Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

vallah karamukçum yolla yapıda denedim olmadı canım, aslında oluyor resim yükleniyor.kopyala diyorum.buraya kopyalamıyor.yani çok denedim bende sorun yok sanırım leptapta var
bu arada resimlerime albüm yaptım profilimde,sadece onu yapabildim.
hızlı resimde sorun yok aslında sadece kopyalama olmuyor.daha önce resim eklemiştim.hızlı resimden
bil.değişti diyemi olmuyor anlamadımki.

gördüm canım fotoları çok güzeller ne güzel ailenle güzel bir tatil kareleri :1hug:

selam bu arada nasılsınız bakem neler yapıyonuz. ohh herkezde tatil hazırlığı biz bu sene kaldık buralarda işlerdi değişen izinlerdi derken :gitme:
hııı yanlış hatırlıyomuşum melekçim demekki ama anca bu haftayı hazırlıkla geçirirsiniz.
sedacım sağol canım valla çok korkuttu Devrim'in o hali çünkü birden oldu diyorum ya yarım saat önce çocuğun bişeyi yoktu yatırdım. ama maşallah çabuk toparladı. şimdiden verdiğimiz ialçlardan heralde ütün gün uyukluyo garibim nasıl tuhafıma gidiyo alışmışım sürekli dur yapma etme demeyede öle bıraktığım yerde kalınca içim bi garip oluyo Allah bütün kuzucuklarımızı korusun bizlere bağışlasın kızlar.
veee artıkın kaçim akşama misafirim var anca hazırlanırım.malum 5:30 tada gitcem işlerimi bitireyimde öle çıkayım eve gelince bide koşturmuyayım. ayyy ne garip bi kelime oldu yazılınca "koşturmuyayım" kaydirigubbakcemile3 "koşturmayayım" heehhh şimcik oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yok makara yapmaya yer arıyom o yüzdende kaçıyom bayyyyyy

antikacım maşallah sıpaya ya ne kadar büyümüş :nazar:
kız bi kere gördüm çocukalrı bi daha göremedim yaa kocaman oldular valla opuyorumnanaktan

gördüm canım fotoları çok güzeller ne güzel ailenle güzel bir tatil kareleri :1hug:

gönül buraya koymak isterdi ama olmadı
anca buraya koyabildim
sağol canım
gözler neyi görmek isterse onu görürmüş
siz güzeli görmek istiyorsanız güzel görürsünüz.
çok mütavazi olmayım dedim.

selam bu arada nasılsınız bakem neler yapıyonuz. ohh herkezde tatil hazırlığı biz bu sene kaldık buralarda işlerdi değişen izinlerdi derken :gitme:
hııı yanlış hatırlıyomuşum melekçim demekki ama anca bu haftayı hazırlıkla geçirirsiniz.
sedacım sağol canım valla çok korkuttu Devrim'in o hali çünkü birden oldu diyorum ya yarım saat önce çocuğun bişeyi yoktu yatırdım. ama maşallah çabuk toparladı. şimdiden verdiğimiz ialçlardan heralde ütün gün uyukluyo garibim nasıl tuhafıma gidiyo alışmışım sürekli dur yapma etme demeyede öle bıraktığım yerde kalınca içim bi garip oluyo Allah bütün kuzucuklarımızı korusun bizlere bağışlasın kızlar.
veee artıkın kaçim akşama misafirim var anca hazırlanırım.malum 5:30 tada gitcem işlerimi bitireyimde öle çıkayım eve gelince bide koşturmuyayım. ayyy ne garip bi kelime oldu yazılınca "koşturmuyayım" kaydirigubbakcemile3 "koşturmayayım" heehhh şimcik oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yok makara yapmaya yer arıyom o yüzdende kaçıyom bayyyyyy

geçmiş olsun devrime
vallah hasta olduğunu okudummu okuamdımmı bilemedim
geç oldu ama
allah bebişlerimize sağlık versin

sağolun kızlar işlerden fırsat bulup bulup kaçıyom pc başına :))) Devrim maşallah toparladı. bu arada kaderim ne cici ahh ahha kaldım bu sene buralarda ama olsun bu akşam benim için çok önemli bu gece gelcek arkadaşları tam bir senedir görmüyorum Devrim doğduğunda turnedelerdi dün döndüler Türkiye'ye bu akşamda geliyolar sağolsunlar çok özledim hepsini. büyüdü ada karamuk sen bi cööö dedin bi daha kayboldun anacm evleride biliyon fırsat buldukça kahveye gel en azından.

kaynatmışsınız hatunlarrr
ayranda içermiş devrim paşa bayılıyorlar bardaktan şişeden içmeye vallh
kaderim fotolar süper vallhi
olsun buraya eklenmiyorsa albüm olsun

günaydın kızlarrrrrrrr.kaç gündür çatladım valla.anca açabildim neti yazdıklarınızı yeni okudum.hasta bebişlere geçmiş olsun canlarım kuzucuklarınıza iyi bakın.tatilcilere iyi tatiller kızlar iyi eğlenceler.bizde erdekteyiz buhafta sonuna kadar .ama bebekle tatil zor oluyor.neyse kızlar fırsat bulursam tekrar yazarım .baayyyy.........opuyorumnanaktan

slmkızla valla özlemişim sizleri beni merak etmemişsiniz tahminlerde doğru valla kaç gündür yeni geldim eve gezmekten başım döndü bu yaz kendimiz bile aştım valla :eek: bizde haftaya kaçıyoruz ama ben bu sene pek uzun bir tatil yaptım geçen senenin acısına amaaa esas tatil haftaya başlıyor inş...aman kızlar hasta mı ettiniz veletleri hepinize geçmiş olsun atlatmışsınız şükür....leadangelim köyde bu çocuk bişeylerden enfeksiyon kapıyo aman haaa dikkat mafoldumben

ahyatu ben 38 haftalıktım doğum yaptığımda :2:hamile kaldığım günü gününe biliyordum yani son adet tarihine göre değildi tahminler son adet tarihine göre olsaydı 37 haftalık doğmuş olacaktı

X