- 24 Ocak 2009
- 903
- 1
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
yaaaaaa buraya resim yüklemek çok uzun faceye geln arkadaşlar leadangel ben sana şifremi vereyim ara sıra sen cevap yazarsın ben sürekli giremiyorum çok geziyorum yaaaazemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok kilolu hamile kalmıştım 92 kiloydum 11 kilo aldım 103le doğuma girdim benim drda çok takıntılıydı kiloya off keşke zayıflayıpta hamile kalsaymışım sonrası çok zor oldu vermesi yani
gece gece bakımm dedim ama kimsecikler yok
fotolar çok güzel
kim ağlattı bakim ömeri öyle
of of bgn bana kimse bunu sormasın bgn oturdum bir güzel ağladım ağladım bunalımdayım artık ya cahillik işte ben ömeri bebekliğinden beri hiç odada tek bırakmadım ya ben oldm basında yada esim yok kusar yok düşer yok birseyi ağzına atar tatatatammmm al işte sana odadan cık baslar cığlık cığlığa ağlamaya tuvalete beraber gdrz evde kimseyi istemez pasazae gecen arkadasım geld kız bana hizmet etti ben edeceğime yeğenlerm gelir ömer hiçbirini istemez mızmız hep kucaktadır hiç iş yaptırmıyor kızlar anlatamam ya buna cok takıyrm kafayı makineyi actırmıyor hemen ağlar acıp temizleyeyim diyorum ağlamaktan mahvoluyr ya ablamın ikizleri var her cocuk bir eğildir tabi ama oturular keni kendilerine oynarlar ömer asla napcm artık bunaldım ya kızlar yarım edin ya konu acmayı düşündm bgn doğumgünü gene ağlar kalabalığı görünce gecer köseye sessizce cocukları izler oğum günü cocuğuykene bile
of of bgn bana kimse bunu sormasın bgn oturdum bir güzel ağladım ağladım bunalımdayım artık ya cahillik işte ben ömeri bebekliğinden beri hiç odada tek bırakmadım ya ben oldm basında yada esim yok kusar yok düşer yok birseyi ağzına atar tatatatammmm al işte sana odadan cık baslar cığlık cığlığa ağlamaya tuvalete beraber gdrz evde kimseyi istemez pasazae gecen arkadasım geld kız bana hizmet etti ben edeceğime yeğenlerm gelir ömer hiçbirini istemez mızmız hep kucaktadır hiç iş yaptırmıyor kızlar anlatamam ya buna cok takıyrm kafayı makineyi actırmıyor hemen ağlar acıp temizleyeyim diyorum ağlamaktan mahvoluyr ya ablamın ikizleri var her cocuk bir eğildir tabi ama oturular keni kendilerine oynarlar ömer asla napcm artık bunaldım ya kızlar yarım edin ya konu acmayı düşündm bgn doğumgünü gene ağlar kalabalığı görünce gecer köseye sessizce cocukları izler oğum günü cocuğuykene bile[/QUO
ayy canım aynı dert bendede var çok kötü işimiz sen yürüsün gör dahada bırakmıyor benimde öyle hep arkamda asla yanlız kalıpta oyuna dalamıyor ne hikmetse yaramazlığı hiç yok ama peşimde süpürgeden korkuyodu ömer kadarken alıştı ama geçen bayramdan önce evde süpürge yapıyodum gözüne geldi hortumu baya ağladı allahtan plastik yeri çok üzüldüm özür diledim ama suçum yok çok dibimde durmasın napayım
off canım inan çocuk büyütmek çok zor kaderim benden çocuk bekleme biz hiç istemiyoruz duru tek olucak bende 2. çocuğu taşımaya bakmaya büyütmeye tahammül yok valla
bi benmiymişim sıska aranızda yaaa ((
42 ile hamile kaldım 50 küsür gr. la doğuma girdim. ama azcık kiloda iyi oluyo sonra benim gibi olduğunuzda kimse inanmıyo :))) doğuma gittiğim sabah Recep Bey'e jale Hanım doğuma geldi dediğinde Recep Bey bi bana bi karnıma bakıp hadi canım daha olsa olsa 7 aylık bu demişti :)))) sonra kolumda serumla kafetarya balkonunda karşılaştıımızda sen cidden doğurcan galiba deyip şaşırmıştı. ayy aklıma geldikçe gülüyorum hele yeşimle ebemizin adını hatırlamıyorum şimdi ona ne çektirmiştim. fıkır fıkır durduğum yerde durmam bi bakıyolar odadayım bi bakıyolar yokum :)))))) iyi koridorlarda falan doğurmadım ben :))))
ayyy vala kızlar hadi siz yapın taşıyın ben doğururum hiç sorun değil :)))) ama taşımam. sahi yeşim uğrasada sorsak acaba 40. haftada geçiş yapılabiliyomu :)))))))) gece gece tuttu yine muzurluğum Seda'cım valla sağolasın moralim düzeldi iyi geldi hele kahven ellerine sağlık canım.azcık yaramazlık yaptık ama hoş gör helal et.
Seda, peki sonra nasıl ve ne kadar zamanda verdin kiloları. kaç kilo verdin ??
Ne çok soru sordum be =))
yok cnm sorabilirsin doğumdan 13 ay sonra artık yeter dedim ve 105e kadar çıkmıştım dr gittim tahlillerimi yaptırdım çünkü dr tek başına diyetle kilo vermen zor dedi aslında akupuntur istiyordum ama bi arkadaşımın babası aktardı o kullanmış kiloluydu bende aldım başladım yaklaşık 30 kiloya kadar verdim 78-79 arasındayım 1 kutu daha içip bırakıcam çünkü eşim istemiyor
ahh şu sayfaya resim yüklemeyi bi bilsem eklesemde görsen arada ki farkı rezillliği aman çok kötü