Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

cnm ebnim doktorum recep bey aynı şeyi banada söyledi 8 haftalık olana dek ebbek olarak tıp dilinde kabul edilmiyor ama muhtemelen hamilesin mizacı sert ama tanıdıkça çok seversin çok babcan çok bilgilidir çokta ilgili aynısını banda söyledi kimseye hamileyim deme sonra üzülürsün dedi ama ben umursamadın söledim hayırlı olsun çoooookkk yüksek ihtimalle hamilesinnn allahım hayırlı uğurlu eylesin
sen muhtemelen hamielelikten hormonlarında etkisiyle buna fazla alındın şeker gibidir tanıdıkça ama içine sinmediysede başka doktora gidebilrisin cnm

Ah canım Allah razı olsun. Nasıl mutlu oldum anlatamam.

Öyle sert konuştu ki eve ağlaya ağlaya döndüm. Hiç ümidim kalmamıştı. Cuma göreceğiz inşallah hamileyimdir. Ben ona bi daha gitmem falan dedim eve gidince ama eşim çok beğenmiş. Hayır bu doktora devam dedi. Ne kadar bilgili görmedin mi dedi. Çok ilgiliydi gerçektende. Her şeyi tek tek sordu, anlattı.

Birde bir şey daha sormak istiyorum. Sizler çok bilgilisiniz, ben daha acemiyim =)

Bazen akıntım geliyor, 2 günde bir falan, bulanık ve içinde koyu kahverengi kan damlaları var. Acaba bebek tutunamaz falan diye korkuyorum. Herkes de olur mu böyle şeyler. Normal mi? bilmiyorumkismile

Elişf angel hayırlı olsun canım bebeişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah..
O akıntılar normal de olabilir düşük riski de olabilir canım ama sen kötüyü düşünme yat dinlen bol bol yorma kendini birde recep bey vermiştir sanırım ama o düşük riskine karşı ve bebeyin daha sıkı tutunması için progestan kullanırsın caanım bide folic asit içmeyi unutma

Teşekkür ederim canım =)

Tamam iyi düşüneceğim, inşallah sımsıkı tutunurda beni mayıs annesi yapar ( hayırlısıysa tabi)
Recep bey o ilacı vereceğini söyledi ama bebek tutunursa verecekmiş daha sonra dedi. Tabi folikplus tan her gün 3 adet içiyorum.

Bilgili insanlarla konuşmak insana ne kadar iyi geliyormuş, ben hiç bir şey bilmiyorum. eyvahedigeldismile

hanımlar hoşgeldiniz aramıza.baştan alalım bu gün çok cicydi ev sahibimiz cimcimem her ne kadar uyuz olsanda tatlı uyuzsun be :)))) tabiki şaka canım ellerine sağlık herşey için bide kusura bakmayın diyosun kız ne kusuru hepimizde aynı canavardan birer adet biliyoz durumu çok bile başarılı olmuş :)))
kızlar yanlız benim migren bi tuttu gözümü anca şimdi açabildim ama Allah'tan eve gelir gelmez Devrim pert :)))) hala uyuyo hoş bu gece sabahlıcaz ama olsun o anda uyudu ya.
elifcim öncelikle öle olmasa bile üzülme.ayrıca bizimde bilgimiz nacizane öncelikle tabiki hekimlerimiz. progestanı veriyorlar melek doğru demiş ama her ihtimale karşı 8 haftanın dolması bekleniyor. daha önce üç düşüğüm olduğu için uzmanlık alanım oldu resmen. ayrıcafolik aside erken başlamış olmanda güzel fakat üç tane fazla değilmi hoş yanlışta hatırlıyor olabilirim yada bünyeden dolayı farklı kullanım verilmiş olabilir ama ben bir adet kullanıyordum günde doktorumun tavsiyesiyle. İnş. bebiş haberidir ama öle olmasa bile sakın canını sıkma daha ilk deneme bak yıllarca uğraşanlar neler yaşayanlar var içini ferah tut. kahve lekeye gelince içini rahatlatmayı isterdim ama doğruyu söylüycem, iki ihtimal var biri bebek habercisi ama düşük riski ve fazlalaşırsa düşüktürki doktora başvur. eğer aynı oranda kalırsa bebiş habercisi olma ihtimali yüksek.yinede son olarak şunu söylüycem hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize.
BELALARDANDA CÜMLEMİZİ KORUSUN :))) anladınız siz onu :))))

evet canım bende düşük tehlikesi yaşıyordum,
ve progestan kullandım 7.aya kadar
7.aydan sonra ise haftada 1 iğnem yapılıyordu,
kahverengi akıntı bende hamilelik belirtisi olmuştu.

canım folic asit markaya göre değişiyo...
folbiol kullananlar günde bir tane içiliyo...
folic plus ise günde 3 tane..

cimcimem ellerine sağlık canım onca kadını ve minik bıcırıkları ağırladın bu gün evini darmaduman ettik paşanlada ilgilenemedin hiç bizim yüzümüzdenü
herşey için teşekkür ederiz güzelim

kizlar napiyosunuz ayy bendede acayip uyku hali var tabi 3 saatlik uyku koca bunyeme yetmiyo ki :)
duru cok sevmis ki butun arkadaslarini ananesine ve dayisinada hemen oykuyu anlatti butun bebeklere kocaman bi masallah bu arada optm hepinizi

evet cimcimem hakkini helal et hersey superdi ellerine saglik pastana bayildim nefisti inan hala karnim o kadar sis ki :)

cimcimem bende çıktıktan sonra aklıma geldi cnm ya vallhi herşey harika olmuştu özellikle pastan ellerine sağlık cnm tarifini müsait bir zamnda istiyorum herşey için çooookk teşekkürler cağğğnımmm

ayy bilmiyorum benim folik asit kahverengiydi böyle iğrenmiştim çok düşük riskimde hiç olmadığından allahtan çabuk bıraktım folik asiti ıyy aklıma getirdiniz iğrençç

kizlar bende burdayim aynen cok cnm skliyor biraz is yaptim kocacim yokken hic bitmeyen is duru ve ev isi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…