- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
yarasınn sana paşamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallah karamukçum yolla yapıda denedim olmadı canım, aslında oluyor resim yükleniyor.kopyala diyorum.buraya kopyalamıyor.yani çok denedim bende sorun yok sanırım leptapta var
bu arada resimlerime albüm yaptım profilimde,sadece onu yapabildim.
hızlı resimde sorun yok aslında sadece kopyalama olmuyor.daha önce resim eklemiştim.hızlı resimden
bil.değişti diyemi olmuyor anlamadımki.
gördüm canım fotoları çok güzeller ne güzel ailenle güzel bir tatil kareleri :1hug:
selam bu arada nasılsınız bakem neler yapıyonuz. ohh herkezde tatil hazırlığı biz bu sene kaldık buralarda işlerdi değişen izinlerdi derken :gitme:
hııı yanlış hatırlıyomuşum melekçim demekki ama anca bu haftayı hazırlıkla geçirirsiniz.
sedacım sağol canım valla çok korkuttu Devrim'in o hali çünkü birden oldu diyorum ya yarım saat önce çocuğun bişeyi yoktu yatırdım. ama maşallah çabuk toparladı. şimdiden verdiğimiz ialçlardan heralde ütün gün uyukluyo garibim nasıl tuhafıma gidiyo alışmışım sürekli dur yapma etme demeyede öle bıraktığım yerde kalınca içim bi garip oluyo Allah bütün kuzucuklarımızı korusun bizlere bağışlasın kızlar.
veee artıkın kaçim akşama misafirim var anca hazırlanırım.malum 5:30 tada gitcem işlerimi bitireyimde öle çıkayım eve gelince bide koşturmuyayım. ayyy ne garip bi kelime oldu yazılınca "koşturmuyayım" kaydirigubbakcemile3 "koşturmayayım" heehhh şimcik oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yok makara yapmaya yer arıyom o yüzdende kaçıyom bayyyyyy
kaynatmışsınız hatunlarrr
ayranda içermiş devrim paşa bayılıyorlar bardaktan şişeden içmeye vallh
kaderim fotolar süper vallhi
olsun buraya eklenmiyorsa albüm olsun