hayırlısı olsun canım, inşallah senin için bundan sonra herşey dilediğin gibi olur
canım peki cevap alabildin mi özer beyden, yani sonuç ne, hastaneden ayrılacakmı
ben senin soracağını tahmin etmiştim, bizi de bilgilendirirsen seviniriz vereliniortak
ne desem bilemedim ama en doğru dr beyden duymak olacaktır
darısı başımıza doğum konusu endişelendiriyor benieyvahedigeldismile
allah yardımcımız olsun valla...konur güzelmi acaba doğum yapma yönünden
cnm gülin hanım jimerde değilmi sende yanılmıyorsam gülin hanıma gidiyordun... konur nerden çıktı anlamadımm :uhm: neden jimerde istemiyosun ??
arkadaşlar herkese slmmlarrr geçen hafta salı günü test sonuçlarını almaya gittim ve sonuçlar iyi çıktı yani kan pıhtılaşması filanda yokmuş.hihoyyyt
özer bey kromozomlara bakıldımı die sordu bende hayır dedim şuan da ihalede, hastanede yapılmıyo dedi 20 nisan gibi arayıp sor kesinleşir dedi ve yapılırsa eğer hastanede yaptırıcas eşimle ikimis. ya arkadaşlar aranızda yaptıran varmı yani ayrı bi ücret ödeniomu acaba bilen varmı ??:uhm:
buarada kurs başarıyla bitti hihoyyyt iş arıyorumm
görüşürüss arkadaşlarrkendinise iii bakınn...
Arkadaşlar doktor bey hastaneden ayrılmış mı?
muayenehanesindeki bayan sağolsun hiç açıklama yapmıyo ayın 27sini bekleyin diyo o kadar yani bir yere başlayacakmı son durumu nedir özer beyin bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
selam kızlar nasılsınız
slm kızlar pek gelen giden yok sanırımm...:sm_confused: son durumu burada bildirirseniz bende sevinirim görüşmek üzere arkadaşlar...
Nasıl yanİ ya doktor bey hastaneden ayrılacak falan. Ben daha yenİ baŞladım zaten Özel hastaneye geÇerse tekrar doktormu aramak zorunda kalıcam bak ÜzÜldÜm Şİmdİ neyse bİr an Önce hamİle kalırımda barİ ozamana kadar o takİp eder benİ
arkadaŞlar bu arada Özer beyde gebelİk tedavİsİ gÖren ve hamİle kalan varmı aranızda ben 3 aydır gİdİyorum ama banada hİÇ bİr aÇıklama yapmıyor o yÜzden kafam karıŞıyo bİraz
canım sen zaten şu an özeline gitmiyormusun, hastaneye tahlil, test falan için gidiyorsundur
ayrılsa bile hastalarını mağdur etmez özer bey merak etme. tahliller için yine hastaneye gidersin, ilgilenecek bir arkadaşına yönlendirir seni. o konuda endişen olmasın.
nasıl bir tedavi uyguluyor, ya da ne açıklamasını istiyorsun. gittiğinde sorabilirsin ayrıntıları merak ediyorum diye. anlatır yani niye anlatmasın.
bildiğim kadarıyla senin rahim filminde problem yoktu, eşinde de sorun yok sanırım. fsh ın yüksekti diye hatırlıyorum. yanlış mı hatırlıyorum.
sana şu an klomenle yumurta takibi, ya da iğneli aşılama falan mı yapılıyor.
klomenle yumurta takibi bence vakit kaybı. bence iğneli aşılamayla devam etsen daha iyi ama özer bey daha iyi değerlendirir tabi. ben daha önce başka bir doktorda 1 yıl vakit kaybettim. özer beye aşılama için gitmiştim ama çok şükür gerek kalmadı. o yüzden bu tedavi süreçlerini az çok biliyorum. merak ettiğin bişey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım. ama tabi en güzel ve en doğru cevapları özer bey verir. biz sadece tecrübelerimizi paylaşırız canım vereliniortak
özeline gidiyorum canım bir sorun olursada halleder herhalde doktor bey geçen ay kullandım klomen bu ay iğneye geçiyoruz ama aşılama falan hiç bişi söylemedi açıkçası aşılama yapmaz herhalde hemen yoksa söylerdi bu iğnelerle aşılama yapıcaz diye. Tedavi dedi çünkü eşimin sperm sayıları iyi olduğu için belki bu ayda sadece iğne ve yumurta takibiyle geçicek sanırım inş. olurda aşılama falan gerek kalmaz ya fsh ımda düşmeye başlamıştı hayıt tohumuyla 1 aydır yine kullanıyorum dahada düşmüştür diye tahmin ediyorum ama hayırlısı bakalım cumartesiye gidicem iğnemle beraber aşılama olup olmadığı sorarım artık
ama neden ayrıldı ki yaaaa aksiliğe bakcanım ben de ayrılacağını duymuştum, ama özer beyin kendisinden değil tabi
o yüzden kesin bişey diyemem, 27 sinde kesinleşecek demekki
daha sonra gereken bilgiyi alırız inşallah.
ama özer beysiz bir doğum evi düşünemiyorum gerçekten mafoldumben
o hastanenin olmazsa olmaz doktorlarından biriydi
ama son çıkan yasayla tercihini bu yönde kullanmak istedi belki de
saygı duymak lazım tabi, umarım hastalarını kendinden mahrum bırakacak bir merkeze geçmez :Saruboceq:.
ama neden ayrıldı ki yaaaa aksiliğe bak(( nolcak şimdi ben özelde doğum yapamam ki doktormu değiştireceğiz yani şimdi çok moralim bozuldu
bu durum beni yinede çok tedirgin etti doktoruma çok güveniyordum. birde sezeryan olacağı için çok tedirğindim zaten sanki ondan başkası ameliyat edemez gibi geliyorcanım ben de net olarak bilmiyorum, başka bir arkadaş yazmış ya
özer bey hastaneden ayrılacakmış diye duydum şeklinde
ben de öyle duyumlar aldım ama kesin değil dedim
yani şu an ayrılmış değil sanırım, ama yeni kanuna göre zaten ya hastane ya özel
o yüzden birini tercih edecektir sanırım
ama zamanı gelince hastalarına uygun bir açıklama yapar
ve hiçbir hastasını da mağdur etmez yani.
dr falan da değiştirmene gerek kalmaz bence
doğumunu özer beyle yaparsın büyük ihtimal
eğer o tarihe kadar ayrılmış olursa hastaneden
mutlaka başka bir dr arkadaşına yönlendirir sizleri merak etmeyin bence