Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ayyyy yrn ömermn dğm günü ne kadar cabuk gecmiş zaman gözümüzü bir acıcaz kızlar koca delikanlı olmuslar kapılardan sığmıyorlar.....

şimdiden doğum gününü kutlarım ömerciğin...bizler içinde öperisin yarına.s. ayyyy ben en çok ondan korkuyorum ileride bunlar bizimle doğum günü filan kutlamak istemeyecekler offfffff dayanamammmmmm :eek:klava:

[ı]kızlar bu hafta eşim gececi canım çok sıkılıyo yalnız evde o yüzden ben 2-3 gün anneciğime kaçıyorum hepinizi çok öptümmm beniii özleyinnnnn:))[/ı]

lohusalık mıııı ıııy..ya o değilde ben epdral sezeryn olmustm bir daha aynı ceasretle canlı canlı kesilirmym bi daha cesaret edermym bilmyrm

nilimsi neden öyle dedinki ,ben de epidural sezeryan olmak istiyorum,hissediyormusun ki kesildiğini.Ben sadece dokunuşlar hissediliyor,acı olmuyor diye biliyordum.

ömerciğin doğum günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.
biizmde doğum günümüze 2 aydan az kaldı.
ilk doğum günleri unutulmaz oluyor.

mrb kızlarr nasılsınız dün buluşma nasıldı muhabbetler ohhh aklım hep sizdeydi...bende katılmak istiyorummmmmmmmmmm fotograf yokmu bu sefer bekliyoruz 4 gözle

anca uyudu benm sıpacık geldim.valla lousalık falan hiç problem etmiyorumki en kötü durumda olan aranızda benmişim gene hoş annemle aynı evde oturuyoruz ama doğumdan 8 saat sonra geldim eve kendi işimi kendim gördüm. annem mi lousa benmi belli olmuyodu o alıp Devrim'i oturuyodu ben misafire bakıyodum. duygusal dalgalanmaları çok yaşadım hoş bide benim kuyu cadıları eklenince tam olmuştu ama yinede onada razıyım ben taşımıyım sadece :)))
nilimsi bizim içinde öp ve kokla Ömer'ciği nice yaşlara inş.
valla kızlar bunlar büyücekmi be hakkatten kapılardan sığmaz olcaklarmı çoooookkkkkkk uzak geliyo doğrusu bana ne bilim bide büyüsün hiç istemiyorum ( tabi bende böle kalim :p )) hep oynayalım yuvarlanalım böyle.
bu arada kızlar sabah görüşmem vardı iş işim kesinleşti. şu an için haftada 2 saat çalışıcam sonrası ne olur bilmiyorum. çünkü guruba eklemeler yapılacağını söylediler sayıya göre değişim gösterecek çalışma saatlerim.ayrıca istediğim saat gidecek olmamda büyük avantaj benim için.

sağol leadangel.
kaderim kendi mesleğimle ilgili görüşmemiz vardı ama karara bağlamıştık bu gün kesinleşti.
yıldırım belediyesinde çalıştığım döenmlerdeki organizatörümüz. okullarla ilgili bi projeye girmiş hem dernek alt yapısı oluşturulucak hemde okullarda öğrenci yetiştirilecek. sanırım karmaşık oldu şöle anatayım bu yıl okullarda bir gurup öğrenciye halk dansları ve müzik eğitimi verilecek. bu guruplardan ayıklama yapılarak derneğin alt yapısı oluşturulacak ve o seçilen yani guruba dansa müziğe uyumlu olanlar derneğe bağlanacak alıs gösteriler için. sanırım daha anlaşılır oldu. ben ve eşimde bu projenin dans eğitmenliği bölümünde yer alıcaz. heee diceksin bu seferde eşin zaten çalışmıyomuydu :))) o ek iş olarak gelicek. asıl yükü ben alıcam yardımcım gibi olucak oda. sanki herzaman asıl yükü bana yüklemmiyomuş gibi :)))

kızlar cok tesekkür ederzzzzz...nazcım canım ya hay yazmaz olaydım:KK43:senin doğumunu unuttm ben cnm epiduralde his var acı yok benim basımda bir hemsire vardı sürekli konusmustu benlen yanaklarımı okşamıstı hep ilgimi dağıtmıstı zaten 5 dk sonra bebeği alıyrlar ondan sonrada ne zaman yukarı odaya cıkacağım diyorsun:)

Çok teşekkürler =)

Demekki bu kahverengi lekeler bebek habercisi olabiliyor. O zaman hiç boşuna üzülmiyim. Bende noluyor düşüyor mu diye diken üstünde oturuyordum valla çok rahatladım.

Zaten cumaya 2 gün kaldı. Belki kesesi belli olursa Recep Bey ağlatmaz bu sefer kaydirigubbakcemile3 :asigim:

antikam bana gelsene bu akşam ikimizde yanlızız nasıl olsa
diğer kızlarda müsait olanı beklerim ve çok sevinirim

ömer bebek doğum günün kutlu olsun nice sağlık dolu senelere rabbim güzel günlerini göstersin annene babana

bak bak bak bizsiz bulışmalr heee cnm siz yakınsınız görüşün en güsel keşke bizlerd eyakın olsak bizde bugee aksilik olmassa tuğkana mam göndermişler yunanistandan onları almaya gidicez eşimin ahpablarından

elifangel cnm beni bikez ağlattı ama ben kendim de yapıyordum kilo meselesine çok takıyor öyle sorunun varsa allah kolaylık versin ben bikeresinde ayda 1,5 kilo almıştım ilk ve son kilo alışımdı zaten öyle çok tersledi bende çok kırıldım sonra üzüldü oda eşimde vardı dedi ben seni kırmak için demiyorum sağlığın için iza etti ultrason yapmıştı bebğime bikere daha gel görelim bebğini dedi moralimi düzeltti odadan öyle çıakrdı gül bakim üüzlme falan dedi şimdi eşim ve dr abi kardeş gibi maça falan gittiler kaç kere yani sürekli hastası olursan şeker gibidir

X