Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

canım benim hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli evlat nasşp etsin.ne demek canım benim kıızımızı veririz size:)doruk ismi çok güzel bencede..

aynen kaderim bizde fazla dolaşamadık bu bayram .malum kızım beş aylık uyku düzeni bozulsun istemedim bi annemlere gittik.işede başladım ya benim için de tatil gibi bişeydi .zaten bayramın üçüncü günü başladım işe mesai vardı.

kızlar yarın için size boll sohbetler şimdiden bebişi büyüteyim bende sizlerle tanışmak istiyorum.şuan istesemde gelemem hem malum bebek küçük hemde belimden dolayı ayakta zor duruyorum bende bel fıtığı var akşam halı çekerken belimi çok fena incilttim iki büklüm geziyorum.iki çock ve bel fıtığı çok kötü durumdyım.....

allah kucağına almayıda nasip eder inşallah nazcım doruk ismi gayet güzel

bana mesaj gönderip cevap bekleyen arkadaşa "insanlar çiğdemin hamile olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu hala inanıyorlar zaten, insanlar sahte hesaplarla kandırıldıkllarına ve sömürüldüklerine tepki gösterdiler" gibi bişeyler yazdım

dikkat et kendine geçmiş olsun canım

valla kızlar nasıl yaptım bende bilmiyorum bugün var bişeyler bende ama hadi hayırlsı bakalım (( melekcim saol cnm bende kötü içerik diye şikayet ettim belk daha çabuk silerler bakalım (

hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin minik bey :ecrin_bebek:doruk güzel bir isim anlamı ne ???

KADERİM oğlanı kandır onu da getir ayrı oda da oturur muhattap olmaz bzimle :))

cimcimem eksik var hani kimlik numaranla posta kodu :)))))))))))))) alayan anladı :))))))
canım kendin editleyerek silebilirsin mesajı hoş saat kaç oldu oda ayrı bi konu.
leadangelle bende konuştum kızlar yazık yaaa bide onun başına gelmesi daha çok üzdü beni.acaba yardımı dışında ne gördü ismi lazım değil kişi leadangel'den oda ayrı bi mevzu. neyse artık lütfen topiğimizde ismi geçmesin hepimizin sinirleri bozuluyor gereksiz yere. bizim topiğimiz her zaman dostluğun arkadaşlığın yeri oldu ve ölede kalmalı diye düşüyorum. diğer arkadaşlardanda ricamdır lütfen artık o kişi hakkında burda yorum yapılmasın !!!!!!!

valla ben hepsine link yolladım ama bazıları onlıne (

cnm
editörler sadece konusundaki mesajları düzenleyebilir.....
bu konunun sorumlusu da eylül arkadaşımız o da online değil...
onun dışında mavi renkteki müdüreler var
songül,mune,kazen,curly, bide o müdüreler ve site sahibi silebilir ancak....
bu 5 arkadaştan başkası silemez...
o yüzden onların onl,ne olmasını beklemeliyiz
ben de editörüm ama benim konum çocuk büğütrkeb bölümü ben de sadece ordakileri silebiliyorum

VALLA BEN HEPSİNEEEE YOLLDAIM :) sildiler şükür....

EDİT YOK ANTKACIM NEREYE GİRDİYSE lmaz:

aaa gerçekten edıt lere nolmuş daha önce dikkatimi çekmemişti. yandın cimcimem heleki bide gününde yaptın he kaydirigubbakcemile3 tamam artık bütün dünya biliyo ev adresini telini kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana sahi sen beni aramışın herifin telden sonrada kapamışın noldu de bakem. kokrtunmu yoksam ama ısırmaz kız eğittim ben onu naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…