Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

kızlar telere gelen mesajları silmeyin msn loglarını saklıyın nolur nolmaz elimizde bulunsun.ayrıca sabah bi avukat arkadaşımla görüşüp durumu anlattım önce garipsedi, sonrada akıl verdi. nolur nolmaz eğer bir daha ararsa telin kayıt bölümünü aç konuşmalar kayda girsin. mesajları sakın silme dedi. çünkü bu sayede sadece rahatsız ediliyorum diyerek değil kullzndığı ithamlara karşılıkta dava açabileceğimizi söyledi sizinde aklınızda olsun kayıtları tutun gerekirse birlikte hareket ederiz.

gene burda yakaladım NANİKKKKKKKKKKKKK :KK3::KK3::KK3: valla kızlar suç sizde herkese tel no verilir mii??? hiç cesaret edemem 15 yıllık numaram onun bunun elinde dolaşmasın valla...engelleyin sadece rehberinizdekiler arasın en azından geçici süre belkii kaşıntsı biter alsanaalsanasmile neyse gelelim şu yanlızlığa valla kızlar benimki kadar gezen yoktur amaaaa aynı sizinkler gibi süreklii peşimde hele bir çık odadan kıyametttt mafoldumben neyapalım olsunlar 2 sene sonra yanlarıda itemeyice ağlıycak üzüleceksiniz soracağm ben size o zaman :eek:

benide aramakta,
bende silmedim mjleri
ama eşim görecek diyede çekiniyorum.
antika kız kazen yine silmiş
neydi o konu

pro kartı hanginizde var.
6da kazenden mj gelmiş bana, yarın geliyormuş kartlar
kazene mj çekmiştim bilgi için,
hala başvuruda bulunmadım.

Uyuyamadım :KK43:

Yarın sabah 11 de randevum. Acayip stres oldum. Umarım iyi haberlerle gelirim öğlende ...

günaydın hanımlarrrrrr
pro kart melekte var cnm
helecan yok elifangel hayırlısıyla görecen bugün keseyi inş.kesenin büyüdüğünü hep öyle heyecanlarımız oldu sen bizi geçen yıl buzamnlar bir görseydin herkes dourdu douracak ayy ayy neheyecanlarr

günaydın kızlar
o kişiden geçen gece bana da mesaj geldi gece 1.30 da eşimde yanımda kimden bu saatte diye sordu valla söyleyemedim turkcelden dedim bi duysa zaten söyleyebileceği lafları tahmni edebiliyorum ama ne cüretle ya o saatte insanalrı rahatsız ediyo kızlar bende silmedim mesajalrı duruyo telefonunmda:kızgın:

hayırlı haber inş. güzelim hadi döndüğün gibi haberi bekliyor olucaz. bizi merakta bırakma.
kaderim konuyu ben sildirdim Kazen'e ona özeldende yazmıştım yazdıklarımı arada hani böle bana ilham perileri uçuşuyoda açıyom ya ağzımı öle bişeydi :))) ama uzatmayalım konu kapansın diye o yorumu silmemi istedi ben direk konuyu sildirdim. sonradan düşününce adam haklı şimdi oraya girip o yazıyı okuyanlarla dahada uzacaktı en güzeli yok olması diye düşündüm.
bu arada ben eşimi direk olanı biteni anlattım zaten biliyosunuz çenemi tutamam. ve biz birbirimizin teline ve mesajlarına bakarız saklımız gizlimiz yoktur eşimle o yüzden bekelemeden olayı anlattım mesajları görse yada kaza es teli açsa daha kötü olurdu.ki oda eğer gerisi gelirse yargıya başvurma konusunda destek bana.

aynen cnm bu akşam bizde yemekte konuştuk arayıp soruyormu dedi hayır deyince en ufak bişeyden haberim olucak dedi bende sessizce tmm dedim mahçubiyetle karışık benimkide biliyor yani

Ayyyyy hamileyim :)

Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)

Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,

'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3

Ayyyyy hamileyim :)

Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)

Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,

'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cnm allah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin inşş çok sevindim..:teytey:

kızlarrrr uykusuzummmmm çok...benim küçük melek uyumuyo cadılık yapıyorr 2 gecedir zeerre uyku yok ayakta uyuyorum off yaaaa ağlıcam artmafoldumbenıkk yeterrrrr

X