arkadaşlar bende bebek isteyen yeni üyeyim.4-5 aydır doktor kontrolundeyiz.testler tahliller.. ilk önce prolaktin hormonum yüksek çıktı 47.. dostinex kullandım, 20 ye düştü.sonra fsh 5,6 çıktı, klomen verdi doktorum.bi ay kullandım, hiç ilaçsız ilk gittiğim ayda 19 mm lik bi yumurtam vardı, klomenle 11-13-15 mm lik 3 yumurtam oldu, doktorum yeterli gelişmemiş dedi, iğne vermicem , bu ay pas geçilcek dedi,ve sonra beni aynı hastanede tüp bebek uzmanı olan başka bir doktora yönlendirdi, 2 gün sonra o doktora muayene oldum, 16 mm olmuş, yeterli diyip bana çatlatma iğnesi verdi. ama malesef sonuç olumsuz oldu, bu ara ben dostinexi de bırakmıştım. hemenbu yükselmiş prolaktin im. sonra adetimin 2 . günü gittiğimde kist oluşmuş dedi, doğum kontrol hapı verdi. aynı ayda bide rahim filmi istedi , rahim filmimde bi sorun çıkmadı çok şükür. eşiminde tüm testleri normal çıktı. rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınıyor die okumuştum ama ben malesef doğum kontrol kullandım bu ay..bugun adetimin ikinci günü ve yine doktordaydık. kist filan yok herşey çok iyi dedi,bana letrasan diye bir ilaç verdi. reçete yazmadan , kendileri içerden veriyolar, ücretini onlara ödüyorsun.meme kanserinde kullanıldığını , ve östrojeni düşürüp fsh ı yükselttiğini , klomenle eş değer olduğunu söyledi .5 gün günde 2 tane kullanıcam ve haftaya c.tesi randevuya çağırdı.ama ben internetten araştırdım .bu ilaçla ilgili kadın doğumda kullanımıyla alakalı hiç bişey bulamadım.kafam çok karıştı... kullalnıp kullanmama konusunda çok kararsızım.güvenemiyorum..napsam acba..varmı bildiğiniz ?
çok uzun oldu, kusura bakmayın lütfennnn
bu arada bende jimere gidiyorum. ilk doktorum cenk beydi, sonra suat beye yönlendirdi..güven konusunda kararsızım, bişey diyemiyorum..
sorun yaşayan arkadaşta anlatırsa ne olduğunu , bilelim ki ona göre doktorumuzu tanıyalım..