Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

yok melek ya olmuyor.
biliyorsun daha öncede sen söylemiştin bana hızlı resim olayını ve yapmıştım
şimdi olmuyor biizm bil.. sorun var acaba anlamadım
neyse canım sen bari bol bol fotolar çekin sen ekle bizde bakalım.
bu topik renklensin azcukkk
bu arada yolculuk nereye canım

bende baktım ama yapamadım CADIARZUbizdemi bi sorun var anlamadım ama neyseee inş birgün bizde yüklerizz..

ben daha buralardayım gitmedim ama çook yoğun geçiyor son günlerim daha hazırlanmadım pazar 11 buçuğa aldık otobüs biletlerimizi
antikacım geçmiş olsun bizde pedmerdeydik bugün kontrolü vardı şu an çok iyi duru kan tahlili yapıldı çok iyimiş sonuçları maşallah herşey yolunda ameliyat olsunda rahatlasın durucuk dedi geniz eti için hayırlısı bakalaım
kızımsızzz 6 gün çok zor geliyor ama kafa dinlicem en çok uyumak istiyorum çünkü çok uykusuzum duru şimdi uyudu henüzz 3 saat uykuyla durmaya nasıl alıştı vucudum :))

günaydın hanımlarrr
nasılsınızzzz bakalım ben dün kalabalık misafir ağırladım oldukça yoruldum bugün dinlenme günüm inş.
güne öykücüğün resimleriyle başladım keyfim yerine geldi vallh maşallah size meleğim harikasınız

pınar sütt harika melekçimm
ama ben hatanın nerede olduğunu anladım
pınar sütede resim ekleyim dedim bizim resimler sanırım olamsı gerekenden çok çok büyük,
resim ekle com.da denediğimde dosya boyutu sınırların üzerindeymiş
birde resimleri küçültüp yaptım o zamanda kopyalama yapamıyor.. offfff offf

bu arada kuşadası çok güzel,bizde bodrumdan gelirken öğle yemeğimizi kuşadasında sahilde yemiştik.

günaydın kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
ay melekcim bayıldım fotoya harikasınız ikinizde :nazar: bu arada iyi tatiller canım size a.s
leadangel hadi atlatmışsın misafirleri dinlenin bugün analı oğullu bakalımm:1hug:
kaderim ahyatu030405 canalrım birde yolla-yap sitesini deneyin hem orda resimlerin boyutlarını da ayarlayabiliyosun

vallah karamukçum yolla yapıda denedim olmadı canım, aslında oluyor resim yükleniyor.kopyala diyorum.buraya kopyalamıyor.yani çok denedim bende sorun yok sanırım leptapta var
bu arada resimlerime albüm yaptım profilimde,sadece onu yapabildim.
hızlı resimde sorun yok aslında sadece kopyalama olmuyor.daha önce resim eklemiştim.hızlı resimden
bil.değişti diyemi olmuyor anlamadımki.

günaydın kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
ay melekcim bayıldım fotoya harikasınız ikinizde :nazar: bu arada iyi tatiller canım size a.s
leadangel hadi atlatmışsın misafirleri dinlenin bugün analı oğullu bakalımm:1hug:
kaderim ahyatu030405 canalrım birde yolla-yap sitesini deneyin hem orda resimlerin boyutlarını da ayarlayabiliyosun

denicez heryolu bakalım :çok üzgünüm:eek:lmazsada yapcak bişi yok napalımm

vallah karamukçum yolla yapıda denedim olmadı canım, aslında oluyor resim yükleniyor.kopyala diyorum.buraya kopyalamıyor.yani çok denedim bende sorun yok sanırım leptapta var
bu arada resimlerime albüm yaptım profilimde,sadece onu yapabildim.
hızlı resimde sorun yok aslında sadece kopyalama olmuyor.daha önce resim eklemiştim.hızlı resimden
bil.değişti diyemi olmuyor anlamadımki.

ben baktım resimlerine kaderim harika çıkmışsınız.güzel bir tatil geçirmişsiniz eşin ve çocuğunla...

X