Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

yaaaaaa buraya resim yüklemek çok uzun faceye geln arkadaşlar leadangel ben sana şifremi vereyim ara sıra sen cevap yazarsın ben sürekli giremiyorum çok geziyorum yaaaazemuszemus

bende çok kilolu hamile kalmıştım 92 kiloydum 11 kilo aldım 103le doğuma girdim benim drda çok takıntılıydı kiloya off keşke zayıflayıpta hamile kalsaymışım sonrası çok zor oldu vermesi yani

Seda, peki sonra nasıl ve ne kadar zamanda verdin kiloları. kaç kilo verdin ??

Ne çok soru sordum be =))

gece gece bakımm dedim ama kimsecikler yok
fotolar çok güzel
kim ağlattı bakim ömeri öyle

of of bgn bana kimse bunu sormasın bgn oturdum bir güzel ağladım ağladım bunalımdayım artık ya cahillik işte ben ömeri bebekliğinden beri hiç odada tek bırakmadım ya ben oldm basında yada esim yok kusar yok düşer yok birseyi ağzına atar tatatatammmm al işte sana odadan cık baslar cığlık cığlığa ağlamaya tuvalete beraber gdrz evde kimseyi istemez pasazae gecen arkadasım geld kız bana hizmet etti ben edeceğime yeğenlerm gelir ömer hiçbirini istemez mızmız hep kucaktadır hiç iş yaptırmıyor kızlar anlatamam ya buna cok takıyrm kafayı makineyi actırmıyor hemen ağlar acıp temizleyeyim diyorum ağlamaktan mahvoluyr ya ablamın ikizleri var her cocuk bir eğildir tabi ama oturular keni kendilerine oynarlar ömer asla napcm artık bunaldım ya kızlar yarım edin ya konu acmayı düşündm bgn doğumgünü gene ağlar kalabalığı görünce gecer köseye sessizce cocukları izler oğum günü cocuğuykene bile:KK43:

herkese iyi dilekleri için tesekkr ediyrm kızar Allah bize kuzucuklarımızın sağlıklı basarılı hayırlı nice yıllarını göstersin inşallah

of of bgn bana kimse bunu sormasın bgn oturdum bir güzel ağladım ağladım bunalımdayım artık ya cahillik işte ben ömeri bebekliğinden beri hiç odada tek bırakmadım ya ben oldm basında yada esim yok kusar yok düşer yok birseyi ağzına atar tatatatammmm al işte sana odadan cık baslar cığlık cığlığa ağlamaya tuvalete beraber gdrz evde kimseyi istemez pasazae gecen arkadasım geld kız bana hizmet etti ben edeceğime yeğenlerm gelir ömer hiçbirini istemez mızmız hep kucaktadır hiç iş yaptırmıyor kızlar anlatamam ya buna cok takıyrm kafayı makineyi actırmıyor hemen ağlar acıp temizleyeyim diyorum ağlamaktan mahvoluyr ya ablamın ikizleri var her cocuk bir eğildir tabi ama oturular keni kendilerine oynarlar ömer asla napcm artık bunaldım ya kızlar yarım edin ya konu acmayı düşündm bgn doğumgünü gene ağlar kalabalığı görünce gecer köseye sessizce cocukları izler oğum günü cocuğuykene bile:KK43:

ayy canım ya olur öyle arada, gerçi hep aynı demişsin ama çocuk onlar
benimkide bu akşam paçamdan tutup yürümeye çalışıyor
ben mutfağa oda arkmdan geliyor.çığlık ata ata
bizmi yapıyoruz acaba diye düşünüyorum.

umarım geçicidir bu davranışı,
birde hiç ayrı kaldınızmı?
ne bileyim çarşı pazara gittiğinde hep ömeri götürdünmü
bu da bir etken olabilirmi?
ben arada anneannesine bırakıyorum ki
sadece annesine bağlı kalamayacağını görsün,
yokluğumuda bilsin

of of bgn bana kimse bunu sormasın bgn oturdum bir güzel ağladım ağladım bunalımdayım artık ya cahillik işte ben ömeri bebekliğinden beri hiç odada tek bırakmadım ya ben oldm basında yada esim yok kusar yok düşer yok birseyi ağzına atar tatatatammmm al işte sana odadan cık baslar cığlık cığlığa ağlamaya tuvalete beraber gdrz evde kimseyi istemez pasazae gecen arkadasım geld kız bana hizmet etti ben edeceğime yeğenlerm gelir ömer hiçbirini istemez mızmız hep kucaktadır hiç iş yaptırmıyor kızlar anlatamam ya buna cok takıyrm kafayı makineyi actırmıyor hemen ağlar acıp temizleyeyim diyorum ağlamaktan mahvoluyr ya ablamın ikizleri var her cocuk bir eğildir tabi ama oturular keni kendilerine oynarlar ömer asla napcm artık bunaldım ya kızlar yarım edin ya konu acmayı düşündm bgn doğumgünü gene ağlar kalabalığı görünce gecer köseye sessizce cocukları izler oğum günü cocuğuykene bile:KK43:[/QUO

ayy canım aynı dert bendede var çok kötü işimiz sen yürüsün gör dahada bırakmıyor benimde öyle hep arkamda asla yanlız kalıpta oyuna dalamıyor ne hikmetse yaramazlığı hiç yok ama peşimde süpürgeden korkuyodu ömer kadarken alıştı ama geçen bayramdan önce evde süpürge yapıyodum gözüne geldi hortumu baya ağladı allahtan plastik yeri çok üzüldüm özür diledim ama suçum yok çok dibimde durmasın napayım
off canım inan çocuk büyütmek çok zor kaderim benden çocuk bekleme biz hiç istemiyoruz duru tek olucak bende 2. çocuğu taşımaya bakmaya büyütmeye tahammül yok valla

ayrıca canım duru her gece babannesinde bir gece kalıyor cuma gecesine gene randevu aldılar cuma dede gecesi yani devamlı kalabalık yerde tatile gittim 1 hafta bensiz kaldı ama değişen bişey yok dün gece antikalar geldiğindede devamlı peşimdeydi sanki devrim yicek onu sonra dileğe çok alıştı arkasından ağladı devrim gitmesin die
ne yapmamız lazım bilmiyorum çok zor işimiz :KK43:

bi benmiymişim sıska aranızda yaaa :KK43:((
42 ile hamile kaldım 50 küsür gr. la doğuma girdim. ama azcık kiloda iyi oluyo sonra benim gibi olduğunuzda kimse inanmıyo :))) doğuma gittiğim sabah Recep Bey'e jale Hanım doğuma geldi dediğinde Recep Bey bi bana bi karnıma bakıp hadi canım daha olsa olsa 7 aylık bu demişti :)))) sonra kolumda serumla kafetarya balkonunda karşılaştıımızda sen cidden doğurcan galiba deyip şaşırmıştı. ayy aklıma geldikçe gülüyorum hele yeşimle ebemizin adını hatırlamıyorum şimdi ona ne çektirmiştim. fıkır fıkır durduğum yerde durmam bi bakıyolar odadayım bi bakıyolar yokum :)))))) iyi koridorlarda falan doğurmadım ben :))))
ayyy vala kızlar hadi siz yapın taşıyın ben doğururum hiç sorun değil :)))) ama taşımam. sahi yeşim uğrasada sorsak acaba 40. haftada geçiş yapılabiliyomu :)))))))) gece gece tuttu yine muzurluğum Seda'cım valla sağolasın moralim düzeldi iyi geldi hele kahven ellerine sağlık canım.azcık yaramazlık yaptık ama hoş gör helal et.

hiç yaramazlık yapmadı valla paşa paşa oturdu oynadı ablasıyla kuzum her zaman beklerim çok memnun oldum kaderim senide çok bekledim en son saat 10 buçuk olmuş artık gelmez diyorum :KK43:((

Seda, peki sonra nasıl ve ne kadar zamanda verdin kiloları. kaç kilo verdin ??

Ne çok soru sordum be =))

yok cnm sorabilirsin doğumdan 13 ay sonra artık yeter dedim ve 105e kadar çıkmıştım dr gittim tahlillerimi yaptırdım çünkü dr tek başına diyetle kilo vermen zor dedi aslında akupuntur istiyordum ama bi arkadaşımın babası aktardı o kullanmış kiloluydu bende aldım başladım yaklaşık 30 kiloya kadar verdim 78-79 arasındayım 1 kutu daha içip bırakıcam çünkü eşim istemiyor
ahh şu sayfaya resim yüklemeyi bi bilsem eklesemde görsen arada ki farkı rezillliği aman çok kötü

yok cnm sorabilirsin doğumdan 13 ay sonra artık yeter dedim ve 105e kadar çıkmıştım dr gittim tahlillerimi yaptırdım çünkü dr tek başına diyetle kilo vermen zor dedi aslında akupuntur istiyordum ama bi arkadaşımın babası aktardı o kullanmış kiloluydu bende aldım başladım yaklaşık 30 kiloya kadar verdim 78-79 arasındayım 1 kutu daha içip bırakıcam çünkü eşim istemiyor
ahh şu sayfaya resim yüklemeyi bi bilsem eklesemde görsen arada ki farkı rezillliği aman çok kötü

Bir karışım falan mı içiyorsun canım?

Aktar yaptığına göre zararlı falan değildir herhalde.
Ya bunca kilo nasıl verilir diye düşünüp üzülüyorum ama bak zayıflamışsın, olmazsa bende doğumdan sonra bir destek alırım doktordan ya da başka bir şeyden.

30 kilo vermişsin, maşallah. Çok tebrikler. :lepi:

Sabah giriyorum 1 ziyaretçi, öğlen giriyorum burada, akşam bakıyorum yine burada..

Bu ziyaretçi her kimse bu sayfada yaşıyor galiba. Ne zaman gelsem burada kaydirigubbakcemile3

cnm o ziyaretçi nedendir bilmem ama sürekli frumda herkes tahmin ediyor aslında kim olduğunuda en yenisin bilimesssin burda yatıp burda kalkıyor bişey kaçırmasın die bakalım neler oluyo die

selam kızlar anca geldim.sedacım sorma akşam valla düşücez şimdi diye çok korkttum he :)))
nilimsi üzülme canım her çouğun kendine göre bi yapısı var biliyorum bunaltır ama mecbur idare bak benimkini görüyosun toplulukta ne kadar uslu, sessiz evde çıldırıyo.kızma ama canım o yanlız bırakmama konusunda biraz hata yapmışsın. doktorlar bile söylüyor ara ara yanlız kalmalılar ki kendi başlarına da olmaya alışsınlar ama sıkma canını yavaş yavaş alışır. bizim kuduruklar birbirlerine alışkınlar o yüzden sallamıyolar bile artık.hele Atatuğ ve Devrim ilk hastahanede görüştüler aynı gün çıktılar hastahaneden ve o gün oya girmemiş odaya bizim Yeşim getirdiydi Devrim 1 Atatuğ 4 günlüktü sonrada 40'ları çıktığı günden beri hep beraberler.ikisi 4 aylıktı Tuğkan, Öykü ve Yiğitte eklendi o günden beride hiç ayrılmadılar desek yeridir normal yabi bizimkilerin böle olması :)))
kilo konusuna gelince vermek isteyenler bir hafta benimle yaşayın aa bi bakmışsınız ne kilo ne bişey :)) hatta dün akşam sedaylada konuştuk Allah sabır versin diyo.
sahi kızlar bu sabah başıma bi iş geldi ödüm koptu.saat 10:30 gibi kalktım uyanınca ilk işim Devrim'e bakarım aaa ne görim yatağında yok. odada yok delirdim seside çıkmıyo bağrınıyorum ediyorum yok yok yok çıldırıcam benim sesime eşim kalktı bütün ev kalktı çıldırıyoruz çocuk ararken.değil girebileceği giremeyeceği deliklere bile baktık ama kimsenin aklına gelmiyo balkona bakmak kapısı kapalı diye. bi ara ne olduysa o aklıl etmiş camdan bi bakıyoki bizimki balkondaki mindere oturmuş almış gazeteleri onlara bakıyo. gülermisin ağlarmısın dedim eee gece ben kapısını kapattım nasıl çıktı bu buraya bilen yok tırmanma huyu var ya beşikte demir tırmanıp indi heralde sonrada nasıl çıktıysa balkona çıkıp kapıyı kapadı. ama kapıyı nasıl açtı. delirtçek bu çocuk beni dedim bundan sonra her gece tüm dışarı açılan kapılar kitlenecek bunun nereye girceği belli değil.
leadangel o hala kaşınıyo ama du bakalım sabaha karşı benim cebi aradı. açmadım ama kafaya koydum devamı gelirse ben vericem savcılığa.

nilimsi cnm tuğkanda öyle oldu biraz eskiden oynardı kendi kendine şimdi hep peşimde atatuğda öyle annesini 1 dk yalnız mutafağa göndermiyor hep yanımızda olucaklar tuğkanda öyle biz hadi gidiyoruz annaneye kalıyoruz 1 hafta teyzeler falan bana düşmüyor ama kesinlikle gözü bende akşamları hele bikaç akşamdır eşime bile gitmek istemiyor nedense ben biyere giderim die herhalde
pcde şuan yazıyroum eşofmanımın paçasını tutuyor düşün yani bu dönemde normaldir belkide ne diyim hiç böyle değildi 8 ay şimdi alıngan huzysuz devamlı üzerimde ne diyelim değişir elbet takma kafana
ya ben babaennesine bırakamıyorum durmuyor hiç bensiz biyere bile gitsem 2 satten fazla kalamıyorum kesinlikle bişey yemiyor uyumuyor kimsede çok zor ama neyapalım değişicekler elbet

antikam benide gece diğeri aradı istanbul telden sözde hayali olan bende konuşmadım tersledim kapadı teli

X