Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

hoşgeldin mervecim öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al kuzunu inş. Nuray hanım hakkında yorum yapamıycam çünkü ben kendisini hiç tanımıyorum ama Jimer için tek bişey söyleyebilirim doğru seçim :))
kaderim nilimsi aradı beni canım iyi yapmışsın ev noyu vermekle. kızlar meleğe ulaşamadım sabah biriniz alo deyiverin ben unutabilirim (
bu arada kızlar öğlen yemek yemeyin sakın tabaklar kalırsa vururum sizi yerimseniben

merve hoş geldin canım,a.s.
bende nuray hanım hakkında yorum yapamayacğım.
ama tabiki jimerdeki tüm dr.lar bence dalında mükemmeldir.
jale hanım gibi sıcak içtendir.
bizim jale hanımdan bahsetmemizin sebebi biz jale gürlülerin topiğinden buraya geldik.

jale hanımdan randevu alman güzel tabi bakalım sende memnun kalacakmısın.
evet kızlar, bir hamiş daha katıldı aramıza.:teytey:

ne öğleni kız ben kahvaltı bile etmeyeceğim.ha ha ha

Son düzenleme:
hoşbulduk canlarım tesekkür ederfim iyi dilekleriniz için evet jale hanıma randevu aldım pazartesi inş memnun kalırım evt haklı olabilirsnz jimerin doktorları iyi olabilir ama ben sadece doktorun bana sürekli ilaç kullandırmasından rahatsız oldum

ilk gittiğimde bebeğimin çok daha ueni oldubaktı gunu söledi cuma tekrar gittim degerime baktı ve iyi olduğunu söledi bi sıkıntı yok dedi düşük olmaması için bi ilaç yazmıştı günde iki kere alıodum fakat üçe çıkardı bide haftalık iğne yazdı madem bi sorun yok nie sürekli ilaç igne artışı yapıo bu konuda şüphelendim ve araştırdım jale hanımın size olan ilgisi beni etkiledi böle biii seçim yaptım

süper yapmışsın jale hnm bence her zaman 1 numara birazcıkta doktordan ne beklediğine bağlı herşey ama dersen kii benim için bebeğimin sağlığı kendi sağlığım önemli kesinlikle doğru adres...aaaaa ama dersen ki benimle sadece çok konuşup gevezellik yapsın doğrudan değilde dolambaçlı konuşsun o zaman jale hnm yanlış adres şekerim...SAĞLIKLA AL KUCAĞINA....kaydirigubbakcemile2

merhaba merve hoşgeldin jale hanım süper bir seçim ben 6 senedir jale hanımın hastasıyım ikinci doğumumu yaptım ağustos 23 te ve yine çok memnun kaldım iyiki jale hanım var ve iyiki biz onu tanımışız.eğer fatma hanım dediğin dorukta ki ise kesinlikle yanlış seçm hala kızım temmuzda onda doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı hastanede dahil olmak üzere hiç memnun değildi bence jimer ve jale hanım mükkmemmel bir karar.

antikacım melekle ben konuştum biraz önce o akşam uğrıyabilecek ya da pazar izin alamamış amaa telefi edicem dedi :CüvCüv:kaderim bendee bende kahvaltı yapmıycam yasakkelime

bişi daha sorucam canlarım kusura bakmayın yeni oldugum için ve seçim asamasında oldugum için sorularım var jale hanım ilaç için ne yapıo ilaca düşkün bi doktormu

peki bana jale hanı hakkında bişiler yazarmısınız

cnm çok açık söylemem gerekirse sadece senin ve bebeğinin sağlığını düşünür seninle oturup saatlerce konuşmaz dediğim gibi abidik kubidik bilgiler vermez sırf seni kendine bağlamak için...kendimden örnek vermem gerekirse bugün oğlum yaşıyor ve sağlıklıysa önce Allah sonra onun sayesinde başka bir dr. asla yapamazdı aslaaaaaaaaaa....lmaz:bi de çok tatlı seni unutmaz bebeğin doğduktan sonra seniinle uzun uzunnnn muhabbet eder tadını çıkarır sağlıklı bebeğin...delikafadulden

bak geçen haftada oğluşumun doğum gününe davet ettik hiç tereddütsüz geldi o böyle mükemmel bir dr....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…