Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

melekçim bak o folik asit ayrımını bilmiyordum. gördünmü güzzelim bizimde bilmediğimiz şeyler çokkkkk :))
benim kullandığım pembe renkteydi ve her ay yeni bişey eklendi biliyosunuz ben hamilelikte hiç bişey yiyemedim ve içemedim o yüzden ha bire vitamin eklmesi ve hamileliğimin son ayında artık günde 7 ayrı ilaç almaktan bıkmış durumdaydım. ayyy bana hamilelik demeyin siz taşıyın ben doğurayım olmaz mı :))) hatta bu gün dileklede konuşuyoduk leadangelde geldi üstüne o 9 ay olmasa 10 tane bile doğururum diyomda leadangelde bende taşıyım doğurmıyim diyo :))) ama her şeye değer bu hallerinide gördük ya. maşallah bıcırlarımıza Allah kem gözden kötü sözden korusun hepsini inş.
bu arada düşük riski bende taşıyordum ama farklı bir ilaçla durduruldu şimdi adını hatırlamıyorum 1 ay kullandım onu ve açılma yaptı bende ondan sonra onu kesmiştik ve her sancıda hastahanedeydik çünkü erken doğum ihtimalini gündeme getirmişti. ayyy ne günlerdi be yok yok düşününce Allah buna ömür versin :)))) bi tane daha taşıyamam heralde artık.hoş büyükte konuşmayayımda.

ben taşırım canım sana maşallahım var.5. ay daha hiç bir hamilelik belirtim yok.Dr. da şaşırıyor.her gittiğimde şikayetin var mı diye başlıyor önce söze ve her seferinde yok cevabı alınca ne güzel bi hamilelik bu böyle diyorbulantım falan olmaması güzelde şu aşermeyi 2 hamileliğimde de yaşayamadım ona yanıyorum,nasıl bişey acaba?Allah'ım herkese kolay hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım aramıza.Jimerde benim de kan tahlili sonucuma bakarak hemşireler tebrik etmişti fakat doktorum sağlıksız gebelik,düşük yapacaksın demişti ama şu an neredeyse 5. ayım bitecek ve herşey yolunda.Yine de seni umutlandırmak istemem tabi ama olumsuz düşünme bence.Bir kere kafanda bitirirsen sonra o bebeğe alışman zor oluyor,içinde hep bir korku oluyor.Yalnız o kahverengi leke kızların da dediği gibi iki şekilde de algılanabilir canım doktoruna mutlaka söyle.Umarım herşey yolunda gider.

günaydın hanımlar maşallah diyim oğluşum bu sbh beni uyuttu uyandı erkenden beşiğinde oynarken uyudu yine hayretler içindeyim vallhi msn gel demişsin cnm ama ben o satte eşimin moralman bittiğini görünce çıktım kk dan malum 4-0 yenildik akşam keyfimiz yoktu pek
naz maşallah de cnm benimde 2 ve 3. ayalrda bulantılarım oldu 8 ay aç karna her sbh bişeyler oluyordu ama onunla yaşamaya alışmıştım gün içinde hiç bir şeyim yoktu 5 ay hamile olduğuma kimse inanmadı görüntüden dolayı sonrasındada çok rahattım bikere sisitit oldum onu saymassak birde son 15 gün yatmakta zorlanmam harici allaha çok şükür çok rahat hamiştim ne şiştim ne piştim alyansımı doum sabahı çıkardım oyüzden konuşurlerken dedim ben taşırım siz doğurursunuz die diğer dilekte lohussalığı ben yaşamam diyor vallhi dile kolay 9 ay nasıl geliyor nasıl geçiyor hele sonrası ama allah güç kuvvet veriliyor bakılıyor büyüttük kuzuları maşallah ya

naz cım Allah nazarlardan saklasın inş. doğumunda öle olsun.
leadangel canım hep diyorum ya ne sabahı midemi elimde görücem bi gün diye korkuyodum artık. bide bi tek şey biraz midemi batıyodu oda dramin diye bi ilaç oda tam benim hamileliğime denk geldi sağlık bakanlığı tarafından izlemeye alındı uzman doktor yazmadım eczaneden alamıyodum sınırlı sayıda yazılabiliyodu bide onunla uğraşmak zorunda kalmıştım.hee tabi bide bünyem oun oynadı böbrek taşı düşürdüm 4. ayımda ilaç verilemiyo kaldım iki büklüm valla o sancıdan sonra doğum sancısıymış suni sancıymış bişey demiyo insana.mübarek bide geldimi dinmez doğum sancısı bari arada soluk aldırıyo
sahi bu arada günaydın kızlar -tatlicadiarzu-

valla kimine 9 ay zor geliyor kimine lohusalık.Ben de lohusalıktan korkanlardanım.oğlum çok huysuz olmadığı halde çok zorlanmıştım.Hep yanımda bi yardımcı aradım.Sağolsun annem hep yanımdaydı.ilk aylar hem çocuğuna bakıp hem yemeğini yapan annelere hayret ediyorum.Açıkçası sizlere de imreniyorum.Küçücük bebişlerinizle buluşmalara gittiniz.Belki de ilkinde ,21 yaşındaydım daha ecemiydim,bunda daha cesaretli olurum diyorum,bakalım.Bir de oğlum 2 aylıkken işe başlamıştım,bunda kısmetse doğumdan sonra 3-4 yıl çalışmamayı düşünüyorum daha rahat olurum herhalde.

vallah ben hem taşırım hem doğururum:teytey:
şişko göbeğime ve eşimi nasıl geceleri aşermemden dolayı koşturduğumu
düşününce birdaha hamile kalmak isterim ama 2.tane doğurdum
3.doğuramam.görmemiş gibi olurum.:sm_cool:
1 tane doğuranlar geçin bakim sıraya
en başta karamukçum:CüvCüv:.inşallah
cimcime,ledangel,antika,seda,melek,nilimsi,
işte sıra bunlardaaklinialirimsmile
yok öyle gezmek aaa kısaknıyorum bakkaydirigubbakcemile
doğrurun ikincileri göreyim sizi bakayım gezebiliyonuzmuaklinialirimsmile

keisnlikle cnm bebeklede çok alkalı bence ben 8 ay hiç bebek büyütmedim sayıyorum kendimi maşallah diyim benim oğluşum çok usluydu beni sadece 1 hafta annem diğer hafta bayramdı kardeşim geldi misafirle ancak ilgilendi diğer haftada arkadaşım geldi 20 gün yanımda insan vardı yemeklerimide bu arada kayınvalidem yaptı ama 20 gün sonra dikişlerim dfalan toparlanınca herişşimi yaptım misafirime çocuğma yemeğimi maşallah diyim ben rahat geçirdim sadece lohusalık psikolojisi ile çok aşırı hassastım herşeye herkese alınıyordum

nazcım sana katılıyorum.
bende 20 yaşında anne oldum.
tabikide cahillik oluyor ama annem tam destekçimdi,
hem bebeğime bakıp hem yemeğimi yaptı,
bende yatmadım ama ilk 15...20 gün oğlumun altını alamadım.
gündüzleri annem akşamları eşim altını alıyordu.
ilk 20 gün annem bende kalmıştı.
abimin düğününe az kaldığı için annem evine gitmek zorundaydı.
amann ben kalırımıyım topladım herşeyi annemin arkasındandelikafadulden
ben ne yaparım anne beni bırakma dedim
takıldım peşine 20 günde annemde kaldım
eşimde akşamları anneme gelirdi işten çıkşta
20 günde ben kaldım ettimi 40 gün.
sonra evime geldim ama çok zorluk çektim.
talha ağlayınca bende ağlıyordum cahillik böyle işte
ama nazcım dedğin gibi ikincilerde insan çok bilinçli
oluyor.herşeyi ben sorarken şimdi kimseden akıl almadan oğlumu büyütüyorum.
ve talha 6 aylıkken çalışmaya başlamıştım.
3 yaşına gelince oğlumu kreşe vermiştim
sırf çalışmak için.annemiydim ablamı belli değildi.

bende varım sırada kızlar

AYAĞINIZA SAĞLIK KIZLAR...çok mutlu oldum ben dün ya kalabalık güzel oldu çocuklarda çok kavga etmediler maşallah...ayyy kızlar her zaman bekleriz bak bende atatuğ da çok mutlu oldu...atatuğ o kadar mutluymuş ki kızlar uyumadı bilesiz gidince yatağa koyduğum gibi kendi kendine uyuduhihoyyyt tarif mi ne tarfi siz geliyorum deyin ben yapayım yok tarif marif buyrunnnnnnnnn

Elifangel hoş geldin umarım meleğin seninledir...bol bol dinlen bütün dr. bebeğn kesesini görmeden sana net bişey demez cnm kan tahlillerinde pozitif çıksa bile...bence net bşey demeyen dr. iyi dr. çünkü dış gebeliğnden ; tutunamamasına kadar milyon sebep var..hadi bakalım hayırlı haberler....

lohusalık mıııı ıııy..ya o değilde ben epdral sezeryn olmustm bir daha aynı ceasretle canlı canlı kesilirmym bi daha cesaret edermym bilmyrm

ayyyy yrn ömermn dğm günü ne kadar cabuk gecmiş zaman gözümüzü bir acıcaz kızlar koca delikanlı olmuslar kapılardan sığmıyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…