Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

memnuniyet herkeze göre değişiyor aslında dr ne beklediğin önemli.ama umarım sağlıkla hamile kalır ve jale hanımla tanışma fırsatı yaşarsın...:dance:

kızlar merhaba;
bende aranıza katılmak iştiyorummmmmm. çok güzl bi dostluk oluşmuş aranızda gerçekten maşallah diim. yazdıklarınızın büyük çoğunu okumaya çalıştım oku oku bitmio :):):)
sizinde yazdığınız gibi bende jale hanımla ilgili arama yaparken buldum sizleri. jale hanımıda bu sitede yazılanlardan tavsiye alarak gittim. benim henüz bebek yok. aslında 4 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım :çok üzgünüm:. ozamandan beride adet dönemlerinde sıkıntı yaşıyorum. o yüzden gittim jale hanıma. çok kafama taktım hergün başağrısı çekiyorum bi sorunmu var acaba diye. sene sonuna doğru inşallah bebek düşünüyoruz tekrar.
ilk seferde içimdekileri yazıverdim kusura bakmayın artık..... :kedi:

hoşgeldinnnna.s.inş herşey yolunda gider ve en kısa zamanda hamile kalırsınız...

selam kızlar.nasılsınız keyifler yerindemi.nihayet tatilden döndük.bir hafta ev işi yemek derdi yoktu ama evim evim güzel evim gibiside yok yani.

kızlar bebişleriniz çok tatlı maşallahfotolar süper yerim ben onlarıııııı kaderim tatil resimlerine baktım canım güzel geçmiş belli revü kızları filan hihoyyythihoyyythihoyyyt özendim valla canım elticinle iyi anlaşıyonuz ne güzel.benimde var bi eltim ama biz hiçbir zaman böyle olamadık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoşgeldin canım ben özelden gittim 100tl muayene ücreti.doğumu ssklı yaptım .doğum ücreti 2000 -3000bilemem doktorla görüşürsün onu.jimerde doğum yapmanı tavsiye ederim .jale hanım mükemmel bir doktor ilgide süper .zemuszemuszemuszemus

hoşgeldn canım hiç düşünme ve üzülme dert edersen hamile kalmak gerçektenzor oluyo ben ikinciyi çok istiyodum yedi aysonra hamile kaldım düşünmemeye başladığım zaman.
kendine iyi bak ayrıca gebelik öncesi kontrolde gayet iyi folik asit filan veriyo doktor hadi ben kaçtım baayyy

canım ben oğluda tam 39 +0 normal doğum.kızımda 39+5 suni sancıyla normal doğum yaptım.

bende ilk doğumu 39+0 yaptım.ama bu sefer jale hanım bana 2 eylüle yazdım dedi gerçi tam net konuşmadım.2 eylül olursa 40+0 olucam uzun geldi bana bakalım cuma gün ü gidicem kısmetse o zaman sorarım net cevap alırım sanırım...

selam hanım hanımcıklarrr....
yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler
kızlar iki gündür çok canım sıkılıyo sanki boğulcak gbiyim herifte dalga geçip duruyo menapoza giriyon sen diye ( ama hani bazen acaba demiyoda değilim bu ay adetlerim bi karıştı bi lekelenme gibi geliyo bi duruyo bir hafta sonra yine aynı şey bi ateş basması bi sıkıntı çıldırıyorum sanki. ama strese bağlıyorum ben bıcır rahatsızdı biliyosunuz üstüne babamın eski bi hastalığı nüksetti bide eşim biraz kırık son günlerde bızıklanıp duruyo delirttiler beni ayyy şu erkekler hiç hasta olmasın.şimdi hepsi iyi ama ben delirdim bu kezde şimdide bi internet kafedeyim hepsini bırakıp kaçtım kafa dinlemeye benimkide arıyo nerdesin sanane kafamı toplıyim gelcem dedim. on dakka sonra bi tel daha sen çok sıkıldın son günlerde bari bi sinemaya gidelim akşama bak istediğin bi film vardı bilet aldım gelip alıyım seni nerdeysen diyo :))) başka türlü sölemicem ya nerde olduğumu iyi dedim gel al şimdi bekliyom birazdan damlar bu arada acık sizede bakim dedim işte neyse görüşürüz yine bayyyy

herkeze merhaba tatil hazırlıkllarım son hızla sürerken bi bakayım dedim size ayy içim çok buruk kızlar yaaa
eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama durusuz nasıl durucam ki oralarda bide içine doğuyor sanki bırakacağımız 3 gündür çok kaprisli bebeğim kıyamam
ama bu tatilede çok ihtiyacım var çok yoruldum ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim
antikacım geçmiş olsun takma kafayı çıkın gezin tozun sarı paşamıda öp benim için arada bölede yapmak lazım boşverrrr

günaydın kızlaaarr....ahyatu canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benim 34.haftada kanamam oldu erken doğum riski vardı.hap verdi jale hanım.ağrılarım geçene kadar gerekmedikçe kalkmadım .fazla hareket etmedim.olmayıncada olmuyor erken beklediğimiz bebek bi türlü gelmeyince mecburen doğuma aldı çünkü günüm geçiyodu.açılmam sancım filanda yoktu.jale hanım son muayenede yarın 8 de yatış yapıcaz dedi.normal doğum istiyordum ama bi aksilik olursa sezeryanda olabileceğini biliyordum.yatışım yapıldı.serumlar takıldı.öğlen 12 ye kadar 4cm açılmam oldu.sonrda epidural takıldı.15.45 tede kızım jale hanımın ellerinde dünyaya geldi.yazmak çok kolay geldi birkaç satırla anlatıverdim ama anne olmak doğum yapmak hiç kolay değil.allahım tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah.

sedacım sana iyi tatiller canım kafa dinliycem iyi bir tatil yapıcam dersen götürme duruyu derim.ama ordaki çocukları görünce keşke getirseymişim deyipte üzülebilirsinde.anneler biraz duygusal oluyor.ben iki çocukla gittim biri 4.5 yaşında biri 3.5 aylık doğru düzgün denize giremedim güneşlenemedim bile.benim kızımı bırakma şansım yoktu daha memede yavrum .ama kaynanam gelseydi onuda götürecektim gelmedi .eltimin çocuklarına bakıyor evde.neyse oturunca kalkamıyorum burdan ben kaçtım baaayy:teytey::teytey::teytey:

kızlar sizinle birşey daha paylaşıcam biz tatildeyken babaannem vefat etmiş.otelden ayrıldıktan sonra söylediler bize. akşam annemlerdeydik babamı yalnız bırakmamak adına yanında olalım dedik.fazla durmadı evde çıkıp dolaşıcam dedi kardeşim onu demirtaş barajına götürdü.çok sever orayı.üzüldüm tabi haline erkekler bir başka oluyor sarıldım babacıma yutkundu kızardı ama gözünden yaş akıtmadı.içinden neler geçiyodur kim bilir .ben yazarken bile ağlıyorum.çok zor kızlar.ben babaannemi 17 yıl oldu görmeyeli.bulgaristanda oturuyolar.halam orda amcam orda çocukları var tabii hiç birini tanımıyorum böylede bir kopukluk var.babam sadece gidip geliyor bizde pasaport yok neyse yazmıyayım bu tatil muhabbetlerinin arasına dedim ama dayanamadım çok üzüldüm paylaşmak istedim..........

ilknur19 başın saolsun cnm allah sabır versin kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin. tatile çıkıcak arkadaşlara da bol eğlenceler dilerim. bzim tatil bu sene olamadı gibi bişi düğün dernek yüzünden.mafoldumben bu sıcaklarda çalışıyoruz bizde napalım. bizim yerimizede eğlenin bol bol....:içelim:

saol canım.dostlar saolsun........

antikacım geçmiş olsun canım havalarda sıcak insan iyice bunalıyo valla.yakın otursakta kaveye gelsen bana...ne iyi olurdu hem tanışmış olurduk.gelirseniz bu taraflara beklerim.ovaakçada oturuyorum ben.

slm kızlar -tatlicadiarzu-hoş geldiniz ilknur ve kelebek...ilknurcum öncelikle başınız sağolsun evet insan kim üzülürse üzülsün babası üzülünce daha bir yıkılıyor buradan herşeyi paylaşıyoruz sakın sıkılmayın kızlar :teselli: valla bn dünya yansın babam üzülmesin diyenlerdenim...tatile gideceklere iyi yolculuklar çok hız yapmayın bursada kalanlar haydiiiiii havuzaşutarafagitti sedacım duruyu götürmeme kararın son karar sanırım üzüldüm valla ben kendi adıma söyliyeyim ben bu sene sırf atatuğ için gidiyorum tatile.havuza götürüyorum çıldırıyo sevinçten...sedacım almanydan amca çocukları geldi en ufakları 5.5 aylık uçakla...sanırım uçak için izin vermiyordu dr. son gittiğin dr. da mı izin vermedi ben bu dr. anlamıyorum ya bizimkiler çok zeki ya da yurt dışındakiler çok aptal :uhm: bak şimdiden içine düşmüş ateşi durusuz gitmeeeeeee :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…