- 14 Mart 2010
- 749
- 3
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
bak bak bak bizsiz bulışmalr heee cnm siz yakınsınız görüşün en güsel keşke bizlerd eyakın olsak bizde bugee aksilik olmassa tuğkana mam göndermişler yunanistandan onları almaya gidicez eşimin ahpablarından
elifangel cnm beni bikez ağlattı ama ben kendim de yapıyordum kilo meselesine çok takıyor öyle sorunun varsa allah kolaylık versin ben bikeresinde ayda 1,5 kilo almıştım ilk ve son kilo alışımdı zaten öyle çok tersledi bende çok kırıldım sonra üzüldü oda eşimde vardı dedi ben seni kırmak için demiyorum sağlığın için iza etti ultrason yapmıştı bebğime bikere daha gel görelim bebğini dedi moralimi düzeltti odadan öyle çıakrdı gül bakim üüzlme falan dedi şimdi eşim ve dr abi kardeş gibi maça falan gittiler kaç kere yani sürekli hastası olursan şeker gibidir
Ah leadangel desene yandım.
94 kiloyum ahahahah delikafadulden Zaten anladım kızdı birazcık ama gözüm kilo ile söylediklerini duymadı ki bebek yok değince sırnaşık şey İlk 4 ay ne kadar kilo versem kardır. 85 e düşsem 95 le doğuma gitsem süper olur yaa. İnşallah zayıflarım. boshayallersmile
Ah leadangel desene yandım.
94 kiloyum ahahahah delikafadulden Zaten anladım kızdı birazcık ama gözüm kilo ile söylediklerini duymadı ki bebek yok değince sırnaşık şey İlk 4 ay ne kadar kilo versem kardır. 85 e düşsem 95 le doğuma gitsem süper olur yaa. İnşallah zayıflarım. boshayallersmile
oyy maşallah benimki nerelerdeyse yok meydanda misafirimizde hiç eksik olmuyor maşallahhh sürekli forumu takipte biri var
hadi bende kaçtım cimcimem yyiii geceler çok uykum geldi öptümmm kocaman