-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.241
selam hanımlar sitede yeniyim bende.18+4 hamileyim.kısmetse bir oğluşum olacak :) jale hanımı araştırırken buldum sizi.ben eşimin işinden dolayı izmirde yaşıyorum ama ailem bursada.doğumu bursada yapıcam.dr tavsiyesine ihtiyacım var.ailem fsm bulvarındalar ve jimer hastane olarak çok da uygun konumda benim için. sizlere birkaç sorum olacak.1-doğumda sgk ile anlaşması varmı jimerin? 2.Jale hanım nasıl bir doktor? 3.muayene ücretleri ne kadar? şimdiden çok teşekkürler hepinize :)
beklerken stres atayım dedim
1)canım Jimerin sgk anlaşması var.
2) Jale Hanım daha öncede anlatıldığı gibi ilgili ve cana yakın bir doktor özellikle doğum anında çok yardımcı ve hastasını her an takip ediyor.doğum yaklaştıysa ve sen hastahanedeysen elinden geleni ardına koymuyor bebek ve anne için.hızlı karar verebilme ve hazırlanma yetisi sayesinde eyvah dediğiniz anda kurtuluşunuz olabiliyor.tabi önce kader !!!!!!!
3) muyane ücretleri en son Jale hanım'ın özeli 100 sgk'sı 50 idi ama bundan yaklaşık bir yıl öncesinden bahsediyorum. malum oğlum bu gün tam bir yaşında :sm_cool:
ve son olarak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
slm cnmyeni yeni hamişler geliyo süper
cnm jimerın anlaşması var ama fiyatlar biraz fazla senin doğumunda 2011 fiyatları geçerli olur ama nasıl olur fiyatlar bilmiyorum ben 1 yıl evvel 1500 lira ödedeimdi
geçen bir yakınım 2,500 ödedi önümüzdeki yıl ne olur bilmiyorum
selam hanımlar sitede yeniyim bende.18+4 hamileyim.kısmetse bir oğluşum olacak :) jale hanımı araştırırken buldum sizi.ben eşimin işinden dolayı izmirde yaşıyorum ama ailem bursada.doğumu bursada yapıcam.dr tavsiyesine ihtiyacım var.ailem fsm bulvarındalar ve jimer hastane olarak çok da uygun konumda benim için. sizlere birkaç sorum olacak.1-doğumda sgk ile anlaşması varmı jimerin? 2.Jale hanım nasıl bir doktor? 3.muayene ücretleri ne kadar? şimdiden çok teşekkürler hepinize :)
ama sadece bi çekindgm şey var oda eski doktorumla jale hanımın odası yan yana ben eski doktoru görüürsem ne dicem die