- 8 Mart 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
sizlerden böyle olumlu şeyler duymak içimi rahatlatıyor... çünkü hamilelikte doktorun önemi çok büyük... doktor sana moral vermeli ki doğum kolay geçsin... ama jale hanım ilk gidiceğim doktor. işallah bende sizler gibi mrmnun kalırım...
kızlar merhaba;
bende aranıza katılmak iştiyorummmmmm. çok güzl bi dostluk oluşmuş aranızda gerçekten maşallah diim. yazdıklarınızın büyük çoğunu okumaya çalıştım oku oku bitmio :):):)
sizinde yazdığınız gibi bende jale hanımla ilgili arama yaparken buldum sizleri. jale hanımıda bu sitede yazılanlardan tavsiye alarak gittim. benim henüz bebek yok. aslında 4 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım :çok üzgünüm:. ozamandan beride adet dönemlerinde sıkıntı yaşıyorum. o yüzden gittim jale hanıma. çok kafama taktım hergün başağrısı çekiyorum bi sorunmu var acaba diye. sene sonuna doğru inşallah bebek düşünüyoruz tekrar.
ilk seferde içimdekileri yazıverdim kusura bakmayın artık..... :kedi:
kızlar birşey sorucam sizlere.kaçınçı haftanızda doğum yaptınız yazarsanız çok sevinirim..
öncelikle herkese merhaba
yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum jimer ve jale hanım hakkında çok olumlu fikirler veriyosunuz sizlere sormak istediğim bazı sorular var bana yardımcı olursanız sevinirim:
hamileliği düşünüyorum ve bu süreci jimer de geçirmek istiyorum, ben hem sgk lıyım hemde özel sağlık sigortam var jimer de muayene ücretleri ve doğum ücretleri nasıll bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldn canım hiç düşünme ve üzülme dert edersen hamile kalmak gerçektenzor oluyo ben ikinciyi çok istiyodum yedi aysonra hamile kaldım düşünmemeye başladığım zaman.kızlar merhaba;
bende aranıza katılmak iştiyorummmmmm. çok güzl bi dostluk oluşmuş aranızda gerçekten maşallah diim. yazdıklarınızın büyük çoğunu okumaya çalıştım oku oku bitmio :):):)
sizinde yazdığınız gibi bende jale hanımla ilgili arama yaparken buldum sizleri. jale hanımıda bu sitede yazılanlardan tavsiye alarak gittim. benim henüz bebek yok. aslında 4 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım :çok üzgünüm:. ozamandan beride adet dönemlerinde sıkıntı yaşıyorum. o yüzden gittim jale hanıma. çok kafama taktım hergün başağrısı çekiyorum bi sorunmu var acaba diye. sene sonuna doğru inşallah bebek düşünüyoruz tekrar.
ilk seferde içimdekileri yazıverdim kusura bakmayın artık..... :kedi:
canım ben oğluda tam 39 +0 normal doğum.kızımda 39+5 suni sancıyla normal doğum yaptım.
herkeze merhaba tatil hazırlıkllarım son hızla sürerken bi bakayım dedim size ayy içim çok buruk kızlar yaaa
eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama durusuz nasıl durucam ki oralarda bide içine doğuyor sanki bırakacağımız 3 gündür çok kaprisli bebeğim kıyamam
ama bu tatilede çok ihtiyacım var çok yoruldum ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim
antikacım geçmiş olsun takma kafayı çıkın gezin tozun sarı paşamıda öp benim için arada bölede yapmak lazım boşverrrr
ilknur19 başın saolsun cnm allah sabır versin kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin. tatile çıkıcak arkadaşlara da bol eğlenceler dilerim. bzim tatil bu sene olamadı gibi bişi düğün dernek yüzünden.mafoldumben bu sıcaklarda çalışıyoruz bizde napalım. bizim yerimizede eğlenin bol bol....:içelim:
antikacım geçmiş olsun canım havalarda sıcak insan iyice bunalıyo valla.yakın otursakta kaveye gelsen bana...ne iyi olurdu hem tanışmış olurduk.gelirseniz bu taraflara beklerim.ovaakçada oturuyorum ben.selam hanım hanımcıklarrr....
yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler
kızlar iki gündür çok canım sıkılıyo sanki boğulcak gbiyim herifte dalga geçip duruyo menapoza giriyon sen diye( ama hani bazen acaba demiyoda değilim bu ay adetlerim bi karıştı bi lekelenme gibi geliyo bi duruyo bir hafta sonra yine aynı şey bi ateş basması bi sıkıntı çıldırıyorum sanki. ama strese bağlıyorum ben bıcır rahatsızdı biliyosunuz üstüne babamın eski bi hastalığı nüksetti bide eşim biraz kırık son günlerde bızıklanıp duruyo delirttiler beni ayyy şu erkekler hiç hasta olmasın.şimdi hepsi iyi ama ben delirdim bu kezde şimdide bi internet kafedeyim hepsini bırakıp kaçtım kafa dinlemeye benimkide arıyo nerdesin sanane kafamı toplıyim gelcem dedim. on dakka sonra bi tel daha sen çok sıkıldın son günlerde bari bi sinemaya gidelim akşama bak istediğin bi film vardı bilet aldım gelip alıyım seni nerdeysen diyo :))) başka türlü sölemicem ya nerde olduğumu iyi dedim gel al şimdi bekliyom birazdan damlar bu arada acık sizede bakim dedim işte neyse görüşürüz yine bayyyy