- 8 Mart 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
benim yerime de sevin bebişleri kızlar.Bu arada yüzde yüz oğlum olacakmış.Siz benim kızı alcaz derken galiba ben ahyatunun kızını alıcam:))Adını Doruk istiyor eşim kızlar sizce nasıl?Yalın'ın adını ben koyduğum için buna karışmak istemedim.
bana da geldi bi özel mesaj. şey ya bu hazin konusunu konuşmak için bi topic var mı halihazırda şu an?
benim yerime de sevin bebişleri kızlar.Bu arada yüzde yüz oğlum olacakmış.Siz benim kızı alcaz derken galiba ben ahyatunun kızını alıcam:))Adını Doruk istiyor eşim kızlar sizce nasıl?Yalın'ın adını ben koyduğum için buna karışmak istemedim.
kızlar yarın için size boll sohbetler şimdiden bebişi büyüteyim bende sizlerle tanışmak istiyorum.şuan istesemde gelemem hem malum bebek küçük hemde belimden dolayı ayakta zor duruyorum bende bel fıtığı var akşam halı çekerken belimi çok fena incilttim iki büklüm geziyorum.iki çock ve bel fıtığı çok kötü durumdyım.....
cimcime sana bi mesaj atmıştım özeline okudun mu
canım konu sorumlusu ve yöneticiler hiçbiri online değil ya
en kısa zamanda silinir merak etme
valla ben hepsine link yolladım ama bazıları onlıne(
cnm
editörler sadece konusundaki mesajları düzenleyebilir.....
bu konunun sorumlusu da eylül arkadaşımız o da online değil...
onun dışında mavi renkteki müdüreler var
songül,mune,kazen,curly, bide o müdüreler ve site sahibi silebilir ancak....
bu 5 arkadaştan başkası silemez...
o yüzden onların onl,ne olmasını beklemeliyiz
ben de editörüm ama benim konum çocuk büğütrkeb bölümü ben de sadece ordakileri silebiliyorum
EDİT YOK ANTKACIM NEREYE GİRDİYSElmaz: