Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

selam hanım hanımcıklarrr.........
maşallah maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.
nilimsi senden başlıyim canım öğrendim, öğrendimki hemde ne öğrenmek iki haftadırda stil için gidiyordum. şuan hem serbest hem sırt yüzebiliyorum. ama işin kötüsü bağımlılık yaptı ortam ve hocalarım üçüncü kurada yazılcam herlade kaydirigubbakcemile3 ondada kurbağlama veriyorlarmış. ayrıca atlama sitillerinin 1-2 sinide öğrendim. ve şimdi o kadar pişmanımki neden bunca yıl bekledim diye.
ilknurcum yetişemedim giyim için bişey diyemicem ama yetmişte bişeymi benim bi arkadaş 97 kilo hamileliğinde bir aldı bi dahada kaldı öle üstelik oğlu 7 yaşında ama hiç takmaz ammmannnn beyenmeyen küçük oğluna almasın deyiveriyo. hem belkide sende şişmanlığın yakıştığı kişilerdensin bak leadangel'le melekçim azcık süzüldüler çirkinleşmeye başladılar. onlar ikisi tombik tombik çok şeker oluyolar. hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı. benim gibi kuru kakılka olcanda napcan. bak bende sıskalıktan kıyafet bulamıyorum. 0 beden bile büyük geliyo çocuk reyonuna yolluyolar :umursamaz:
ahyatu haklısın valla anacım yaz hamişliğimi aman aman geçen yaz elimde havluyla geziyodum.bazen kan ter içinde uyanıyodum sıcaktan. heleki bi sabah benim herif aradı iş çıkışı arkadaşlarla havuza gidiyoruz diye telefondan girip boğazlıcaktım o kadamar sinirlendiyim.kaydirigubbakcemile3 ama şimdi aynısını ben ona yapıyom ohhh canıma deysin.

aman aman yaz hamileliğimi kimseye tavsiye etmemdelikafadulden.benim eşimde bana aynısını yaptı arkadaşları ile tekne turuna gitti ayvalığa ben kaldım evde üzüntüden ağladım,üzüldü sonraki hafta beni denize görtürdü aman aman gitmez olaydım burnumdan geldi sıcak yandım yandımm bir dahamı dedim gitmem.ama az kadı sayılır 5 hafta sonra kzıımı kucağıma alınca hepsi geçer inş..gece uykusuna gelince one -tatlicadiarzu-ben onu unutalı baya bi oldu ev klimalı olmasına rahmen uyuyamıyorum,ya bacağım ya kasığım ağrıyor bide bende bel fıtığı var laelaelaelaelae yani halim harappp.allahım güç kuvvet versinde şu 5 haftayı atlatayım hayırlısı ile...

merhaba kızlar herkez iyidir umarım duru dün çok hastalandı yani çarşamba günü bişey olucak zannettim ateşi yok ama daha önce onu öyle hiç görmedim mızmız herşeye ağlıyor eşim işteydi babannesiyle dedesi geldiler nereye götürelim diye ben artık kafayı yemek üzereyim bi düzelemedi öykünün doğum gününden beri diye dediler doruğa götürelim ben istemiyorum orayı dedim aradık suat pakermiş nöbetçi dr kalsın dedim çıktık yola özlüceye götürelim belki orada iyi bir dr denk gelir diee acıbademin orada jeton düştü keşke altıparmağa atatuğun dr götürseydik die sonra hazır oradayız ataevlere pedmere gidelim dedim gittik annanesi babannesi dedesi erol bey nöbetçiymiş işlemleri yaptırdık dr yoktu 2 dk sonra geldi
ayyy antika sana o kadar dua attim kii tamam dedim budur dr duruya yaklaşmasıı muaynesi anlatması ilgilenmesi sorularıma tek tek cevaplaması giderkende kartını uzattı ne zaman saat kaç olursa olsun arayabilirsiniz dedi bende dedim aradığımız dr budur duru giderken öpücük verip çıktı çok mutluyuzz ailecek duruya gönlümüzce bir dr bulduğumuz için

ben saydım doğduğunda ilk arif beye götürdüm memnun kalmadım sonrasında nilifer hanımla 12 ay devam etttim ama ayrılınca bursada götürmediğim dr kalmadı duruya yaklaşımı iletişimi hoşuma gitmedi 2. kontrollere gittiğimde bıraktım gitmedim dedim

aylık normalken getirmenize gerek yok ama ben rutin kontrollerini istiyorum dersen tabikide gelin ne gerekiyorsa yapalım dedi
babanneside biz aylık rutin kilo boy gelişimini kontrol ettirmek istiyoruz dedi güldü her zaman bekleriz memnun kalmanız çok önemli bizim için dedi ve ayrıldık ordan duruda bugün çok iyi maşallah

kızlar selammm herkese iyi haftalar opuyorumnanaktan
evet leadangel sorunmu var acaba benim yazdığım bütün mesajlarda silinmişş bilmiyorumkismile

evet bazı yazılar gitmiş nolduki ??????
ayrıca leadangel msn ime gelen yazında birazını okyup tamamını okuyayım diye burayı açtım ama malesef bende ordan anladım sorun olduğunu bida yazıver canım yaaa neler oldu merak ediyourum.

günaydın hanımlar herlkseeeeopuyorumnanaktan
mesajlara neler olmuş öğrenebildiniz mibilmiyorumkismile

günaydınn karamukkk,,hayır kimseden bişi çıkmadı :gitme:burası öksüz kaldııı

günaydın canımm sana da valla öksüz kalmış gerçekten ama az kaldı yaz geçsin nasıl olsa toparalanacak herkesler şimdi herkes dışarlarda geziyoo ahhh ahhhhhhhhhhh:sinifsinif: biz de burda işyerinde pinekliyoz valla yaaaaasenağlama

günaydın canımm sana da valla öksüz kalmış gerçekten ama az kaldı yaz geçsin nasıl olsa toparalanacak herkesler şimdi herkes dışarlarda geziyoo ahhh ahhhhhhhhhhh:sinifsinif: biz de burda işyerinde pinekliyoz valla yaaaaasenağlama

ewet ya herkez tatilde bizde işte yada evde:gitme:ben bu sene hamilelilkten tatile gidemedimm.ancak hafta sonları idare ediyoruz oda burnumdan geliyor.bebişim doğsun kış gelssinn bende gezicemkaydirigubbakcemile2

ewet ya herkez tatilde bizde işte yada evde:gitme:ben bu sene hamilelilkten tatile gidemedimm.ancak hafta sonları idare ediyoruz oda burnumdan geliyor.bebişim doğsun kış gelssinn bende gezicemkaydirigubbakcemile2

işallah canımm hayırlısı ile kucağına al da şöyle ele avuca gelince gezer durursunuz bütüngün aman o bian evvel olsunda varsın gezmee a.s allahım işallah tez zamanda bana da versin yaaa şöyle alayım kucağımaa bebişimii:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar
bende neler var bakalım diye geldim ama hiç birlşey yok
cimcime nin üstüne gezenti görmedim.bu ne gezmek kız birazcık yaz burayada
inşallah karamukçum inşallah sende bize o güzel haberi veriirsin
melekçim tatil hazırlığı başladı sanırım sende,yada gittinmi?
antika sanırım çekirgedeki yüzme havuzuna gidiyorsun
benim oğlumda 10.11 arası orada sen kaçta gidiyorsun?
eee başka neden bahsedeyim.bilmiyorumkismile konu yokki anacım herkez biryerlerde,

ahh ah şu tatil resimelrini ekleyim diyorum olmuyor.
bu topiğe biraz renk katayım dedim ama valah yapamadım.
karamuk sen bilirsin canım ya nasıl eklicez
ahyatuda eklemek istiyordu sanırım, dimi hamiş bacı

ahh ah şu tatil resimelrini ekleyim diyorum olmuyor.
bu topiğe biraz renk katayım dedim ama valah yapamadım.
karamuk sen bilirsin canım ya nasıl eklicez
ahyatuda eklemek istiyordu sanırım, dimi hamiş bacı

ewet cnm bende eklemek istiyorum ama yapamıyorumkafamçokkarıştıbirileri yardım etsin bizeee..ama kimseler kalmadı burda herkez gezmelerde tozmalarda bizde evdeee:gitme:

işallah canımm hayırlısı ile kucağına al da şöyle ele avuca gelince gezer durursunuz bütüngün aman o bian evvel olsunda varsın gezmee a.s allahım işallah tez zamanda bana da versin yaaa şöyle alayım kucağımaa bebişimii:Saruboceq::Saruboceq:

inşaallah seninde en yakın zamanda bir bebişin olur haberlerini duyarız..öyle cnm o sağlıklı sıhhatli doğsunda ben gezmesemde olur işin şakası o..:ecrin_bebek:

selam hanım hanımcıklarrrr....
en sondan başlıyim. kaderim evet orası ben,mde gittiğim yer ama bayanların saati akşam üstü 18-19 arası.
melek dün hazırlık yapıyodu galiba bu güdü onlarında ylluculuk hayırlısıyla gidipgelsinler inş. cimcime öle yaa hatun Atatuğu hastahaneden bi aldı bi daha evin yolunu bulamadı :)))) leadangelde Tuğkan'la uğraşıyo herhalde canım çok hastalanmış sarı civcivimiz. seda'da tatilde galiba oda bu hafta gidicekti yanlış hatırlamıyorsam. başka ne kaldı.ahyatu canım olsun yine şanslısın bu sene yaz çok sıcak olmadı ara ara yağmurlar falan serinletti biraz geçen yaz bizi öldürdü resmen.hem az kaldı bak hayırlısıyla alcan kucağına inş.darısı karamuğn başına bi o kaldı hadi kız hiç çalışmıyon galiba :))))
bu arada kızlar Devrim dün gece çok ateşelndi. ilk defa ateşten bu kadar korktum.yatırdım hiç bişeyi yoktu oynuyodu, yarım saat sonra falan bi bakimde öle yatayım diye yanına bi gittim o beyaz çocuk kıpkırmızı yanıyo.hemen aldım adama dedim çabuk gidiyoruz doğruu hastahaneye yolda ölçtüm ateşini 41 nasıl attık kendimizi pedmee bilemedim neyse soğuk kmpresler falan düşürüldü ateşi şuruptu fitildi derken sabahı ettik ama çok şükür hızını aldı üst solunum yolu enfeksiyonu dendi :KK43:((( nerden bulaştıysa birden yıktı. ama salgın varmış doktorumuz uyardı dikkat edin bu aralar çok görüyoruz bu vakayı diye. aklınızda olsun kızlar dikkat edin.neyse ben kaçtım bayyy dayyy

kızlar mesajlarınız sistemden kaynaklanan bi arıza yüzünden silinmiş
valla arada bakıyorum tam bişeyler yazacakken bişey çıkıyo yazamıyorum
ben tatile 25 temmuz gecesi çıkçam kızlar
resim yüklemek için de
hızlıresimyükle adresine girin
göz at tan bilgisayarınızda kayıtlı resimlerden birini seçin
çıkan linklerden 3 numaralı linki kopyalayım yapıştırın buraya

yok melek ya olmuyor.
biliyorsun daha öncede sen söylemiştin bana hızlı resim olayını ve yapmıştım
şimdi olmuyor biizm bil.. sorun var acaba anlamadım
neyse canım sen bari bol bol fotolar çekin sen ekle bizde bakalım.
bu topik renklensin azcukkk
bu arada yolculuk nereye canım

X