Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

valla seda ilaç gibi geldi he nasıl canım sıtkın Allah hayra çıkarsın içimde bi bunaltı çatlıyorum resmen e evde durmak istiyorum ne dışarı çıkmak ama gerçekten iyi oldu birazdan sendeyim güzelim.Devrim'de sokulup sokulup kafasını dizime dayıyo yatıyo hiç sesi çıkmıyo hissediyo heralde. valla kızlar işi olmayan hade gelin sahi seni burda bulduğumu tahmi etmiştim bidaha aramıyim dedim apartmanın adını sormayı unuttum özelden atsana bana canım.

valla bana da ilaç gibi geldi melekte annesine gidicek günü buldu oda gelicekti ne güzel dün öyle anlaşmıştık yaaa
kısmet bi daha ki sefere

Ah leadangel desene yandım.

94 kiloyum ahahahah delikafadulden Zaten anladım kızdı birazcık ama gözüm kilo ile söylediklerini duymadı ki bebek yok değince sırnaşık şey İlk 4 ay ne kadar kilo versem kardır. 85 e düşsem 95 le doğuma gitsem süper olur yaa. İnşallah zayıflarım. boshayallersmile

ben 84 le kaldım 91,5 la douma girdim
aslında 88 den 84 e düştüm ama onu saymıyor ben 4 kilo vermiştim ama az aldım ben korkudan doktorumdan 7,5 kilo aldım bebeğimde 3,565 doğdu
allah kolaylık versin sana kaydirigubbakcemile3

bende çok kilolu hamile kalmıştım 92 kiloydum 11 kilo aldım 103le doğuma girdim benim drda çok takıntılıydı kiloya off keşke zayıflayıpta hamile kalsaymışım sonrası çok zor oldu vermesi yani

bi benmiymişim sıska aranızda yaaa ((
42 ile hamile kaldım 50 küsür gr. la doğuma girdim. ama azcık kiloda iyi oluyo sonra benim gibi olduğunuzda kimse inanmıyo :))) doğuma gittiğim sabah Recep Bey'e jale Hanım doğuma geldi dediğinde Recep Bey bi bana bi karnıma bakıp hadi canım daha olsa olsa 7 aylık bu demişti :)))) sonra kolumda serumla kafetarya balkonunda karşılaştıımızda sen cidden doğurcan galiba deyip şaşırmıştı. ayy aklıma geldikçe gülüyorum hele yeşimle ebemizin adını hatırlamıyorum şimdi ona ne çektirmiştim. fıkır fıkır durduğum yerde durmam bi bakıyolar odadayım bi bakıyolar yokum :)))))) iyi koridorlarda falan doğurmadım ben :))))
ayyy vala kızlar hadi siz yapın taşıyın ben doğururum hiç sorun değil :)))) ama taşımam. sahi yeşim uğrasada sorsak acaba 40. haftada geçiş yapılabiliyomu :)))))))) gece gece tuttu yine muzurluğum Seda'cım valla sağolasın moralim düzeldi iyi geldi hele kahven ellerine sağlık canım.azcık yaramazlık yaptık ama hoş gör helal et.

cimcimem nerdesin kız sen gene anca bu saatte giriyon ?? gezenti seni dicem ama baksana biz gece toplantılarına başladık bide yüzüm yok ondan demiyorum :))) maşallah kuzucuklara bu arada ama farkettinizmi hiç 7 si bi arada yok eee 7 tane olunca bi araya toplamakta sorun tabi fakat bundan sonra tüm toplantılarda kamera kullancam kuzulardan çok anneler komedi oluyo çünkü hadi bi arada dursunlar sussunlar otursunlar derken :)))))))

neyse ben kaçar şimdi herif gelcek benimkinide kıskançlık damarı kabardı tepeme çıktı iyice :))) yarın görüşürüz kızlar bayyyyyy
hepicinize mutlu mutlu bol kuzucuklu rüyalar

oyy maşallah benimki nerelerdeyse yok meydanda misafirimizde hiç eksik olmuyor maşallahhh sürekli forumu takipte biri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…