- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
melekçim bak o folik asit ayrımını bilmiyordum. gördünmü güzzelim bizimde bilmediğimiz şeyler çokkkkk :))
benim kullandığım pembe renkteydi ve her ay yeni bişey eklendi biliyosunuz ben hamilelikte hiç bişey yiyemedim ve içemedim o yüzden ha bire vitamin eklmesi ve hamileliğimin son ayında artık günde 7 ayrı ilaç almaktan bıkmış durumdaydım. ayyy bana hamilelik demeyin siz taşıyın ben doğurayım olmaz mı :))) hatta bu gün dileklede konuşuyoduk leadangelde geldi üstüne o 9 ay olmasa 10 tane bile doğururum diyomda leadangelde bende taşıyım doğurmıyim diyo :))) ama her şeye değer bu hallerinide gördük ya. maşallah bıcırlarımıza Allah kem gözden kötü sözden korusun hepsini inş.
bu arada düşük riski bende taşıyordum ama farklı bir ilaçla durduruldu şimdi adını hatırlamıyorum 1 ay kullandım onu ve açılma yaptı bende ondan sonra onu kesmiştik ve her sancıda hastahanedeydik çünkü erken doğum ihtimalini gündeme getirmişti. ayyy ne günlerdi be yok yok düşününce Allah buna ömür versin :)))) bi tane daha taşıyamam heralde artık.hoş büyükte konuşmayayımda.
Merhaba arkadaşlar :)
Bu başlığı görünce geldim. Ben de ilk defa geçen hafta perşembe günü gittim Jimere.
Doktor Recep Doğanlar. Adetim 2 hafta gecikti. Sonuçlar pozitif çıktı. Hem laboratuardaki kız hem hemşireler beni tebrik etti ama odaya girince doktor bey ben bunu bebek olarak kabul etmem dedi. Bu bir adet artığıda olabilir dedi. Bu cuma tekrar çağırdı. Eğer değerlerim 2 katı artmışsa bebek artmamışsa sadece adet gecikmesiymiş. Cuma ne zaman gelecek diye içim içimi yiyor
Bir de doktorun uslübü o kadar sert ki çıkınca eve gelene kadar ağladım.
Bana hiç heveslenme bu bebek değil falan dedi ama çok da bilgili bir adam.
Bakalım sonuç ne çıkacak. Allah hayırlısını versin inşallah.
günaydın hanımlar maşallah diyim oğluşum bu sbh beni uyuttu uyandı erkenden beşiğinde oynarken uyudu yine hayretler içindeyim vallhi msn gel demişsin cnm ama ben o satte eşimin moralman bittiğini görünce çıktım kk dan malum 4-0 yenildik akşam keyfimiz yoktu pek
naz maşallah de cnm benimde 2 ve 3. ayalrda bulantılarım oldu 8 ay aç karna her sbh bişeyler oluyordu ama onunla yaşamaya alışmıştım gün içinde hiç bir şeyim yoktu 5 ay hamile olduğuma kimse inanmadı görüntüden dolayı sonrasındada çok rahattım bikere sisitit oldum onu saymassak birde son 15 gün yatmakta zorlanmam harici allaha çok şükür çok rahat hamiştim ne şiştim ne piştim alyansımı doum sabahı çıkardım oyüzden konuşurlerken dedim ben taşırım siz doğurursunuz die diğer dilekte lohussalığı ben yaşamam diyor vallhi dile kolay 9 ay nasıl geliyor nasıl geçiyor hele sonrası ama allah güç kuvvet veriliyor bakılıyor büyüttük kuzuları maşallah ya
valla kimine 9 ay zor geliyor kimine lohusalık.Ben de lohusalıktan korkanlardanım.oğlum çok huysuz olmadığı halde çok zorlanmıştım.Hep yanımda bi yardımcı aradım.Sağolsun annem hep yanımdaydı.ilk aylar hem çocuğuna bakıp hem yemeğini yapan annelere hayret ediyorum.Açıkçası sizlere de imreniyorum.Küçücük bebişlerinizle buluşmalara gittiniz.Belki de ilkinde ,21 yaşındaydım daha ecemiydim,bunda daha cesaretli olurum diyorum,bakalım.Bir de oğlum 2 aylıkken işe başlamıştım,bunda kısmetse doğumdan sonra 3-4 yıl çalışmamayı düşünüyorum daha rahat olurum herhalde.
valla kimine 9 ay zor geliyor kimine lohusalık.Ben de lohusalıktan korkanlardanım.oğlum çok huysuz olmadığı halde çok zorlanmıştım.Hep yanımda bi yardımcı aradım.Sağolsun annem hep yanımdaydı.ilk aylar hem çocuğuna bakıp hem yemeğini yapan annelere hayret ediyorum.Açıkçası sizlere de imreniyorum.Küçücük bebişlerinizle buluşmalara gittiniz.Belki de ilkinde ,21 yaşındaydım daha ecemiydim,bunda daha cesaretli olurum diyorum,bakalım.Bir de oğlum 2 aylıkken işe başlamıştım,bunda kısmetse doğumdan sonra 3-4 yıl çalışmamayı düşünüyorum daha rahat olurum herhalde.
vallah ben hem taşırım hem doğururum:teytey:
şişko göbeğime ve eşimi nasıl geceleri aşermemden dolayı koşturduğumu
düşününce birdaha hamile kalmak isterim ama 2.tane doğurdum
3.doğuramam.görmemiş gibi olurum.:sm_cool:
1 tane doğuranlar geçin bakim sıraya
en başta karamukçum:CüvCüv:.inşallah
cimcime,ledangel,antika,seda,melek,nilimsi,
işte sıra bunlardaaklinialirimsmile
yok öyle gezmek aaa kısaknıyorum bakkaydirigubbakcemile
doğrurun ikincileri göreyim sizi bakayım gezebiliyonuzmuaklinialirimsmile
bende varım sırada kızlar
cimcimecm güzel ev sahipliğin için cok tesekkr edyrm kaderm cnm nbr dün gelmedin
sorma canım anlattığım gibi oldu durum.
eşimde üzüldü geç kaldığı için.
bundan sonra kocayı beklemek yokk