arkadaşlar yine ben geldim merhabalarr...Ege2mi minik kuzumu doktora götürdük yine çok kusuyor diye ara arada ateşleniyo ve çok öksürüyor. Meğer benim meleğim diş çıkarıyormuş diş çıkartırkende olurmuş kusmalar..3 tane şurup verdi doktor amcamız meleğim onları içecek inş. hemen iyileşecek..canım oğlum o hasta haliyle bile gülümsemeyi bırakmıyor Yüce rabbim meleklerimizin yüzünü hep güldürsün inşaallah arkadaşlar...yaprakçım keşke benim meleğimde gündüzleri 11 e kadar uyusa ama nerdeeeeeeee uykuya öyle hasretimki anlatamam bizimki sabah 8 de ayakta pazar sabahları bile ee benimde bir tek pazarım var tatil çok zor oluyor valla akşamlarıda 21,30 da en geç uyuyor uyutmamaya çalışıyoruz daha geç uyusunki sabah geç kalksın istiyoruz ama mümkün deyil kıyamet kopuyor uykusu geldiği zaman.. ee napalım artık biz ona ayak uydurucaz anne ve baba olarak ...bebişlerimiz büyüyor artık biz 10. ayımızı doldurduk teyzesi 11 şubatta doğum günümüz var bnekleriz....
Oh neyseki önemli birşeyi yokmuş kuzucuğun. Hastalık çok zor canım ya, hem bebişler hem de bizler için zor, insan yıpranıyor resmen :gitme:.
Ama benim başlangıçta tahmin ettiğim gibi diş çıkarıyormuş bak. Diş çıkarırken bu belirtiler oluyor. Bizim 1 tane çıktı daha bayramın son günü farkettik, huzursuzluk dışında bir de biraz ishali oldu. Ama çok ağır geçirmedi fakat alttaki 2. diş neredeyse 3 hafta geçti ve daha çıkmadı ve çok zorladı, huysuzluk, huzursuzluk, uykusuzluk hepsi var ama diş çıkamadı henüz. Ay çok zor bir süreç ya, Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:.
Aman canım 11 e kadar uyusun benimki de deme sakın :1no2:. 11 e kadar uyuyor ama gece 2 lerde 3 lerde uyuyor. Dolayısıyla o saate kadar biz de uyuyamıyoruz. Eşim sabah erken gittiği için ona uyumasını söylüyorum, o uyuyor genelde, ama bazen de ben çok yorgun olunca ister istemez koltukta sızıp kalıyorum, ama mecburen birinin beklemesi lazım . Sabah da 9 gibi uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor, uyanması 11 i buluyor hatta bazen geçiyor bile ama o emmeye kalktıktan sonra ben uyuyamıyorum tekrar. Arada bir uyuyacak oluyorum, ya telefon çalıyor ya kapı çalıyor yani istesem de bölünüyor uykum. Ben de yapılacak işlerim varsa o uyanana kadar onları hallediyorum, kahvaltı yapıyorum, onun kahvaltısını hazırlıyorum falan yani yapacak iş çok. Ama uykusuzluktan sersem gibiyim kafamçokkarıştı.
Umarım geçici bir dönemdir, yoksa sürekli böyle akşamcılar gibi 2 lere 3 lere kadar oturup öğlende kalkmak güzel bişey değil :içelim:. özenme sakın.
Belki kış dönemi, hava kapalı, uyanmak istemiyordur havalar düzelince ve dişi çıkınca düzelir diye umut ediyorum. Seninkinin uyku düzeni çok iyiymiş maşallah
.
ilayda yeni doğduğu zaman 21.30 da uyurdu sonra giderek 22, 23, 24, 1 ,2 falan derken 3 lere geldik. Yakında sabah uyuyup akşam uyanırsak şaşmam yani :roflol:.
Evet dediğin gibi uyuyan çocuk uyandırılmaz, uykusu varsa da engel olamıyorsun. Ama neyapalım Allah sağlık versin canım, tek sorunumuz bu olsun, idare edicez artık.
Ne güzel ege 1 yaşına girecek yakında demekki alkisalkisalkis, bizimki de mayısta 1 yaşında olacak inşallah hihoyyyt.
Zaman ne çabuk geçiyor canım ya.
Onlar büyüyor bizler yaşlanıyor, hayat böyle işte
.