Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

işten yeni geldim bu arada.benim ev halkı uykuda kocacım bana servis çekiyo geldi daldı yatağa ben meraklı melahat ne var ne yok bakim dedim sizlere .amma bu gün kimseler uğramamış.neşem yerinde gece gece uykumda yok biraz buralarda takılıcam şimdi neyse havadan sudan yazdım işte herkese iyi geceler

valla ben bütün gün dışarda alışverişle ilgilendim anca işlerimide bitirdim yarında kendime izin veriyorum dinlenicem :)))) kızlar bakın yok hava şöle yok adam böle anlamam kaldırın bakim totişleri cumartesi bi fire verirseniz çenemden çekeceğniz var :)))

ah antikacım ah dün akşam sana yazıyorum die bir derdim vara yazmışım ohaoldumsmile
ayyy rezillik bi durum mafoldumben
ama cumartesi benim günüm var akşam üstü uğrarım kısmetse olurmu?

günaydın hanımlar dün bende evde yoktum tuğkana doktora götürdüm bahara gittiğimiz burçin hanıma gittik yine öksürüyor ve şümükleri akıyor kuzumun ilerlemeden götrüdüm balgam varmış çok balgam sökücü falan verdi ama şurubu içtiği an çıkarıyor ne varsa bende bgün aradım dr yerine bişey önerdi onu gittim yazdırmaya sağlık ocağına dönüştede cimcimeme uğrayacaktık ama gezmelerde yarın görüşürüz bir elemkeder vermesse rabbim

seda maşallah sende başladın cimcime gibi gezmelere :))) tamam sedacım ama seni özellikle bekliyorum serap ve ebruda gelecekler çok merak ediyorlar seni bak ona göre :)))
nazcım ayarlarla oynadım geçen bi hata yaptım heralde bakarım şimdi faceden cevabı canım ama burdanda ekliyorum bak mutlaka bekliyorum :)))
leadangel güzelim siz zaten heralde cimcime elifle beraber gelirsiniz. elife ayrıca adres yollamıyorum canım yoksa yolliyim mi ???

bu arada kızlar oğlumu uğurumudur nedir bilmiyom ama katıldığım bi hikaye yarışmasından bu gün cevap geldi 2.'lik ama olsun iyi bi para ödülü alıcam :))))

gerek yok cnm kendini iyi hisederse gelmke istiyor ama bulantılarla başı dertte inş. iyi olursa geliriz cnm

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bundan sonra böyle gördüğüm gibi yazacağım.
hala gelip okuyor ya.

laedangel geçmiş olsun,
bizimkide tam iyileşiyor yine hasta havalardan,

yarın çok gelmek istiyorum,inşallah kısmet olurda gelirim,
havalar yağmurlu diyecem antika ordan hemen cevap verecek bana,
şeker değilsin erimessin diyedelikafadulden
arda hasta diyecem bizimkilerde öyel boş ver bişey olmaz diyecek.:mymeka:
talhayı ne yapayım diyecem onuda al diyecek,
tabi o asla gelmez,
yani bahaneler çok gördüğün gibi,aslında hepsi gerçek bahane değil tabi
ama yinede geleceğim canım
çok gelmek istiyorum sana inşallah sorun çıkmaz

bu arada nilimsiyi arayacm artık tl.la nerde bu kız ya
bak yarın doğum günü var nilimsi bir yere gitme sakın aaaa
fena yaparım seni:mymeka:

kızlar burun akıntısı malesef hepsinde havaların birden soğumasından kaynaklanıyo herhalde. geçmiş olsun Tuğkan'ımızada bu arada. kaderim evet nilimsinin tel bende yok arayıver canım yaaaa :)) ayrıca söyle o küçük paşaya hocalarıyla konuşurum bu sene kostümü gösteriyi unutsun yaramazlık yapıpta gelmicem derse :)))) hem dediğim gibi onada arkdaş var olmadı pc boşta bütün gün ben anlamam mazaret kabul etmiyorum kaderim :)))
leadangel canım elif kusuyorum diye çekinmesin sakın hepimiz geçtik o yollardan. hem bizim lavabolarda alışkın :))) ben 9 ay boyunca öyleydim. kendini iyi hissederse bekliyorum.

ben nilimsiyle görüştüm antika
ömercik leptapı parçalamış birazcukk:emir_bebek:
buraya giremiyormuş,
oda çok gelmek istiyor zorda olsa gelmeye çalışacak,bakalım kısmet
gerçi senide aramış olabilir evini verdim.

slm jimerin güzel anneleri ve tatlı bebişleri ben aranıza yeni katıldım onlıne olanınız varsa cvp yazabilirmi

slm anneler ben 2 hafta önce jimere diş için gitmiştim kontrol için kadın doguma girdm hamile oldugumu ögrendim doktor arastırmam olmadığı için nuray hanıma girdik ben yorumlarnzı okurken anladımki yanlış doktora gidiyoruz galiba sizce nuray hanım mı jale hanım mı 2 defa nuray hanıma gittim bugun ise pazartesi için jale hanımdan randevu aldım sizce iyi yapmışmıyım

X