girmeye başladı :)) bugün nasıl uyandım bir bilsen, kadının biri zorla doğum yaptırmaya çalışıyor bana, ben ağlıyorum özer bey gelsin benim bebeğim daha çok küçük die, kan ter içinde uyandım valla hala anlatırken bile ağlamak geliyor içimden ortaya birşey atılıyorsa insanları ikilemde bırakmamak lazım die düşünüyorum.
sonuçta bütün doktorlar ne yapacağını bilmiyor ağustosa kadar neler olacak belli değil? Büyük ihtimal doktor da böyle bir açıklama yapmış olmalı die düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aranızda yoktum...umarım hepiniz iyisinizdir..ben bugünlerde stresli gergin günler geçiriyorum o yüzdende buraya girmeye hiç ama hiç vaktim olmadı...canım Oğlum Ege'm Allahıma şükür iyi...bir görseniz teyzeleri bıcır bıcır...ben ise dediğim gibi şu sıralar biraz gergin ve stresliyim inş. bu dönemi atlatıp sizlerle daha sık buluşma imkanım olucak.hepinizi şimdilik çok çok öpüyorum..ılaydacım ara ara kulaklarımı çınlatmışsın canım arkadaşım unutmamışsın beni çok sağol.prensesimi öp çok....

merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aranızda yoktum...umarım hepiniz iyisinizdir..ben bugünlerde stresli gergin günler geçiriyorum o yüzdende buraya girmeye hiç ama hiç vaktim olmadı...canım Oğlum Ege'm Allahıma şükür iyi...bir görseniz teyzeleri bıcır bıcır...ben ise dediğim gibi şu sıralar biraz gergin ve stresliyim inş. bu dönemi atlatıp sizlerle daha sık buluşma imkanım olucak.hepinizi şimdilik çok çok öpüyorum..İlaydacım ara ara kulaklarımı çınlatmışsın canım arkadaşım unutmamışsın beni çok sağol.prensesimi öp çok....

canım hoşgeldin, özlettin kendini merak etmiştim ben de seni
ne oldu canım ya, niye streslisin bu ara
özelden yaz istersen ya da mail at merak ettim bak :sm_confused:

paşamız iyiymiş, sen de iyisindir inşallah
sağlık olsun da gerisi hallolur bir şekilde takma kafana :teselli:

seni unuturmuyum hiç canım, aşkolsun
herzaman çınlatıyorum kulaklarını
yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman yanındayım :1hug:

haklısın ilayda ama çok tedirgin oldum geceleri rüyama girmeye başladı :)) bugün nasıl uyandım bir bilsen, kadının biri zorla doğum yaptırmaya çalışıyor bana, ben ağlıyorum özer bey gelsin benim bebeğim daha çok küçük die, kan ter içinde uyandım valla hala anlatırken bile ağlamak geliyor içimden ortaya birşey atılıyorsa insanları ikilemde bırakmamak lazım die düşünüyorum.
sonuçta bütün doktorlar ne yapacağını bilmiyor ağustosa kadar neler olacak belli değil? Büyük ihtimal doktor da böyle bir açıklama yapmış olmalı die düşünüyorum.

canım çok kafaya taktığın için kabuslar görüyorsun
ben de öyleydim, ya aniden sancım tutarsa
bebek erken gelirse, ya özer bey giremezse doğumuma
falan diye, ben de çok öyle doğum yapmıştım rüyalarımda
ama bak hepsi geldi geçti, doğumumda gayet güzel geçti
özer beye hep güvendim, hiç şüphelerim olmadı
ama şu anki durum özer beyin elinde olan bişey değil
yani o da istemezdi böyle bişey, hiçbir doktor istemezdi
ama kanun işte uymak zorundalar, medicalde ahmet yılmaz da kapatmış muayn. mesela
yani mecburlar bir şekilde trcih yapacaklar, hastanede kalmaya karar verirse özer bey de kapatacak muayn. mecburen bilmiyorumkismile

yani sen ilk kontrole gittiğinde özer beyle enine boyuna konuş
kafandaki soru işaretlerini anlat, eminim en mantıklı açıklamayı kendisi yapacaktır.
burada bu konuyu tartışmak da çok doğru değil aslında senin gibi diğer hastalar da strese giriyordur doğal olarak, belirsizlik kadar kötü bişey yok. inşallah en kısa zamanda netleşir herşey :Saruboceq:.

Topİk Çok gerİdeydİ yazayayım dedİm

Çok Öptm

canım topik karıştı valla, sen sessiz kalmakta haklıymışsın
hastaları da tabi merak içinde ne olacak diye
ama hepsine mantıklı bir açıklama yapar özer bey

sen nerelerdesini neler yapıyorsun hiç anlatmıyorsun

inan o kadar sıkışık durumdayımki yıl sonu göstersini düşünmekten uykularım kaçıyor

zamane çocukları sözden laftan anlamıyor çalışıyoruz amam ilerleme yok ne yaparız bakalım

sağlık durumumu soracak olursan doğum kontrol hapına devam

birgün iyi olursam tedaviye başlayacağım

özer bey çok anlayışlı ve mesleğine aşık biri onun için hastalarını madur etmez herkez inanmalı bence

inan o kadar sıkışık durumdayımki yıl sonu göstersini düşünmekten uykularım kaçıyor

zamane çocukları sözden laftan anlamıyor çalışıyoruz amam ilerleme yok ne yaparız bakalım

sağlık durumumu soracak olursan doğum kontrol hapına devam

birgün iyi olursam tedaviye başlayacağım

özer bey çok anlayışlı ve mesleğine aşık biri onun için hastalarını madur etmez herkez inanmalı bence

işin çokmuş desene, neyse inşallah istediğin şekilde tamamlarsınız

tedavi konusunda da en doğru kararı sen vereceksin tabi. kendini iyi hissetmeden başlamak olmaz tabi inşallah zamanla herşey yoluna girer canım.

özer bey konusunda da söylediklerine sonuna kadar katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Canımmm arkadaşım ılaydacım Prensesimin doğum gününü kutluyorum sağlıklı analı-babalı nice yaşlar diliyorum...En güzel anneler günü hediyesi bu sana....çok öpüyorum sizleri...geç yazdığım için nolur kusuruma bakma biliyorsun bu aralar kafam çok karışık....

aaaaaaaa ilaydanın doğum günümüymüş

sağlıklı uzun ömürler diliyorum hayırlısıyla inş

ilaydacımmm mailine bak lütfen...çok öpüyorum.......

baktım ve cevapladım canım, gördün mü bilmem

Canımmm arkadaşım İlaydacım Prensesimin doğum gününü kutluyorum sağlıklı analı-babalı nice yaşlar diliyorum...En güzel anneler günü hediyesi bu sana....çok öpüyorum sizleri...geç yazdığım için nolur kusuruma bakma biliyorsun bu aralar kafam çok karışık....

çok teşekkürler teyzesi, evet ilayda da ege abisi gibi yaşına girdi artık
Allah daha nice yaşlarını görmeyi nasip etsin, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah
evet canım gerçekten de en güzel anneler günü hediyesi oldu bizim için de opuyorumnanaktan

geç yazmamışsın canım, erken bile kutlamışsın doğumgününü
ama topiğe gelememe konusunda diyorsa geçerli bir mazeretin varmış zaten
ama üzme kendini, hallolmayacak bir mesele değil ve inşallah sorunsuz bir şekilde atlatacaksın, üzme kendini :teselli:

arkadaşlar dün kontrolüm vardı özer beyle hastane mevzusunu da konuştuk, hastaneden ayrılmayacakmış, zaten ilk sene hiç bir doktor ayrlamayakmış, kanuni haklarının devam etmesi için. benim gibi telaş yapanların içi rahatlasın aynı zamanda özer bey'e gitmek isteyip de sırf bu yüzden fikir değiştirenler varsa diye yazdım.

arkadaşlar dün kontrolüm vardı özer beyle hastane mevzusunu da konuştuk, hastaneden ayrılmayacakmış, zaten ilk sene hiç bir doktor ayrlamayakmış, kanuni haklarının devam etmesi için. benim gibi telaş yapanların içi rahatlasın aynı zamanda özer bey'e gitmek isteyip de sırf bu yüzden fikir değiştirenler varsa diye yazdım.

myline bilgi verdiğin için çok teşekkürler canım, en azından soru işaretlerini giderdin :uhm:.
bizim akrabalardan birinin gelini de yeni hamile, daha önce konuştuğumuzda bana epey sormuştu ben de anlatmıştım özer beyi, hamile kalınca da direk özer beye başlamış, altıparmağa özeline gidiyormuş o da. hatta hastaneden ayrılacakmıymış diye ona da sordum geçen gün ve o da yok öyle bişey dedi. şimdi sen de söyleyince daha bir emin olduk çok sağol canım a.s..
valla zaten ben şu kanundan bişey anlamadım ya neyse burası bu konuyu tartışmaının yeri değil. ama özer bey zübeydenin olmazsa olmaz bir doktoru. o hastaneye gitmeyi düşünen, orada doğum yapmayı planlayan herkesin özer beyi tercih etmesi çok isabetli olur bence.

aaaaaaaaaa çok şaşırdım özer bey ayrılmıyormu hastaneden oleyyyyyyyyyyyyyy

benim bildiğim bilgide ayılacağı ve hatta başka hastaneyla anlaşma yolunda olduğu idi

ama bu karara daha çok sevindim

X