Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

aaa gerçekten edıt lere nolmuş daha önce dikkatimi çekmemişti. yandın cimcimem heleki bide gününde yaptın he kaydirigubbakcemile3 tamam artık bütün dünya biliyo ev adresini telini kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana sahi sen beni aramışın herifin telden sonrada kapamışın noldu de bakem. kokrtunmu yoksam ama ısırmaz kız eğittim ben onu naniknanik

uyuzzzzzzzz :) yok kız açmadınız her halde yoksa aslaaa aradım mı kapamam düşene kadar !!! had bkalım bir eğitimli erkek daha :KK3:

vlla ben adres verip çıkıcaktım kaldım sinir oldum kendi kenimi yedim durdum çocuğu daeşime verdim uyut bir saniye kallkmam dedim şimdi ben kaçar melekcim saol cnm kızlar CEMİ CÜMLENİİZ arık ev adresini telimi biliyor yarın herkei beklerm öptüm sizi byyyyyboshayallersmile

uyuzzzzzzzz :) yok kız açmadınız her halde yoksa aslaaa aradım mı kapamam düşene kadar !!! had bkalım bir eğitimli erkek daha :KK3:

vlla ben adres verip çıkıcaktım kaldım sinir oldum kendi kenimi yedim durdum çocuğu daeşime verdim uyut bir saniye kallkmam dedim şimdi ben kaçar melekcim saol cnm kızlar CEMİ CÜMLENİİZ arık ev adresini telimi biliyor yarın herkei beklerm öptüm sizi byyyyyboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla gece gece gülcek yer arıyodum iyi yaptın he. neyse bende kaçar benimkinin bu günlerde maşallahı var bayram yaradı sıpaya koyduğun yerde kalıyo :teytey: saat 23:00 dedimi güm ohhh akıllancak artık inş. gene çenem düşmek üzere iyisimi kapatayım herkese mutlu kabuslarrrrr sempatiksalakcinni

tüh alıcaktım ben göremedm adresi:)of of (yazmayın dediniz haklı olarak ama son kez yazıyrm kac saatten beri yokum)gamzeciğim iyi yürekli arkadasım sakın üzülme oh ne rahat ya işin içinden cıkama Allaha havale et.o kadar iyi yüreklisin ki bırak o Allahından bulsun faceden tuğkancğn da resmi silinmiş oh..banada aynı mesajı yolladı ilgilenmyrm Allah bilir artık..gercekten hamile yardıma ihtycı vardı ama bunu daha dürüstce yapabilirdi adres bilgilermz de var onda :KK43:neyse artık kabak tadı verdi dimi:)

ben gelicem kısmetse daha uyumadım ütü yaptım azcık bakınayım dedim uykum geldi kızlar görüşürüz
kimse sıkmasın canını değmez valla

günaydın hatunlar vallhi ya olay banan döndü bidünya insana mahçubum zaten birde bana sarıyor hemde ne laflarr aza alınmıycak benim için mevzu kapandı dedikçe bana sardı eee onca insana rica ettim yardım istedimya bana hele öyle bir haf ettiki ölsem unutmam inanmıyorum ona diye o an bitti ebn için gece 1,5 tada msj atmış işte ona bunu yaşatan herkes inanmayan herkes onun yaşadıklarını yaşıycakmış
vallhi içim öyle rahatki allah biliyor ya boşuna sıkındığıma birde yardım istediğim insanlara mahçubiyetim var başkada hiççç umrumda değil ama işi ilerletirse msjıyla savcılığa dilekçede vericem

eşim akşam dediki dostun değildi ama düşmanın oldu değermiydi die beni bitirdi zaten insanlığımızdan işte merhametimden yanımda yaptığı numaralardan ben artık onlara numaraymış diyorum ağlamaları kendini acındırmaları neyse bu mevzu kapandı benim içinde gelenlerle konuşuruz bol bol cimcimemde

merhabalar
beyazmelek tanır beni tesadüf gördüm sizleri birzamanlar bizde kk müdavimiydik 2008ekim annelerindenim ben jimerciyim şimdi oğlumu ayfer hanıma götürüyorum çocuk doktoruna..jimerde doğum kısmet olması bana ankarada erken doğum yapmıştım şimdi 2yaşında oğlum..
ne güzel grup kurmuşsunuz sağlıcakla kalın bir gün bende buluşmalarınıza katılmak isterim..ataevlerdeyim

sende hoş geldin canım aramıza

ayy benim bu kocayı alıp alıp duvara fırlatmak istiyorum:jeyyar:

3.10 kadar bekledim,tabi daha öncesinden 2..3 kez aradım
hayatım çok yoğunum sen hazır ol alacağım seni dedi
bekle bekle bunaldım sonra aradım,10 dakika sonra çıkıyorum dedi.
hadi dedim biraz daha bekleyim sonra sinirlendim,baktım beyfendi yok
ardayı uyuttum.
sonra 3.20de geldi kornaya basıyor.
çocuğu uyuttum artık çok geç dedim.
oda hadi gel diye ısrar etti ama çok geçti.
oda ben ne şekilde geldim buraya senin haberin varmı dedi
beni alsın diye müşteriye yalan söyleyip beni almaya gelmiş..
okullar bir açılsın oğlumu okula verip rahtla gezeceğim.
onun beni almasına gerek kalmayacak.

bu kocalar hep aynı benimkide az önce aradı sinir etti bi ton fırça attım aklıma geldikçe sinir oluyorum seni nerden alcaktı onu anlamadım yanlız ben

canım ben evdeyim fakat iki çocuğum var ilk önce büyük oğlumu annanesine bırakmam lazım
evide bana uzak ve ters.yani iki vesait
küçük oğlumu alıyorum zaten.
yani büyük oğlum benimle gelmek istemiyor heryere
bu da büyük bir sorun..birde ben arkadaşlara göre ters istikamette oturuyorum
malesef.

büyük oğlan büyüdü ya haspam
bana takılmıyor evdede bırakamıyorum
anneanneme bırak ozman diye şart koşuyor.
bu sefer yollar gözümde büyüyor.
git gel git gel günüm yolda geçiyor.

Merhaba arkadaşlar :)

Bu başlığı görünce geldim. Ben de ilk defa geçen hafta perşembe günü gittim Jimere.
Doktor Recep Doğanlar. Adetim 2 hafta gecikti. Sonuçlar pozitif çıktı. Hem laboratuardaki kız hem hemşireler beni tebrik etti ama odaya girince doktor bey ben bunu bebek olarak kabul etmem dedi. Bu bir adet artığıda olabilir dedi. Bu cuma tekrar çağırdı. Eğer değerlerim 2 katı artmışsa bebek artmamışsa sadece adet gecikmesiymiş. Cuma ne zaman gelecek diye içim içimi yiyor :KK43:

Bir de doktorun uslübü o kadar sert ki çıkınca eve gelene kadar ağladım.
Bana hiç heveslenme bu bebek değil falan dedi ama çok da bilgili bir adam.

Bakalım sonuç ne çıkacak. Allah hayırlısını versin inşallah.

hoş geldin canım sende
bu dr.ların uslubü sert olmaya çok meyilli
üzülme canım inşallah hamilesindir.
kaç yıllık evlisin?

3 yıllık ama daha ilk defa bu ay tam korunmadım ve yumurtlama tarihini takip ettim.
O da tutarsa =)) Büyük şans olacak benim için çünkü procistik ower hastasıyım. Benimgibilerin hamile kalması baya zor. Bende Klomen kullanarak kaldım zaten çünkü normalde yumurtalar oluşuyor ama kistler yüzünden aşağı dökülemiyor.

Eğer kendi kendime uğraşsaydım hamile kalmak çok zordu, iyiki doktorlar var =))

X