haklısın ilayda ama çok tedirgin oldum geceleri rüyama girmeye başladı :)) bugün nasıl uyandım bir bilsen, kadının biri zorla doğum yaptırmaya çalışıyor bana, ben ağlıyorum özer bey gelsin benim bebeğim daha çok küçük die, kan ter içinde uyandım valla hala anlatırken bile ağlamak geliyor içimden ortaya birşey atılıyorsa insanları ikilemde bırakmamak lazım die düşünüyorum.
sonuçta bütün doktorlar ne yapacağını bilmiyor ağustosa kadar neler olacak belli değil? Büyük ihtimal doktor da böyle bir açıklama yapmış olmalı die düşünüyorum.
canım çok kafaya taktığın için kabuslar görüyorsun
ben de öyleydim, ya aniden sancım tutarsa
bebek erken gelirse, ya özer bey giremezse doğumuma
falan diye, ben de çok öyle doğum yapmıştım rüyalarımda
ama bak hepsi geldi geçti, doğumumda gayet güzel geçti
özer beye hep güvendim, hiç şüphelerim olmadı
ama şu anki durum özer beyin elinde olan bişey değil
yani o da istemezdi böyle bişey, hiçbir doktor istemezdi
ama kanun işte uymak zorundalar, medicalde ahmet yılmaz da kapatmış muayn. mesela
yani mecburlar bir şekilde trcih yapacaklar, hastanede kalmaya karar verirse özer bey de kapatacak muayn. mecburen bilmiyorumkismile
yani sen ilk kontrole gittiğinde özer beyle enine boyuna konuş
kafandaki soru işaretlerini anlat, eminim en mantıklı açıklamayı kendisi yapacaktır.
burada bu konuyu tartışmak da çok doğru değil aslında senin gibi diğer hastalar da strese giriyordur doğal olarak, belirsizlik kadar kötü bişey yok. inşallah en kısa zamanda netleşir herşey :Saruboceq:.