Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kaderim şimdi resimlerine baktım süperrrrrr kaydirigubbakcemile2 iyi eğlenilmiş revu kızları filan :) MELEĞİMMMMM ben geldim sen kaçmışsın tatillere belki kaçarım bende kuşadasına süpriz yaparız size

selammmm...
cimcimem naptın yine paşama kız ıstakoz etcen çocuğu güneşin altında :)))
ahyatu canım ben 39+5 te doğum yaptım yani tam gününde bile geldi velet diyebilirim.:)) neyse kızlar sonra anlatırım çok şey varda şimdi ben müsait değilim ...

geçen gittiğimde jala hanıma ben sordum beni 2 eylüle yazdığını söyledi.benim 2 eylülde tam 40 haftam doluyor.kafama takıldıda merak ettim bende kızımı 39 haftada doğurdum.bakalım bu sefer gittiğimde yine sorcam bana 2 eylül çok geç geldi ...

cimcimem kız merak ettim valalh senii
ama gezdiğini tahmin ettim
atatuğta bu keyif ne böyle anacımmm..
havuz ohhh mis gibii havuz masmavi canım çektii.
evet brezilyalılarla dans ettik samba yaptık sonra resim çekinmek istedim oda beni kırmadı,
foto ekleme sırası sizde bol bol çekinin..
benide kayınvalidem kumlaya çağırıyor ama bakalım belki bende 3 gün takılırım hafta sonu.
oğlumun yaz okulu olmasa 1.2 hafta kalırdım vallah.

ooo baya kaynatmışsınız oo cimcimem gelmiş özledik seni cnm ya
cnm her gittitğimizde bir haller oluyor ama sanırım sebebi hava temiz hava alışamıyor çocuk çünkü eşimde evlendiğimizde 2 sene her gidişimizde hasta olur tıkanırdı 2 senede alıştı şimdide tuğkana temiz hava yaramıyor dikkat edin kuzulara hava değişimine gelemiyorlar alıştılar bursanın pis havasına

ahyatu cnm bende 39+4 te doğurdum kuzumu

geçen gittiğimde jala hanıma ben sordum beni 2 eylüle yazdığını söyledi.benim 2 eylülde tam 40 haftam doluyor.kafama takıldıda merak ettim bende kızımı 39 haftada doğurdum.bakalım bu sefer gittiğimde yine sorcam bana 2 eylül çok geç geldi ...
bana 6 kasım dedi ben ozaman 8 aylıktım vede 6 kasımda doğumum gerçekleşti,
40.haftamda yanii
az kalmış senin de hadi bakalım hayırlısı

sezeryan canım
ama planlı sezeryan değildi o yüzden 40.hafta da sezeryanım gerçekleşti
planlı sezeryan olsaydım 37.38.haftamda olacaktı.
ama ben ille normal dedim o yüzden kırkı bekledik yani açılmasını.
ama kısmet neyse o oluyor.

şunuda ekleyim sonradan aklıma geldi
son gün 6 kasımdı ve dr. söylediği yani bekleyebileceğimiz tarih 6 kasıma kadardı.

Son düzenleme:
sezeryan canım
ama planlı sezeryan değildi o yüzden 40.hafta da sezeryanım gerçekleşti
planlı sezeryan olsaydım 37.38.haftamda olacaktı.
ama ben ille normal dedim o yüzden kırkı bekledik yani açılmasını.
ama kısmet neyse o oluyor.

şunuda ekleyim sonradan aklıma geldi
son gün 6 kasımdı ve dr. söylediği yani bekleyebileceğimiz tarih 6 kasıma kadardı.

benim ilk doğumda sezeryan olduğu için buda planlı olcak ama sadece bana 40 hafta beklemek uzun geldi ben 39 başı die düşünüyordum bakalım bu gidişimde jale hanımla konuşucam çünkü o bana daha ilk haftalarda ağustos sonu alırız dedi ama sanırım 2 eylül derken karşıklık oldu o kadar beklemez çünkü.beklemezsinde bende bel fıtığı var sanırım okadara kadar taşıyamam şuan bile çok zorlanıyorum baya beni yoruyor.bakalım hayırlısı olsun..

öncelikle herkese merhaba
yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum jimer ve jale hanım hakkında çok olumlu fikirler veriyosunuz sizlere sormak istediğim bazı sorular var bana yardımcı olursanız sevinirim:
hamileliği düşünüyorum ve bu süreci jimer de geçirmek istiyorum, ben hem sgk lıyım hemde özel sağlık sigortam var jimer de muayene ücretleri ve doğum ücretleri nasıll bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

öncelikle herkese merhaba
yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum jimer ve jale hanım hakkında çok olumlu fikirler veriyosunuz sizlere sormak istediğim bazı sorular var bana yardımcı olursanız sevinirim:
hamileliği düşünüyorum ve bu süreci jimer de geçirmek istiyorum, ben hem sgk lıyım hemde özel sağlık sigortam var jimer de muayene ücretleri ve doğum ücretleri nasıll bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

hoşgeldin kesinlikle jimer ve jale hanım tavsiye ederim ben ikinci doğumumu da jale hanımda yapıcam ve asla başka doktor düşünmedim.muayene ücretleri sgk lı olarak 50 tl özel 100 tl sizin sağlık sigortanızdan nasıl olur bilmiyorum.doğum fiyatı veremiyoruz onu dr kişiye veriyor:)))inş sağlıkla hamile kalırsınız..

valla ne yalan söyliyeyim bende özlemişim kızlar sizi....havuza somaya korkuyordunuz ya valla bizim ki sabah 10 akşam 8 havuzun içinde bişey olmadı ne mikrop ne bişey ya daaa benim ki mikrop sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bıraksan yüzecek video yüklense ölürsünüz gülerken can yeleğini giydirdik çıkarmak isteyene çirkin oluyordu sempatiksalakcinni Allahıma çok şükür oğluşumda bizim gibi havuz manyağı yoksa işimiz vardı bizim valla...

hoşgeldin kesinlikle jimer ve jale hanım tavsiye ederim ben ikinci doğumumu da jale hanımda yapıcam ve asla başka doktor düşünmedim.muayene ücretleri sgk lı olarak 50 tl özel 100 tl sizin sağlık sigortanızdan nasıl olur bilmiyorum.doğum fiyatı veremiyoruz onu dr kişiye veriyor:)))inş sağlıkla hamile kalırsınız..

cevabın için çok teşekkür ederim... jimer ve jale hanım hakkında okadar güzel şeyler yazmışsınız ki başka doktor düşünemiyorum bile...

cevabın için çok teşekkür ederim... jimer ve jale hanım hakkında okadar güzel şeyler yazmışsınız ki başka doktor düşünemiyorum bile...

kesinlikle jale hanımın burdaki çoğu anne için yeri ayrıdır.bi dr bi abla bi arkadaş o bizim için ne zaman arasak hiç geri çevirmemiştir her konuda yardımcı olmaya çalışmıştır..ben kendi adıma kesinikle jale hanım diyorummm..

kesinlikle jale hanımın burdaki çoğu anne için yeri ayrıdır.bi dr bi abla bi arkadaş o bizim için ne zaman arasak hiç geri çevirmemiştir her konuda yardımcı olmaya çalışmıştır..ben kendi adıma kesinikle jale hanım diyorummm..

sizlerden böyle olumlu şeyler duymak içimi rahatlatıyor... çünkü hamilelikte doktorun önemi çok büyük... doktor sana moral vermeli ki doğum kolay geçsin... ama jale hanım ilk gidiceğim doktor. işallah bende sizler gibi mrmnun kalırım...

günaydın hanımlarrr
slszr hoşgeldin cnm inş. hayırlısıyla hamiş kalır ve bebeğini kucağına alırsın
hastane ve dr çok öenmli inş. güsel günler geçirirsin bu yolda
doğum da sanırım 2,000 ila 3,000 arasında değişiyor ama özel sgorta ile farklı olabilir

günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
cimcimem canım hoşgeldin vallahi karakayıplara karıştın bu arada minik paşamızda pek bi fiyakalı çıkmış fotolarda :nazar::nazar:
slszr canım hoşgeldin sende aramıza a.s. jale hanımı biz sana anlatmakla tarif edemeyiz sen gidip gördüğünde bizlere hak verceksin ve doğru yerdeyim doğru insan diyeceksin a.s

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için...
işallah bende en kısa zamanda sizlere burdan güzel haberler veririm...

faceden görüyosunuz fotoları biz avcumuzu yalayalım face kullanmıyanlar için fotolar öncelikli buraya istiyoruz

günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
cimcimem canım hoşgeldin vallahi karakayıplara karıştın bu arada minik paşamızda pek bi fiyakalı çıkmış fotolarda :nazar::nazar:
slszr canım hoşgeldin sende aramıza a.s. jale hanımı biz sana anlatmakla tarif edemeyiz sen gidip gördüğünde bizlere hak verceksin ve doğru yerdeyim doğru insan diyeceksin a.s

günaydınnn hanımlarrrrrrropuyorumnanaktan

X