Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ledangelinmi doğum günü?
neyse ledangel yazsın ona göre kutluyalım belki yanlış anlamışımdır.
antika benim çok şükür tavanım akmıyor rutubette olmuyor.1 seneyi geçti yalıtım yapalı uamrım da akmaz.
antika hazırlıklar nasıl gidiyor.
bir engel çıkmassa gelecem,gelecemde oğlumu neyapacam vallahi bilmiyorum.
olmassa sınıf arkadaşına bırakırım.
havada inşallah bozmaz cumartesi günü.

bu saatte ayaktayım.
sabah olsun diye bekliyorum 9a kadar uyumak yok.
arda rahatsızlandı yine bu sefer öksürük başladı geceden beri öksürüyor.
çok fazla değil ama ilk defa öksürüyor.ya böyle ciğerden öksürüyor gibi.
ve her öksürdüğünde ağlıyor.
boğazlar intihap olmuş sanırsam.
eşimde doğalgazı aç diyor bana çocuk hasta oldu diyor.
aranızda açan varmı kızlar,benim evim sabhları serin oluyor biraz ondanmı oldu acaba,

canım biz 3 gündür yakıyoruz sobaları artık gece çok serin oluyor büyük kızım nezle oldu bile artık açılası havalardayız

cimcimecim fotolar süperr orada olmayı çok isterdim ama malum bebiş küçük inş biraz toparlansın sizeleri evimde ağırlamak isterim.

Leadangel'ım, hayatımda ki en önemli dostum..

Doğum günün kutlu olsun, bugün biraz sancım var o yüzden erken gelemedim ama hazırlıklarımı tamamladım senin için :KK66: Akşam üstü hediyelerim ve ben geliyoruz =))

Seni çok seviyorum. Hep hayatımda var olman dileği ile...

Merve, Dilber, Emine, Annem, Fatma Teyzem, Ayşe teyzem, Gizem ve büyükanneannemin çok selamları var =) Hepsi sana iyi yıllar dileklerini sunuyorlar =)

canım benim çok sağolll tüm iyi dileklerin için inş. cnm sende benim haytımda olursun canım arkadaşım tüm sıkıntımda ynaımdaydın allahım izin verdiği müddetçe sen istemesende her sıkıntında yanındayım caımın içi hepisine çok merccciii bayanssulusmile
öptüm kocamann hepisini :1hug:

ahyatu teeşekkür ederim hayatımmm çok sağolll kaderim sanada cnm inş. cnm tüm güsel dilekleriniz gerçek olur

leadangel canım nice mutlu senelere inş.kuzucuğunla kskanç koncanla :))) ve tüm sevdiklerinle...
kaderim sorma az kolayladım sayılır ama daha çok işim var çooookkkkkkkkkkkkk :KK43:(( Allah'tan kardeşim gibi olan beraber büyüdüğümüz bir yiğenim var o yetişti bazı şeylere az da elinden gelir tutabildiğinin ucundan o tutuyo iki gündür. bu kız evlenirse naparım bilmiyom :))))) tabi işin şakası Allah onunda karşısına hayırlısını çıkarsın garibin çok üzüldü son zamanlarda seda biliyor yakın zamanda karşılaşmışlardı düğüne 1 ay kala nişan attı erkek tarafı aynı evde oturamam dedi diye. kayınvalide 40 senelik eşyalarının üzerine almaya kalktı gelini üstelik açıkçada sen bize hizmetçi geliceksin diyerek. bunca şeye yine ağzını açmadıda bir olmaz demesi işi bitirdi. hayırlı başı varmış.
ayy yine çenem yerlerde biri beni sustursunnnn :))

leadangelcim doğum güğnün kutlu olsun canım.kızlarrrrr bu ara ne çok doğum günü var böyleolumunekankayizsmile

elifff bak sana uyacak bişey buldum. sabah ulantıları için kök zencefili kaynatarak ( seviyorsan şerbet içine falanda ekleyebilrisin) bir kahve fincanı içilmesi hem bulantıyı gideriyor hemde vücudu soğuk algınlıklarına karşı dirençli hale getiriyormuş.

günaydın hanımlar antikacım ve ilknurcum çok teşekküğr ederim sizlerede
elifangelım cnm benim çok saol geldiğin yanımda olduğun için

selam hanım hanımcıklarrr....
yine işe koyuluyorum herif gitmeden iş olmuyo adam alışkın illaki dibinde olucam o evdeyken bu sefer hiç bi iş olmuyo :KK43:(( kızlar adresim olmayanlar haber etsin yolliyim.

günaydııııınnnnnnnnnnnn.....................oğluşumu okula bıraktım iki dakka buraya bi göz atayım dedim herkeste keyifler yerindedir inşalllah.....................................

X